Skal du bosette for mindre når du kan ha mye mer?

Enten det gjelder arbeid, kjærlighet, liv eller sex, bør du bosette seg i stedet for å lengre etter mer? 3 kvinner tenker over sine skjebner og spørsmålet seg selv.

Møt Carol, Elena og Darcy. De er tre kvinner som ikke deler noe, lagrer for samme postnummer.

Enkelt, oppsiktsvekkende og kunnskapsrike, Carol er din atypiske karriere drevne kvinne med sine severdigheter satt på verdensdominasjon, eller i det minste dominans ved forlaget hun jobber på.

Elena er grafisk designer i et seksårig forhold med en mann som hun mener er "den ene".

Til slutt møtes Darcy, en oppholdsmor med en ektefelle og to barn. Å ja, og en hund.

Tre svært forskjellige liv som strever for å oppnå tre helt forskjellige mål. Imidlertid er det en ting som disse kvinnene har til felles: en dyprotet frykt som hensynsløst gjør dem til spørsmål om de setter seg ned for mindre når de kan ha så mye mer.

Er du bosatt for mindre når du kan ha så mye mer?

I en verden som knapt gir oss tid til å puste, hvem er å si at det du virkelig gjør er virkelig riktig for deg? Vi har konsultert tre kvinner med tre forskjellige tanker om de tingene som får dem til å stille spørsmål om deres reise i livet. Enten det er en kombinasjon av alle tre kvinnene, eller bare en som har problemer i nærheten av hjemmet, vil du uten tvil se deg selv i Carol, Elena og Darcy.

Det brennende spørsmålet om du burde betale mindre når du tror du kan ha så mye mer, er noe som står overfor alle i dagens hurtige verden. Uansett hvor flott alt går for øyeblikket, er det ikke nektet at spørsmål som involverer â € œwhat ifsâ € Â pleier å kaste opp nå og da. Her er noen av de store katekesmer som disse damer møter, og noen tips om hva de kan gjøre for å bekjempe dem.

Carol: Er min karriere alt jeg har?

Etter å ha uteksaminert med æresbevisning fra lovskolen, klaget Carol seg opp for å knytte seg til et prestisjefylt advokatfirma før han bestemte seg for å håndtere bedriftskonflikter og oppkjøp bare ikke var hennes ting. I en skjebnesvipp hoppet hun ombord på en av klientens skip og raskt satte seg i sin nyutviklede stilling som Marketing Information Manager ved et forlag.

Bumpen i lønn og prestisje ga Carol den pressen hun lengtet etter, for å gjøre henne kjent i den konkurransedyktige verden av bokutgivelse. Hennes harde arbeid og innsats betalte seg og etter å ha feiret kampanje etter forfremmelse, fant Carol seg selv en av de mest sentrale rolleene i selskapet, som Chief Operating Officer. Men hennes suksess kom ikke uten pris. De lange timene, endeløse konferansesamtaler, uopphørlige e-postmeldinger, utallige møter, håndtering av krevende forfattere, og alt annet tok sin toll på hennes personlige liv. [Les: Kjærlighet eller karriere - Hvordan lage det riktige valget for deg selv]

Så polstret som hennes bankkonto var, var Carol ensom. Etter uker med forsømmelse om gangen valgte selv hennes kremplanter å forlate sitt firma ved å dø av en etter en. Kikket rundt, kunne Carol ikke hjelpe, men føler at noe manglet i hennes liv. Den kicker var da hennes trofaste assistent ba om en fridag for å feire datteren hennes bursdag, noe Carol ikke kunne forstå. Et oppvarmet argument følte seg og Carol fyrte henne for insubordination.

Det var da at Carol skjønte at hun var helt alene i verden, uten at noen skylde seg, men selv. At hun ikke kunne forholde seg til sin medarbeider, fikk henne til å åpne øynene for den svike grunnen bak det hele: hun hadde ingen i verden hun brydde seg om og dermed ikke kunne forstå betydningen av en balanse mellom arbeid og liv.

Alt rikdom og makt i verden kunne ikke skjule det faktum at hun ikke hadde noen til å skjemme bort, elske og stole på. Hun kunne ikke unngå å spørre om hun hadde gjort en feil med fokus på sin karriere i stedet for på personlige forhold. Er gresset virkelig grønnere på den andre siden? Ville et liv med en mindre kraftig stilling karrieremessig, men med nærvær av en familie, være mer tilfredsstillende?

Hvis du finner kjennskap til Carols fortelling, så er det noen ting du kan gjøre for å sparke ensomhet til fortauet og fokusere på å reinvigorere personlige relasjoner. [Les: 25 minneverdige leksjoner for å perfeksjonere livet ditt]

# 1 Kutt tilbake på jobb

Så umulig som det kan virke akkurat nå, må du kutte på jobb. Uansett om det skjærer ned timene eller tar litt tid, må du ta et dypt pust og sentrere deg selv. Kravene som følger med å holde en misunnelsesverdig stilling på jobben, må ikke skremme på, men du må innse at fritiden for deg selv er viktigere.

Enten det er å pakke opp og ta en tur til kysten, eller registrere deg for en yoga retrett i Bali, finn noe som gir deg en følelse av fred og bare gjør det. Hvis du tar ferie er ikke et alternativ, begynner du å forlate arbeidet i tide. Når du går ut av kontoret døren, la alt jobbe-relatert bak deg og ta det derfra. Du vil finne at de få ekstra timene du legger til side for deg selv, vil gi deg det mye trengte perspektivet for å finne ut hva du skal gjøre neste gang.

# 2 Tilbring tid med familie og venner

Ta barnetrinn når det gjelder å tilbringe tid med folk. Start med de som allerede er i ditt liv. Uansett om det er foreldrene dine, søsken eller kjernegruppe av venner, gjør innsatsen for å tilbringe tid med dem.

Planlegg en familie middag for å fange opp, eller foreta en reservasjon for å få neglene dine ferdig med noen kjærester. Prøv å ikke snakke om arbeid og bare fokusere på å koble sammen med folk som er viktige for deg.[Les: 13 glade ting du trenger for et helt godt liv]

# 3 Si "Ja" til sosiale arrangementer

Med de få ekstra timene du gir deg hver dag, vil du oppdage at du har tid til å være sosial igjen. Ikke avslap invitasjoner til fester hvis du kan hjelpe det. Delta dem når du kan og gjør en innsats for å sosialisere. Dette gir deg muligheten til å møte og hilse på folk som du vanligvis ikke ville krysse stier med.

Enig til blinde datoer, prøv online eller speed dating, eller bare slå en samtale med personen bak deg mens du får kaffe. Du vil bli overrasket over det mylder av vennlige ansikter og strålende samtaler der ute, og bare venter på at du skal nyte. [Les: Hvordan få nye venner når du ikke finner noen venner]

Elena: Er han virkelig den ene?

Elena er en morsom freelance grafisk designer som jobber ut av leiligheten med to soverom som hun deler med sin langsiktige kjæreste. Hun har hipsterkafeer, art deco-bygninger og har gjort det til sitt oppdrag i livet for å se på alle Cirque du Soleils show.

På utsiden har Elena det perfekte livet til en 32 år gammel, en karriere som legger nok mat på bordet, en kjærlig kjæreste og en søt krybbe. Selv om Elena innser at mange ville drepe for å være i sin stilling, kan hun ikke unngå å spørre om hun er virkelig fornøyd med mannen hun er med. Jo han er søt, tilråder bakken hun går på, tar aldri en kamp, ​​forlater alltid toalettsetet og overrasker henne med blomster.

Elena kan imidlertid fortelle at lidenskapen har fizzled ut av sitt forhold og sexet virker bare rutinemessig. En viss du ne sais quoi mangler og til tross for alle de fantastiske aspektene i forholdet, kan Elena ikke unngå å spørre om det ville være annerledes og mer spennende med noen andre. Hun har til og med hemmelighet hatt tanker om å knuse den varme fjellklatørinstruktøren hun møttes på sin siste tur til Malaysia, og hengiver seg i porno når kjæresten hennes er ute. Det er lett å si at Elena bare skal ta risikoen, forlate ham og finne noen ny, men frykten er at hun ikke vil finne noen bedre. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

Dessuten elsker hun mannen mer enn noe og vil ikke skade ham. Elena mener også at konseptet med et åpent forhold er absolutt bollocks, slik at hennes valgmuligheter åpnes mens de bor hos kjæresten sin, er utelukket. Hvis du er som Elena og ikke vet hva du skal gjøre neste, er det noen ting å forsøke. [Les: Åpne relasjoner - Er det noe du kan vurdere for deg selv?]

# 1 Injiser lidenskap i sex

I Elena-saken spiller sex en stor rolle i hvordan hun føler seg om hennes forhold. Hvis du er den måten, må du løse problemet med en gang. Start med å injisere litt lidenskap og spenning i sexlivet ditt. Enten det er å leve ut en fantasi, kle seg sammen, bruke rekvisitter, eller gjøre det et eller annet sted, gjør alt du kan for å gjøre det morsomt igjen. Like viktig som kjærlighet er, så er lyst.

# 2 Liven det opp ved å være spontan

Slutte å tenke for mye om hva som er akseptabelt og bare gå med strømmen. Planlegg en rask weekendferie innen en times varsel, gi kjæresten din et blowjob i parken, eller nyt en quickie i omklædningsrummet. Uansett hva du gjør med partneren din, være spontan om det, og du vil føle en adrenalinhastighet i motsetning til alle andre.

Dette vil sikkert bidra til å bekjempe sløvheten som kommer etter å ha vært sammen i mange år. Tommelfingerregelen her er å handle 18 igjen, så bryt reglene hvis du vil og begynn å leve opp sammen. [Les: Topp 50 kinky ideer for å skape et veldig sexy forhold]

# 3 Ta en pause

Hvis ingen av planene fungerer, bør du kanskje vurdere å ta litt tid fra hverandre. Det betyr ikke at du skal gjøre noe drastisk som bryte opp og flytte ut. Bare ta en uke eller to og gå på en solo ferie. Planlegg en escapade til fargerikt India, eller leie en bil og reise rundt i landet. Gi deg og din partner litt tid fra hverandre for å savne hverandre igjen. Du vil bli overrasket over hvor mye du vil sette pris på den andre halvdelen når du tilbringer tid fra hverandre. [Les: Hvordan ta en pause fungerer og forstå hvis du virkelig trenger det]

Darcy: Skal jeg gi opp familien min til å gjøre det jeg egentlig vil ha?

Darcy fører sikkert et sjarmert liv. Hun har blitt velsignet med en fantastisk mann som nylig fikk tenured, lykkelige og sunne tvillingpiger, en brent labrador som ikke graver hull i gården, og et nydelig hjem i forstedene komplett med blomstrende trelliser og malte skodder.

Som bildet perfekt som Darcys liv kan virke, føler hun seg uoppfylt til det punktet at hun er nær å være ulykkelig. Så utfordrende som det spiller en dobbel rolle av kone og mor, fikk Darcy aldri muligheten til å leve ut hennes livslang drøm om å være fotojournalist. Hun var på vei til å legge på en årlig utflukt for å fotografere og studere Amazonas glemte stammer med en gruppe kjente forskere da hun fant ut at hun var gravid.

Selvfølgelig ga Darcy opp sitt drømmeventyr og valgte å bosette seg i familielivet i stedet. Syv år senere tenker Darcy fortsatt på å tenke på hva som ville ha skjedd hvis hun ikke ble gravid. Hun har sobbet sin skammelige skyld bort i mer enn en anledning, men uansett hvor mye hun savner sitt liv for lenge siden, nekter å gi opp familielivet hun har bygget for seg selv.

Men tid og tid igjen lar Darcy henne til å vandre til et land langt unna med eventyr og overraskelser rundt hver sving.Hvis du forstår hvor Darcy kommer fra og vil vite hvordan du kan bekjempe disse følelsene, er det noen forslag: [Les: De 12 hemmelige tegn på et ulykkelig ekteskap]

# 1 Gjør det du elsker

Hvis du er som Darcy og finner ut at dine talenter og ferdigheter kan bli brukt til stor nytte utenfor familielivet, gjør du noe med det, men gjør det ansvarlig. Ikke skjul ditt ansvar og parade din egoisme i dine kjære ansikter.

I stedet innlemme det du elsker å gjøre i hverdagen. I Darcy saken kan hun penn stykker av eventyr og reise fra bekvemmeligheter av amerikansk suburbia. Sikker på at det kan føles som en lenestol som reiser til mange, men selv det er bedre enn ingenting i det hele tatt.

# 2 Få mest mulig ut av det

Forskjellen mellom Darcy og de to andre kvinnene over er at Darcy har en familie som avhenger av henne. Hun kan ikke bare opp og forlate familien hennes mens de plukker opp bitene av hennes tilstedeværelse som mor og kone. På grunn av måten livet har utarbeidet for henne, er det ikke nektet at det første skrittet mot glede er at hun skal føle seg takknemlig og takknemlig for alt hun har.

Du, som Darcy, må få mest mulig ut av det. Kanskje det er på tide å revurdere dine mål, og i så fall avgjøre hva du allerede har. Gresset kan ikke alltid være grønnere på den andre siden, spesielt hvis du allerede har alt du kan ønske deg i livet. [Les: 5 livsendrende leksjoner du kan lære av anger]

# 3 Tillat deg selv en puste

Hvis ingenting annet fungerer, ta en kort pause fra virkeligheten. Gå av på en tur og gjør det du elsker å gjøre. I Darcy er det ikke for sent å kontakte ulike universiteter, forskningsavdelinger, museer og antropologer for å få kontakt med dem om hennes lidenskap. Å ta litt tid til å fokusere på deg selv er ikke en så dårlig idé. Bare sørg for ikke å glemme at du har kjære som venter på deg hjemme. [Les: Slik slipper du fortiden din og er begeistret for din fremtid]

Er du virkelig bosatt for mindre?

Det er greit å lure på om du skal betale for mindre når du kan ha så mye mer. Men det er ikke alltid sant at du er bosatt, tross alt har vi en tendens til å tro at gresset alltid er grønnere på den andre siden. Men selv om du noen gang føler deg slik, tar du et lite skritt ut av veien og prøver å miste nysgjerrigheten din uten å forandre livet ditt, eller bryte deg bort og gjøre noe drastisk eller noe du kanskje kommer til å angre senere.

På slutten av dagen vil vi alle oppleve brennende â € œwhat ifâ € Â spørsmål noen gang i våre liv. Det er det som gjør oss menneskelige. Det meste vi kan gjøre er å velge å være lykkelig, stole på instinktene våre og gjøre det som føles riktig. Bare husk å ikke skade noen i prosessen, og alt kommer til å bli bra.

[Les: 6 telltale unnskyldninger vi vanligvis bruker som hindrer oss fra å leve et drømliv]

Så bør du betale for mindre når du kan ha så mye mer? Selvfølgelig ikke! Og det er derfor det er veldig viktig for deg å opprettholde en balanse i livet ditt, så du vil aldri føle at du mangler noe. Men viktigst, husk at gresset ikke alltid er grønnere på den andre siden, selv om det virkelig virker slik akkurat nå!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar