Skal du fort før du trener?

Innholdsfortegnelse:

Skal du fort før du trener? - øVELSER 2023
Skal du fort før du trener? - øVELSER 2023
Anonim

Ja … sier Richard Scrivener, konsulent personlig trener for Universal Pictures UK

Å brenne mer fett enn normalt du må opprette et kaloriunderskudd ved å få kroppen til å bruke sine egne energireserver. Det tar seks til åtte timer å fullstendig tømme fordøyelseskanalen din og bruke opp de fleste karbohydrater som er lagret i musklene som glykogen, for å brenne bevegelsen din - det punktet du begynner å bruke fett som drivstoff. Også insulinnivåene øker etter å ha spist, og ifølge forskning kan økning av insulin redusere fettforbrenningen med opptil 22%.

Muskler trenger lagret glykogen for å løfte tunge vekter, så det er ikke en god ide å gjøre alle typer trening i fastformet tilstand. Kardio treningsøkter som roing, løping eller svømme~~POS=TRUNC er de beste øvelsene å gjøre. Mixed-weight, total-body kretser er også effektive. Bare vær klar over tunge lavstyrke-økter med mindre du vil se PB-ene dine forsvinner - eller stjerner, avhengig av hvor fast du er.

Det er ingen strenge regler om timing, så eksperimentere. Du kan spise kveldsmåltid og deretter raskt til neste kveld; trene deretter spise umiddelbart etterpå; eller start og avslutt et raskt ved frokosttid, trene igjen før du går fort om det passer bedre med timeplanen din. Uansett, start med milde treningsøkter og bare rampe opp intensiteten og treningsøkten når du er vant til å trene på tom mage.

Som en bonus vil du også innse at du lykkelig kan takle uten å spise hver time eller to, noe som resulterer i et bedre forhold til mat generelt. Og tro meg, ingenting smaker bedre enn det måltidet du spiser etter en fasted trening.

Nei … sier Scott Baptie (www.foodforfitness.co.uk), en ernæringsfysiolog som spesialiserer seg på vekttap og sportsopptreden

Avasted cardio workout om morgenen er en stift av ulike bodybuilding trening rutiner. Logikken er at lave glykogennivåer (lagret karbohydrat) vil føre til at kroppen din beveger seg bort fra å bruke karbohydrat og begynner å bruke kroppsfett i stedet. Men ifølge en nylig studie publisert i Journal of the International Society of Sports Nutrition, har trening når det fastes ingen merkbar forskjell på kroppssammensetningen din sammenlignet med å gjøre det i en matet tilstand.

Andre studier viser at forbruker karbohydrater før trening ikke slår ut fett tap, og i noen tilfeller kan selv øke fett tap etter trening fordi arbeidskapasiteten er større, noe som gir deg mer av en langvarig metabolisme økning. Hvis du oppdager at du trener første ting på tom mage - enten du er ved å velge eller fordi du finner å spise det første som gjør deg kvalmt - er det beste alternativet, så gå for det. Bare vær ikke bekymret for at du skal scupper din fett tap innsats hvis du noen gang gjør succumb for sult og spise noe før trening - du vil ikke.

I utgangspunktet er det ingen vesentlige bevis for festeutøvelse, så jeg foreslår at jeg har et måltid rik på protein og karbohydrater før du trener for å gi drivstoff til økten din og minimere eventuell muskelmangel. Det vil tillate deg å gå hardere under trening som vil holde deg brennende fett lenger etter at du er ferdig og optimaliserer muskelveksten din, og hjelper deg med å oppnå den muskelformede, magre kroppen du er ute etter.

Populært emne