Shy Extrovert: Alle tegnene du er en forvirret walking dichotomi

En sjenert ekstrovert er noen som er engasjerende - men bare i de rette situasjonene. Møte folk er ikke din ting, men nyter tid med venner er!

Forvirrende, er det ikke? Utadvendte mennesker er utadvendte, morsomme og engasjerende. Det motsatte av sjenert, de snakker med noen, setter på et show og underholder en mengde. Så hvordan er det at det er en sjenert ekstrovert?

En sjenert ekstrovert høres ut som uttrykk som den store depresjonen, klart forvirret eller døvende stillhet. En oksymoron i høyeste grad, sjenerte ekstroverter er ambivalente skapninger.

Shy extroverts har evnen til å være ekstrovert, men bli sjenert i sosiale situasjoner. Kapasiteten til å underholde massene, de ønsker ikke å bli utpekt eller lagt på stedet. Når partiet kommer, er de rett i tykkelsen av det.

11 viktige tegn som peker på en sjenert ekstrovert

Hvis du noen ganger føler deg som en krympende fiolett, men lengter etter en stor mengde, forvirrer du ikke bare deg selv; du forvirrer de rundt deg. Hvis noen skulle beskrive deg, sier de sannsynligvis at du var partiets liv. Hvis du skulle beskrive deg selv, sier du sannsynligvis at festen er livet i deg.

# 1 Du elsker en god fest, men bare hvis den er stor og høy. En sjenert ekstrovert elsker å ha en god tid og møte nye mennesker, men bare hvis det ikke er en liten og sjarmerende samling. Ofte føles sosialt vanskelig i en liten gruppe, sjenerte ekstroverter nyter de gode tiderne når de ruller, men ofte den siste til å få ballen i bevegelse. [Les: Partiets liv: Hvordan bli lagt merke til og elsket av alle]

# 2 Du trenger ikke å bli nedsenket i samtale. I motsetning til andre mennesker, ikke sjenerøse ekstroverts ikke tankene å være stille. De fleste føler seg nødt til å ha en samtale, men ikke noen sjenert og utadvendt. Hvis du starter en samtale, er det greit, hvis du vil sitte idiot av med dem, det er greit også. Ikke vanligvis den som gjør det første trekket, har de ingen uro for å være helt ikke-kommunikative med folkene som sitter ved siden av dem.

# 3 Hvis du har en samtale, er det vanligvis dypt og gjennomtenkt. Hvis du starter en samtale med en sjenert ekstrovert, er de ikke i liten snakk som været eller noe godartet. Ofte bare engasjerende hvis det er et emne som de finner materielle, er de greit å snakke om tunge fag rett utenfor flaggermuset.

Ikke en grunne kommunikator, de ønsker ikke å kaste bort tiden deres og snakker om ting som ikke har betydning. Men du har det rette motivet, og de kan fortsette i flere timer.

# 4 Du vil være alene ... nei, vent, du vil være sammen med andre mennesker. Når du er en sjenert ekstrovert, er det tider når du bare vil være alene. Hvis du har vært på jobb hele uken eller firmaet i fra ut av byen, legger du deg på sofaen og låser dørene.

Etter omtrent to timer av det, finner du at du ønsker noen å være med. Det er en konstant dikotomi som spiller i tankene om å være alene for å lade opp, og vil ha rett tilbake der ute for å kaste bort batteriene igjen underholdende andre mennesker. [Les: Hvordan gjøre det absolutt mest ut av din egen tid]

# 5 Offentlig taler eller å være foran en mengde er tortur. En sjenert ekstrovert ligner ikke bare på folkespråk, men de er også de små barna som gråt på sitt eget bursdagsfest når alle sang til dem. Å være midtpunktet for oppmerksomheten, er lik tortur. Selv om de ønsker å være konstant i blandingen, er det siste som de vil gjøre, å være utpekt eller gjort fokuspunktet for enhver aktivitet.

# 6 Hold den gamle: den ene er sølv, men den andre er gull. Siden sjenerøse ekstroverter liker å underholde, men de møter ikke nye mennesker, finner du ofte deg i nærheten av gamle venner som er komfortable og forutsigbare.

Det er ikke at du ikke lager nye venner, det tar mye energi. Gamle venner er komfortable, og sjenerøse ekstroverter får rett i varmen av det uten alle de vanskelige introduksjonene og blir kjent med hverandre. En god natt ute med gamle venner kan bare ikke slå. [Les: Hvordan lage nye venner som voksen]

# 7 Du er åpen, vennlig og en god lytter ... ikke så mye av en talker. Du er ikke mye av en talker til tider, men du kan være den største lytteren det er. Å være en veldig gjennomtenksom person, bokstavelig talt, lytter du til dramatronen alle andre unngår.

Fordi du er i hodet ditt, blir det ikke noe å høre om de forvirrende forholdene. Du liker en god historie og holder deg til å høre når alle andre har fløyet coop.

# 8 Du kan bli funnet på skuddbordet, men ikke på skuddbordet. Å være en morsom og engasjerende person, er alt for skudd når runden kommer rundt, men du er ikke Coyote Ugly.

En sjenert utadvendt kommer ikke til å være den personen oppe på baren som henter skudd i noens munn. De er de som går til baren og bringer skudd tilbake for alle å ta med seg. Igjen, vær så snill å ikke ringe oppmerksomhet til dem.

# 9 Du er en hvelv. Å være en god lytter, det kommer naturlig at du er en keeper av hemmeligheter. En mer introspektiv person, ingen må si til deg "Dette er bare mellom oss" fordi du allerede vet at det er. Når noen forteller deg noe enten på eller utenfor posten, er det ingen forskjell. Du antar bare at det ikke går lenger.

# 10 Du kan være to forskjellige mennesker i forskjellige omgivelser. Du forvirrer vennene dine ved å være stille og dempet på store fester når de kjenner deg til å være høyt, morsomt og gal. Hvis du ikke er i ditt element, opptrer du mye tamer og unkaracteristic enn vennene dine vet at du er.

En gang blant dine peeps, foreslår du vanligvis de galne lange nettene, ikke den som sitter opp mot veggen på festen hvor du ikke kjenner noen. [Les: Vær to versjoner av deg: Leve av solen, elsker på månen]

# 11 Når du blir skrudd på, er det vanskelig å slå deg av. Du liker ikke å gjøre det første trekket fordi du er, vel, sjenert. Men hvis noen treffer høyre knapp, så er det på! Alt du må gjøre er å bryte gjennom det tøffe eksteriøret for å komme til stedet der det er gal og ute av kontroll for sjenert utadvendt.

En sjenert ekstrovert ser ut til å være en oxymoron til noen andre enn dem. De kan være utgående og vill når de er i deres element. Likevel kan de være stille, reservert og rett og slett standoffish i en liten gruppe hvis de ikke kjenner noen.

Mer i hodet enn ute i verden, de holder hemmeligheter med nåde, er flotte lyttere, og når du har funnet en venn i dem, er du venner for livet.

[Les: Slik overvinner du sjenerøshet: 16 raske løsninger for å forandre livet ditt]

En sjelden type person som en venn, en sjenert ekstrovert vet ikke alltid hvilken personlighet som skal vises, men du vet at de er ekte, sanne og ekte.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar