Skal du få en prostata kreft test?

Innhold

En av åtte menn i Storbritannia vil få prostatakreft på et tidspunkt i livet, og 10.000 dø av sykdommen hvert år. En av årsakene til at prostata kreft løper voldsomt er menns tilbøyelighet til å ignorere helsen.

Errol McKellar, 58, sett her med Go Dad Run medgrunnlegger Colin Jackson, ble diagnostisert med prostatakreft i 2010, men heldigvis fanget den i tide, slik at han ved en operasjon og radioterapi overlevde sykdommen. Og Errol, nå en ambassadør for Go Dad Run, fant bare ut at han hadde en prostatakreft ved en tilfeldighet.

"Min kone insisterte på at jeg gjorde noe med snorkingen min," sier han. "Mens jeg ventet på legen, hentet jeg en brikke fra Prostate Cancer UK og trodde jeg skulle komme tilbake og gjøre denne 10-minutters testen. Jeg skjønte ikke at de 10 minuttene skulle forandre resten av livet mitt. "

Errol har gjort alt han kan for å øke bevisstheten og oppmuntre menn til å ta vare på seg selv. "Jeg driver en garasje i Hackney, hvor jeg tilbyr folk 20% rabatt hvis de går og får prostata kontrollert. Dessverre har 42 gutter som har gått inn i garasjen min blitt diagnostisert med prostatakreft. To er ikke lenger her.

"Jeg spurte 100 kvinner hvor mange hadde vært til en lege i et år. 89 av dem hadde vært. Jeg spurte 100 menn det samme spørsmålet. En. En mann ut av 100. Det er ikke bra nok. "

Prostata kreft UK har rikelig med informasjon om hvem som er mest utsatt for risiko, blir diagnostisert og PSA-testen. Les det og unngå vanskelige samtaler med forgjengelige tenåringer - som denne.

Gå pappa løp

Coach er stolt av å være en partner av Go Dad Run, som driver seks arrangementer over hele Storbritannia i 2016 for å øke bevisstheten og midler til prostatakreft UK. Åpen for menn og gutter, Go Dad Runs 5km og 10km løp holdes i hele juni, med London-arrangementet som foregår i Southwark Park på Farsdag. godadrun.co.uk

ANBEFALT: UK Running Events

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar