Skal du skrive din eks? Veiledningen for å hjelpe deg med å bestemme

Innholdsfortegnelse:

Skal du skrive din eks? Veiledningen for å hjelpe deg med å bestemme
Skal du skrive din eks? Veiledningen for å hjelpe deg med å bestemme
Anonim

Det er aldri lett å svare på dette, men hvis du tenker på om du skal skrive din eks, er det noen ting du kan gjøre for å gjøre deg oppmerksom.

Vi har alle vært der. Det kan være dager eller måneder eller år siden vi har delt opp med vår tidligere partner. Alt går bra, men da en kveld, en halv flaske rødvin senere, kommer du til telefonen med den ukontrollable trangen til å skrive din ex.

Du kan fortelle deg at det bare er å "se hvordan de gjør det" eller at det er et bestemt, presserende spørsmål at bare din eks ville vite svaret på. Men egentlig, om du deler opp i forrige uke eller i vinter, er nøkkelen til å vite om det er greit å skrive din ex, å forstå hvorfor du vil skrive dem i utgangspunktet.

De fleste som nettopp har kommet ut av et forhold, uansett hvordan det er avsluttet, vil trolig få følgende råd. Ikke skriv din eks, under noen omstendigheter, spesielt hvis forholdene involverer alkohol av noe slag.

Venner har "forbudt" oss fra å bruke telefonene våre på nattes ute, eller vi har slettet vår expartnerns nummer * mens det er trygt i hemmelighet, med tanke på at vi kjenner det til hjerte * for å vise villig og "være sterk".

Din venns jobb er å hindre deg i å skade noe mer enn du må under en sammenbrudd, og sannheten er at hvis du når telefonen for et øyeblikk av svakhet, bør du sannsynligvis ikke smsere din eks på alle. [Les: 7 svært effektive måter å motstå trang til å ringe din eks]

Skal jeg skrive min eks?

Hvorvidt breakupen endte med vennlighet, eller forferdelig, vennene dine er usannsynlig å tro det er alltid en god tid å kontakte din ex-partner, og vil forsøke å holde deg fokusert på å ha en god tid og fremover.

Breakups trenger tid og plass. Hvis du brøt sammen med noen, var det sannsynligvis for en veldig god grunn - det var at du tok ham med buksene hans, eller at du bare visste at hun ikke var den rette for deg.

Uansett katalysatoren for breakup, når du har startet den banen, er det veldig vanskelig å gå tilbake. Vanskelig, det vil si fordi skaden har blitt gjort. Den vakre boblen av kjærlighet og lykke du en gang delte har nå blitt brutt, og å vite at du har muligheten til å bryte opp, gjør det nesten umulig å få den boblen tilbake - det er derfor de fleste forhold hvor par bryter opp og kommer sammen igjen bare fører til at de bryter opp igjen. [Les: 10 grunner til at on-off forholdet er det verste forholdet du kan være i]

Mens du kommer tilbake sammen med din eks, kan det virke som den klokste måten å stoppe all hjertesorg, hvis du ikke gir deg selv og dem, tiden for å helbrede, vet du aldri om du har tatt den riktige avgjørelsen.

Gjør du innsatsen for å lykkes med å bryte opp?

Folk snakker alltid om å "gi forholdet en tur" eller "jobbe hardt for forholdet", men hva om den samme innsatsen gikk inn i breakup? Å gi oppslaget ditt er sannsynligvis den sunneste ting du kan gjøre. Å gjøre det innebærer at du ikke kontakter din eks på en stund, og utforsker hva livet er som uten dem.

Selvfølgelig vil du lure på exen din hver eneste stund. Hvis du ikke har snakket om noen måneder, vil du spørre deg selv hvordan de gjør, hva de kan ha vært opp til, eller om de ser noen nye.

Dette gjelder spesielt hvis du ikke har noen felles venner som du kan spørre. Nysgjerrighet om din eks er helt naturlig, og med det ønske om å nå ut til dem for å finne ut. Før du gjør det, bør du tenke nøye på konsekvensene av å gjøre det. [Bekjennelse: Jeg savner ham så mye, men jeg tror ikke han savner meg i det hele tatt]

Hvis du ringte eller skrev tekst, hvordan ville din eksaksjon reagere?

Tenk på mulige svar han eller hun kunne gi. Du spør hvordan de gjør det, og de svarer ved å fortelle deg at de gjør det bra - vil det få deg til å føle seg lykkelig, eller vil det helt opprøre deg? På den annen side spør du hvordan de gjør det, og de svarer ved å si at de er helt elendige - er det som kommer til å få deg til å føle deg uskyldig / skyldig / som å komme sammen igjen?

Det samme gjelder for spørsmål om nye partnere. Hvis du vil finne ut om din eks er i et forhold, spør deg selv hvorfor det også betyr noe for deg? Er det fordi du ville være veldig glad for din eks, hvis de daterer noen nye, eller er det fordi du vil gjerne finne ut alt du kan om deres nye presse og plotte måter å ødelegge sin nye partner? Er det fordi du bare så tilfeldigvis har hatt tre flotte datoer med en hottie som er vakrere / mer velstående / har en bedre jobb enn din ex og vil gni den i ansiktet? [Les: Er din eks ser noen nye? Hvordan håndtere det]

Motivasjonene bak teksting av ex

Å forstå motivasjonen din er viktig. Hvis du når ut til din eks, er det ikke fordi du bare bryr deg, og du vet, dypt ned du kommer ikke til å kunne takle bestemte svar, så kanskje er sårene fortsatt litt rå og du må vente litt lenger.

Men å være gode venner med din eks kan være en fantastisk ting. Du tilbrakte all den tiden sammen, og du må ha vært lykkelig på et tidspunkt.Hele "la oss være venner" ting er noe som ofte blir sagt på slutten av en minnelig oppbrudd. Men i virkeligheten er det ganske vanskelig å opprettholde et vennskap med noen du var så intim med, og når nye partnere kommer sammen, kan det være å være venner med en eks, så mye mer brutal, spesielt hvis du fremdeles har følelser for dem. [Les: Den trinnvise veiledningen til å være venner med en eks uten komplikasjoner]

Oppholder venner etter oppbrudd

Du er den eneste som virkelig vet hvor viktig det er å ha et godt forhold til din ex er. Det kan være en grunn at du skal bli bundet sammen for evigheten, det kan bare være at du deler en haug med lignende venner eller av en eller annen grunn, kan du føle at det er viktig for deg å komme sammen.

Hvis du vet at du vil være venn med din eks, og du vet at de føler det samme, så ta det sakte. Uansett hva du velger å gjøre, trenger du fortsatt den første "avkjølingsperioden" hvor du gir hverandre plass og tid til å leve livet ditt bortsett fra hverandre.

Men hvis du begge kan komme til det punktet hvor du kan ha et sunt, støttende forhold som venner *, og det betyr ikke at du går i seng med hverandre hver gang du er singel * så kan det være en virkelig fantastisk ting. [Les: Kan du være venner med din eks? 16 scenarier for å hjelpe deg med å bestemme]

Teksting din ex - De tingene du trenger å huske

# 1 Don Den dype teksten. Drunk texting din ex er aldri et klokt trekk, med mindre det er 3 am og du er strandet utenfor leiligheten din og de er den eneste personen med en ekstra nøkkel * Forvent at exen din er veldig uimpresjonert med deg hvis dette er tilfellet *.

# 2 Har en god grunn. Hvis du vil skrive din eks, må du sørge for at du forstår hvorfor - hvis årsakene er motivert av sjalusi / vrang / ønsker å hekte seg eller komme sammen igjen, er det sannsynligvis ikke en god ide.

# 3 Deres reaksjon. Tenk på hvordan du vil føle deg hvis din ex ikke svarer. Og hvis du skal gjøre det, gjør det på et tidspunkt da du vet at du er opptatt eller forlater telefonen og går ut for dagen. Den smertefulle venten vil bare la deg føle deg mye verre. [Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel alltid fungerer til din fordel]

# 4 Tenk på formålet med teksten. Spør du din ex et bestemt spørsmål, vil du bare vite hvordan de er, vil du prøve å få din eks til å møte deg? Hvis du gjør det bare fordi det er sannsynligvis fordi du savner din eks. Og hvis dette er tilfelle, må du virkelig vente et par uker før du skriver inn din eks.

# 5 Kan du motstå din eks? Pass på at du vet at du kan motstå din eks. Hvis teksting blir til sexting og du ender opp igjen, er det det du virkelig vil ha? Du sannsynligvis bare forlenger smerten og setter deg opp for enda mer vondt. [Les: 16 tegn på at exen din fortsatt vil ha deg tilbake i livet]

Hvis du virkelig vil være venner, og du er virkelig overfor forholdet, og du ville være glad hvis din ex var glad * og med en ny partner, * så gå for det - men sørg for at du ikke bare prøver å overbevise deg selv om noe som ikke er sannheten!

La oss innse det, teksting din ex er vanligvis en dårlig idé. Men det er tider når det ikke er, og kan føre til et virkelig viktig vennskap. [Les: 15 grunner til at exen din fortsatt prøver å holde kontakten med deg]

Men å være sant med deg selv, er den eneste måten du virkelig kan vite svaret på spørsmålet "Skal jeg skrive min eks?" Men hvis du slipper opp og gjør det uansett, kan du i hvert fall være trygg i vet at du ikke vil vær den eneste!

Populært emne