Skulle du tilgi en falsk partner?

Ville du tilgi en partner som jukset på deg? Burde du? Her er noen tanker som kan hjelpe deg med å gjøre tankene dine de riktige tingene å gjøre.

For det første, la oss få dette ut av veien.

Det er absolutt ingen unnskyldning for juks.

Hvis en partner lurer på deg, har du all rett til å gå bort hvis du velger å.

Når kjæresten din jukser på deg, viser det tydelig at de ikke respekterer deg, verdsetter deg eller bryr deg om dine følelser.

Når kjæresten din jukser på deg, overtar de bevisst en handling som de vet vil ødelegge ditt hjerte og ødelegge livet ditt.

Og likevel velger de å fortsette og gi inn i sine kjødelige ønsker uten å spare tid for å innse verden av smerte de ville sette deg igjennom når de blir fanget.

[Les: 18 geniale måter å fange en potensiell juksepartner i handlingen!]

Den store svik av tillit

En affære tårer din verden fra hverandre. Og det er ingen finere måte å sette dette på. Uansett hva du gjør eller hvordan du velger å se på det, er det et faktum som aldri blir glemt. For alltid!

I hvert forhold som involverer en juksepartner, er affæren elefanten i rommet. Du snakker ikke om det, men det gjør alltid sin tilstedeværelse følt bak vanskelige pauser og smertefulle stirringer.

En affære tar flere måneder, og ofte flere år å helbrede. Og likevel blir aret aldri svimlende. [Les: 16 tegn for å vite om partneren din snyder deg]

Vil du gå bort?

I det øyeblikket du finner ut at partneren din er utro på deg eller har lurt på deg, forteller hver celle i kroppen deg å gå bort for godt. Og du vet hva, det er det beste du kan gjøre. Tross alt, den ene personen du stolte blindt på livet ditt, har nettopp kastet din kjærlighet, respekt og tillit til søppel ved å jukse på deg.

Men når den galne rush av adrenalin og raseri beroliger, la oss prøve å tenke igjen. Bare hvor mange av dere kan avslutte alt og gå bort, spesielt etter all den historien som dere begge deler? Hvor mange av dere kan herde hjertet ditt og se din partner groveling på knærne, be deg om å tilgi dem, uten å gi dem en ny sjanse? [Les: Hvorfor snyder menn jukse? - 3 virkelig store grunner og 27 flere!]

Det er alltid lettere å anta at du vet hva som er riktig å gjøre, til du er nødt til å oppleve det selv.

Hvis du kan gå bort fra en juksepartner, er det den sterkeste og sikreste tingen du kan gjøre. Men på den annen side, hvis ditt sinn forteller deg å forlate forholdet, men ditt hjerte ønsker å tilgi din elsker i håp om at de aldri ville skade deg igjen, vel, les videre. [Les: 25 sanne grunner til at kvinner jukser så jævla lett!]

Den intelligente menneske og trangen til å jukse

Mennesker er en av de få artene som kan lære gjennom andres erfaringer og dømme rett fra feil uten å oppleve noe selv.

Men noen mennesker er dumme skjønt. De trenger mer enn livet leksjoner og leksjoner om moral for å forstå verdien og betydningen av et romantisk forhold eller ekteskap.

De vet at juksing er galt, og de forstår konsekvensene av fusk, og likevel lurer de på hva det vil føles å jukse på en partner. De spiser stadig og fantaserer om andre, og lurer på hvordan det ville føles som å danse noen andre, eller sove med noen andre. [Quiz: Vil du noensinne jukse på deg elsker? PS! Denne quizen vil ikke lyve!]

Hvis en person ønsker å jukse på ektemannen eller kone, eller kjæresten sin eller kjæresten, hvorfor komme seg inn i et forhold i utgangspunktet, kan du spørre. Men det er problemet med å være menneske. Vi stiller oss alltid over hver beslutning vi tar, selv etter at vi tar dem. Og for å gjøre ting verre, lider mennesker av den irriterende avhengigheten av å alltid lure på om det er noe bedre der ute.

For noen av oss må vi bare teste vannet, smake gresset på den andre siden av gjerdet, eller i det minste ta en titt på den andre siden, for bare å oppleve hva det handler om. [Les: Sannheten om sann kjærlighet og promiskuøs kjærlighet i dagens verden]

Å være nysgjerrig er ikke alltid dårlig. Men hvis du vet konsekvensene, og fortsatt velger å gå videre med beslutningen om å jukse på en partner som elsker deg, vel, hva kan jeg si?

De to slags bedragerne

Når det gjelder å snyte på en ektefelle, er det to slags bedrager.

# 1 Den utilsiktede jukseren. Dette er den typen partner som jukser på en partner * ved et uhell * i varmen i øyeblikket. Kanskje det er et stjålet kyss med en ex eller en forelskelse, en drunken escapade gått galt, eller en vennlig date som nettopp ble tatt bort. Det er egentlig ikke unnskyldbart, men vi må huske på at handlingen ikke var premeditated. [Les: Har partneren kysset noen andre da de var full?]

# 2 Den forsettlige jukseren. Den andre typen bedrager er den verre typen, den som vet nøyaktig hva de kommer inn på. De forstår at juks på en partner er feil, og likevel velger de å fortsette med det. Og hva er verre, de går i stor lengde for å dekke deres sti, slik at de fortsatt kan fortsette å late som om de ikke er opp til noe bak sin elskers rygg.

Vil du tilgi en jukselsker?

Hver dag kommer vi over folk vi har lyst på eller finner attraktive. Og noen ganger kan en person som vi finner attraktive på jobb, begynne å finne oss attraktive i retur.Ville ikke du noen gang lurt på? Hva hvis? Ville du ikke føle deg bra å vite noen du finner attraktivt, setter pris på deg og ønsker å tilbringe tid med deg? [Les: 18 følelsesmessige affære tegn du sannsynligvis ikke engang merke til!]

Livet handler om tynnrøde linjer, samvittighet og moral. Og noen ganger er det lett å miste veien. Så hvis du finner ut at partneren din har lurt på deg, hva vil du gjøre? Ville du tilgi dem hvis flingingen var et øyeblikkelig bortfall av dom? Vil du gå bort hvis det var en forutittet tomt hvor partneren din gikk i store lengder for å gjemme det i årevis?

Vi alle er forskjellige, og vi lever gjennom ulike forhold. Så hvis du lurer på om du skal tilgi en juksepartner, er du den eneste som kan ta den beslutningen. [Les: Den riktige måten å bekjenne å snyte i kjærlighet - Ting å huske]

Er det første gang?

Dette er trolig den største faktoren som kan hjelpe deg med å gjøre tankene dine til rette. Har partneren din noen gang lurt på deg før? Har du grunn til å tro at partneren din har vært å kaste opp med noen andre før du fanget ham eller henne?

Hvis det er første gangen at partneren din gikk bort i andres armer, er det definitivt aldri unnskyld, men det er noe å tenke på, og kanskje verdt å tilgi.

Alle av oss gjør feil, og noen ganger går vi for langt inn i et rot, før vi skjønner at vi er på feil sted å gjøre feil ting. Det kan være et svakt øyeblikk eller en øyeblikkelig fordømmelse av dømmekraft som blindet partneren din og tvang dem ned i sporet av utroskap. [Les: 10 tips for å hjelpe par motstå fristelsen til å jukse i kjærlighet]

Men hvis partneren din lurer på deg mer enn en gang, så er sjansene at de heller ikke respekterer deg eller bryr deg nok om at du holder tilbake når en ulovlig mulighet gir seg selv. Og så mye som du vil tilgi dem og gi dem en ny sjanse, gjør det ikke. Bare gå din vei.

Noen partnere er serielle cheaters, og uansett hvor hardt du prøver å forandre dem, eller hjelpe dem å se hvor verdifullt forholdet er, er fusk hardwired inn i systemet. Og de vil alltid finne en luskere måte å jukse på deg, i håp om ikke å bli fanget av deg. [Les: Emosjonell juks og 10 virkelig dårlige ting det kan gjøre med forholdet ditt]

Skal du tilgi en juksepartner?

Det avhenger av hvordan du ser på det. Vil du velge å peke alle fingrene på partneren din og klandre dem rett og slett for det?

Eller vil du velge å klandre dem for det, og se deg inn for å prøve å forstå hvorfor partneren din kunne ha forsvunnet i utgangspunktet? Var det noe som mangler i forholdet? Var begge dere drevet fra hverandre? Og viktigst, er forholdet verdt å holde fast på og kjempe for?

Oftere enn ikke, det kan være absolutt ingen grunn eller feil for deg som førte partneren din til å gå bort. Kanskje fant de bare en mulighet, og de tok det uten å tenke på konsekvensene. Så hva har du tenkt å gjøre med det? [Les: 6 tips for å reagere bedre på en bekjennelse uten å miste det kule]

Sølvfôr til å jukse

Ingen god kommer alltid fra en affære, men hvis du velger å se det, kan du se etter en sølvfôr gjennom rotet.

Noen ganger, for noen nysgjerrige, tar det litt kikk inn i den andre siden av gjerdet for å virkelig forstå at det de allerede har, er faktisk bedre. Når en person jukser på kjæresten sin, innser de verdien av forholdet selv om de hadde glemt alt dette mens. De forstår at gresset ikke er virkelig grønnere på den andre siden, og de begynner å verdsette forholdet til ektefellen mye mer.

Hvis det er første gang partneren din lurte på deg, og du vil tilgi dem, må du forstå at du kan gjøre en stor feil ved å tilgi dem. Men hvis det er det du velger å gjøre, kan du gjøre det med trøst at partneren din har brent hendene en gang, og etter all sannsynlighet kan de aldri velge å gå nedover den veien igjen.

[Les: Den riktige måten å avslutte en affære og komme over den sammen]

Itâ € ™ s alltid vanskelig å stole på noen som forrådte deg og brøt hjertet ditt. Men hvis du velger å tilgi en juksepartner og vil gi dem en ny sjanse, må du sørge for at det er den siste sjansen du vil gi dem i livet!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar