Skal du giftes? 14 måter å vite om det er for deg

Hvis du er usikker på om du vil høre bryllupsklokker i fremtiden, vil dette hjelpe deg hvis du er klar til å bli gift.

Ekteskap er ikke for alle. Og nei, jeg mener ikke det er ikke for den kroniske jukseren eller håpløs floozy som ikke ser ut til å holde den i buksene sine. Jeg sier selv for den gjennomsnittlige personen i et forpliktet forhold, er ekteskapet ikke alltid deres ambisjon.

Mange kvinner - og noen menn - har ekteskap på horisonter fra en svært ung alder. Noen av oss har selv plukket ut våre brudepike kjolefarger, designet vår brudekjole, og vet nøyaktig hvor vi vil gifte oss.

Jeg, for en, har ikke et "Wedding" -bord på Pinterest, og jeg har heller ikke fargevalg eller brudekjole allerede plukket ut. Jeg vet for mange av mine unge venner, som fortsatt er singel, husk deg - det har alt dette avgjort allerede. Fordi de er sikre på at de vil gifte seg en dag.

Kanskje ekteskap er bare ikke for deg

Hvis du er som meg, har du begynt å innse mange mennesker rundt deg, og du kommer til å gifte deg, og du har ikke engang gitt det en annen tanke. Kanskje du er ensom og glad for å bli der, men kanskje du er i et forhold og bare ikke se et bryllup i fremtiden.

Uansett, du er ikke alene. Gifte seg pleide å være alt om tradisjon og det var en slags ritual som ga deg et annet etternavn eller ga etternavnet ditt bort, og du ble erklært en familie med et stykke papir gitt av retten. [Les: 8 store grunner til at det er helt greit å aldri gifte seg]

Skal du gifte deg?

Nå sier jeg ikke at ekteskap er fryktelig eller noe sånt. Jeg sier bare å bli gift, kanskje ikke for deg. Jeg har gjort mye å tenke meg selv, og jeg ærlig talt ikke vet om å bli gift er så stor av en avtale for meg. Hvis du har hatt noen motstridende følelser om å bli gift, vil disse 14 tegnene hjelpe deg med å avgjøre om du burde eller ikke skulle gifte deg.

Du bør ikke

Dette er alle de subtile tegnene du ikke trenger eller vil gifte deg med. De viser ekteskap er ikke for deg og det er helt greit.

# 1 Du har aldri gitt det mye tanke. Hvis du er en av de rarities blant oss, så kanskje du aldri har tenkt å bli gift før. Kanskje tanken på et bryllup aldri krysset ditt sinn. Det er ikke som om du aldri har ønsket en livspartner eller en familie, men bryllupsdelen bare kom aldri inn i tankene dine. Dette er et tegn på ekteskap, kanskje ikke for deg.

# 2 Dine venner gifte seg, legger ikke press på deg. Hvis du føler deg nulltrykk for å gifte deg når alle andre er, er det definitivt et tegn du ikke legger mye tanke på eller om du er gift eller ikke. [Les: Siste til å gifte seg? Hvorfor burde du ikke bekymre deg i det hele tatt]

# 3 Du er innhold i ditt engasjerte forhold. Hvis du ikke føler behov for å dokumentere kjærligheten til noen med et stykke papir og er fullt fornøyd i forholdet du er i, kan ekteskap ikke være for deg. Ikke alle livslange relasjoner må være bundet av et dokument, og du forstår og setter pris på det.

# 4 Du kan ikke se deg selv langsiktig med noen. Noen ganger kan folk bare ikke se seg med bare én person for resten av livet. Og siden ekteskapet i utgangspunktet vowing å gjøre nettopp det, kan ekteskap ikke være for folk sånn.

# 5 Du er for mye av en fri ånd. Betyr, du reiser og blir gal og har ikke lyst til å stoppe og dele livet ditt med noen fordi du er glad for å leve livet ditt for deg selv. Hvis du er denne personen, så har du ikke tid til å slå deg ned og gi deg en person i så lang tid.

# 6 Du liker friheten til å gå bort når forholdet ditt går dårlig. Skilsmisse? Åh, helvete nr. Hvis du hellere vil kunne pakke vesker og gå fredelig uten det fryktelige papirarbeidet og domstolenes datoer - som meg, så burde du ikke bli gift. [Bekjennelse: Hvorfor skulle jeg aldri blitt gift]

# 7 Du vil ikke dele dine eiendeler 50/50 for alltid. Jeg vet ikke om deg, men jeg liker mine ting. Og jeg liker mine ting å forbli mine ting og alle mine. Ring meg egoistisk, men jeg vil ikke være lovlig forpliktet til å gi 50% av alt til noen andre for resten av livet mitt - selv om jeg tror de er «den».

Du burde

Noen mennesker burde ikke bli gift, hvis du er enig med de ovennevnte tegnene, så burde du ikke. Men hvis du finner deg selv som faller under følgende kategorier, kan ekteskap være i din horisont.

# 1 Du vil være bundet til din kjærlighet for resten av livet ditt. Hvis du 100% aldri vil tilbringe livet ditt med noen, men personen du er med * eller kan være med hvis du er singel *, er ekteskap en måte å binde den følelsen på og gjøre det noe ekte, og itâ Er for deg. [Les: 14 ubestridelige tegn på at mannen din vil tilbringe resten av livet med deg]

# 2 Du har alltid drømt om å være en "kvinne" eller "husband". Når noen spurte deg om du skal ha en kone eller ektemann når du er eldre, og du svarte med, "Hei! Selvfølgelig! Da har ekteskap alltid vært i dine horisonter. Du bør bli gift hvis det alltid har vært på tankene dine.

# 3 Du vil fullt ut være en "familie" i all mening av ordet. Noen mennesker trenger ikke å dele etternavn for å være en familie. Men hvis-til-familien betyr at du er ektefelle og har barn og alle i familien har samme etternavn, er ekteskapet for deg.

# 4 Ekteskap er i utgangspunktet en tradisjon for deg. Noen mennesker føler seg gift er tradisjonelle og til og med seremonielle i familien. Noen religioner krever ekteskap før de går inn i et fysisk forhold også. Hvis dette er tilfellet med deg, bør du bli gift med den rette personen.

# 5 Du er villig til å dele alt sammen med noen andre for resten av livet ditt. Det faktum at du vil dele alt * og jeg mener alt * med noen andre for alltid, bryr deg ikke i det hele tatt. Faktisk vil du dele livet ditt og eiendeler med noen andre for resten av livet ditt. [Les: 20 gode grunner til å gifte seg og leve lykkelig etterpå]

# 6 Du forstår om ting ikke trener, skilsmisse skjer. Selv om du går inn i et ekteskap, er 100% sikkert de er det for deg, noen ganger skjer komplikasjoner nedover veien, og ting kan gå galt. Du bør bare gifte seg hvis du forstår at skilsmisse er en mulighet, og du er i orden å håndtere det aspektet av ekteskap hvis det skulle skje.

# 7 Youâ € ™ ve alltid avbildet bryllupet ditt siden du var yngre. Dette er hovedsakelig for alle de jentene der ute som har planlagt sitt bryllup siden de var små, men det er sant for alle. Selv når jeg spør små gutter om de kommer til å bli gift en dag, reagerer de vanligvis med "Vel, duh!" Dette betyr at de selv viser at livet er gift.

Hvis du alltid har avbildet bryllupet ditt og alle dekorasjoner, er det ikke lenger bare et annet aspekt av livet, men en drøm om deg. Og du bør alltid følge dine drømmer. Bare gifte deg med den riktige personen, og ikke la drømmene dine blinde deg. Hvis dette er deg, bør du bli gift.

[Les: 17 ting du må gjøre før du blir gift hvis du ikke vil ha noen angrer]

Å bli gift er ikke en enkel livshendelse, og det er ikke for alle. Disse 14 tegnene vil fortelle deg om ekteskapet er for deg, eller hvis du har det bedre å ikke ha det bryllupet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar