Skal jeg prøve gjenbrukbare bleier? Virkelighetshistorie

Innhold

Flere foreldre bytter til gjenbrukbare bleier - og du trenger ikke å være en øko-kriger for å se forstanden, som M & B oppdager

«Du er modig,» forteller en venn meg. Jeg tapper Nells lille bunn - pakket inn for første gang i en ekte bleie - og smil. «Det er egentlig ikke så ille som du tror,» sier jeg. 'Og ingen blekkstifter.'

For noen foreldre virker ideen om å dyse engangsbruk til fordel for en overfylt, skarp bløffervinne barmy, men mange av oss skifter til den virkelige tingen. Disponibel blekksalg er nede med £ 1,3 millioner siden 2012, ifølge Mintel. Senioranalytiker Charlotte Libby sier at lokale kampanjer spiller sin rolle: "EU-gjenvinningsmål har påvirket råd for å oppmuntre folk til å bytte til klutbleier." For meg er det kontantbesparelsene som gir rask tiltak.

Før jeg starter min egen ekte blekkutfordring, har jeg visjoner om mislykkede origamiforsøk med toweling ark, fuktige pakker i håndvesken min og (shudder) poo-scraping.

Jeg går til "prøve klut for £ 10" tilbud fra ekte blekk forhandler Fyll dine bukser - en utfordring jeg visste at min 12 måneder gamle datter ville gjerne ta på seg. Jeg er umiddelbart lettet når jeg skjønner hvor høyteknologisk disse buksene er.

Hvis du velger en alt-i-ett bleie, er det ingen folding å gjøre og ingen absorberende innsatser for å mestre. Du justerer bare popperne eller velcroen til riktig størrelse for babyen din (en størrelse tar deg fra nyfødte til potteopplæring) og passe på den som du ville engangsbruk. Som Nell er en wriggler, synes jeg det er lettere å passe BambinoMio Solo jeg prøver, enn å passe på sine vanlige disponible gjenstander. Det betydelige stoffet betyr at jeg sikrer velcro første gang.

Jeg er uforberedt på hvor søt datterens bunn ser ut i en ekte bleie. Stoffet har et kjølig epleutskrift, og bleen er så myk at jeg er sikker på at det er mer behagelig for Nell. Den ekstra polstring vil sikkert komme til nytte når hun tumbles over.

"Jeg er uforberedt på hvor søt datterens bunn ser i en ekte bleie."

Jeg trekker på strømpebuksene, men føler meg ikke sikker på at de vil forbli tørre lenge. Jeg tar feil. Bleen forblir i fire timer, selv om jeg irriterer Nell ved å gjenta henne flere ganger. Det er lett å se når en disponibel er full, men med den ekte bleen jeg ikke kan fortelle. Å behandle en wee er lett - jeg smiler gjerne bleen i vaskeromskurven og pisker på en annen.

Jeg prøver neste gang en GroVia alt-i-ett. Det er en flott passform og holder i et poo. Men mens jeg er opptatt med å skrape, er det en blekkfri Nell på teppet.

Som dagen bærer på, innser jeg at bruk av ekte bleier innebærer mer rot og jobb. Jeg slynge brukte bleier i maskinen for å vaske over natten og pop Nell i en ullet nattklubb. Hun ser ut som et lite lam, men ved klokken 5 griner hun og drømmer gjennom.

En måned på, bruker jeg fortsatt ekte bleier om dagen, men jeg holder meg til disposables over natten. Og det er min største åpenbaring - det er mulig å være en klut omdanne deltid og nyte det beste fra begge verdener.

Skal du prøve ekte bleier?

  • Spar opptil £ 1000 ved å bruke ekte bleier i stedet for engangsartikler for ett barn. Og de kan holdes for et andre barn.
  • Innledende kostnadsutgifter er høye, og strøm- og vannregningene dine kan stige når du legger på mer masse vask.
  • Det koster £ 32m for å avhende 355.000 tonn avgangsavfall som er opprettet i Storbritannia hvert år.
  • Hvis du alltid er på toppen av klesvask, ikke bry deg om å skrape og skrubbe og vil spare penger, så er det virkelig verdt å prøve.
  • Finn ut det grunnleggende ved å gå til goreal.org.uk Før du prøver, kontakt thenappygurus.com for online support og gratis rådgivende hjemmebesøk.
  • Bestem hvilke bleier som skal brukes med Fyll din Bukses prøve klut for £ 10 'forfremmelse på fill-your-pants.com
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar