Skulder og Abs trening - fredag

For å bygge en mer imponerende overkropp, er det viktig å trene skuldrene dine, ikke bare bryst og armer. Hvis du legger til bredde på skuldrene dine, blir toppen av rammen bredere og skaper inntrykk av at midjen er smalere enn den er, slik at overkroppen din ser bredere og slankere ut.

Superset 1

Settene 4 reps 10-12 (sist satt til feil) Hvile 2 minutter mellom settene

1A sittehåndtak skulderpress

Sitt på en oppreist benk som holder en hantel i hver hånd i skulderhøyde. Trykk vekter direkte overhead til armene dine er rette, og deretter sakte tilbake til starten.

1B Dumbbell lateral heve

Stå høyt og holder en lett hantel i hver hånd. Hold brystet opp, løft vekter ut til sidene til de når skulderhøyde. Pause kort, senk sakte sakte sakte tilbake til starten.

Superset 2

Settene 4 reps 10-12 (sist satt til feil) Hvile 2 minutter mellom settene

2A Vektet knase

Ligg på gulvet med ryggen og føttene flatt på gulvet og knærne bøyd, mens du holder en hantel eller vektplate sikkert med begge hendene på brystet. Kontrakt din abs for å heve torsoen av gulvet. I øverste stilling klemmer du abs, og senker du torso sakte igjen. Gjør farten vanskeligere ved ikke å la skulderbladene dine røre gulvet mellom reps.

2B treningsball jackknife

Start i en press-opp-stilling med føttene og skinnene på en treningsball. Holde kjernen din stramt, bruk din abs til å rulle ballen mot deg og ta knærne inn mot brystet. Pause i denne stillingen, og snu deretter bevegelsen sakte tilbake til starten.

3 sykler

Settene 2 reps For å mislykkes Hvile 1 minutt

Ligg flatt på gulvet med beina dine rett og fingre av templene dine. Kontrakt abs for å heve torso og samtidig rotere til den ene siden mens du kommer inn i et kne for å møte motsatt albue. Omvendt bevegelsen tilbake til starten, gjenta, vekslende hvilken vei du roterer torsoen for å møte det motsatte kneet.

4 Cardio: Treadmill sprints

Tid 10x30 sekunder

Sett tredemølle til 2% høyde og et høyt tempo. Stå med føtter på hver side av løpeplaten, hopp deretter på den og sprint i 30 sekunder. Gå tilbake til startposisjon og hvil i 30 sekunder. Gjenta dette mønsteret ti ganger.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar