Skal jeg prøve en prenatal spa-dag?

Pampering øker humøret ditt, som syv måneder-gravid Samantha Wood oppdager ...

Jeg nyter ikke denne graviditeten. Med tre miscarriages bak meg og en katalog av problemer, er min bump offisielt høy risiko. Og min nåværende ukentlige rendezvous med et spekulum betyr at jeg finner det vanskelig å slappe av. I et forsøk på å finne min indre ro, har jeg prøvd graviditets yoga (ikke for meg). Jeg kjøpte en hypnoterapi-CD, men jeg er bare ikke behagelig å be om min perineum for å bli elastisk. Så jeg har behandlet meg til en "topp til tå" prenatal spa dag på en Champneys Resort.

Jeg burde være begeistret, men jeg er dreading stripping til min svømmedrakt når jeg ikke engang kan se hva som skjer der nede, enn si rydde den opp. Og med min tick-liste over svangerskapssykdommer, inkludert benkramper, vannretensjon, ømme bryster og Kim Kardashian-kanker, føler jeg seg mindre enn vakker.

"Min dag starter klokka 10 med en vakker bumppakke, som består av fire massasjer"

Min dag starter klokken 10 med en vakker bumppakke, som består av fire massasjer. Disse er gjort med grapeseed olje, som jeg er sikker på er helt trygg og vil ikke komme inn i blodet mitt og whiz rett til babyen min, som noen essensielle oljer kunne.

Først opp: en nakke, skulder og ryggmassasje. Jeg sitter oppreist, som jeg i utgangspunktet er litt trist om som jeg hadde håpet å ligge med magen min gjennom en spesiell polstret portal. Men massasjen er fantastisk. Deretter oljing av min bump. Jeg er litt tvilsom om dette som jeg har blitt morsomt om folk berører magen min. Jeg er enig i å prøve det når terapeuten forteller meg at det vil bidra til å slå strekkmerker. Og jeg finner snart at jeg nyter det. Tilbudet til det samme for brystet min blir avvist (bare en person blir sluppet i nærheten av det, og selv om han ikke ser inn akkurat nå). I stedet går vi videre til ben og føtter, som er høydepunktet av dagen min. Terapeuten forsikrer meg om at my ankles ikke er så nær som hovne som noen hun har sett. Hun forteller meg at massasje bidrar til å redusere vannretensjon og hjelpesirkulasjon. Etter at hun er ferdig med kjøling gel, ser føttene mine mindre elefantlignende ut.

"Terapeuten forteller meg at massasje bidrar til å redusere vannretensjon og hjelpesirkulasjon"

Avrunding av morgenen er en hodebunnsmassasje, igjen med grapeseed olje. Jeg velger å forlate oljen for ekstra næring, men angre min beslutning når jeg må shampoo håret mitt tre ganger påfølgende dag.

En ikke-natal spa-dag inkluderer vanligvis bruk av alle feriestedet. Men når det er gravid, er hydrobasseng, badstuer og dampbad ute av grensene. Så leder jeg til avslapningsrommet, som er et mørkt rom med senger, tepper og en peisovn på DVD. Jeg graver ut min hypnoterapi-CD fra posen min og lytter til den.

For første gang glir jeg under og absorberer hele økten.

Ettermiddagen bringer en ansikts- og pedikyr. På slutten av dagen føler jeg meg ganske bortskjemt. Som du sikkert har gjettet, kommer alt dette ikke billig. Men som det generelt er tilfellet med luksuser, bøyer folk over bakover for å være hyggelig for meg. Og på syv måneder gravid og i stand til å spre seg i tårer på et gitt tidspunkt, hjelper det virkelig.

"Så vil jeg anbefale en prenatal spa dag? Absolutt. Hang kostnaden - du vokser en baby og du fortjener en pause. "

Så vil jeg anbefale en prenatal spa dag? Absolutt. Hang kostnaden - du vokser en baby, og du fortjener en pause. Jeg sov bedre den kvelden enn jeg har gjort i måneder. Og tilsynelatende bedre enn jeg noen gang sannsynligvis vil igjen etter at babyen min kommer, så folk forteller meg.

En Champneys spa dag koster fra £ 59 per person. Du kan finne spa dager fra £ 20 for to på spaseekers.com

Hvilke spa-behandlinger bør du velge?

  • Maternity massasje: En skreddersydd massasje retter seg mot spenninger, reduserer tretthet og forbedrer hudens elastisitet (strekkmerker er borte!).
  • Facial: Graviditetshormoner kan forårsake breakouts og tørr hud. En dyp ansiktsrens og fuktighet bidrar til å balansere naturlige oljer. Rose-hip olje er en favoritt som det hjelper mobilutvikling.
  • refleksologi: Den gamle kinesiske teknikken for å legge press på føttene, hjelper med en rekke plager, inkludert morgenkvalme. Det kan også hjelpe søvn og øke energinivået.
  • Indisk hodemassasje: Dette hjelper sirkulasjon, avslapping og er en favoritt i svangerskapet, ettersom det kan gjøres sitte opp. Det vil ikke fremkalle arbeidskraft, til tross for de gamle konernes fortelling.
  • Pedikyr og manikyr: Neglene dine vil vokse raskere under graviditeten, så en pedikyr vil stoppe tåneglene som gruer inn i hovne føtter. Det er trygt å bruke polsk, men har ikke tips og unngår akryl på grunn av kjemikaliene som brukes.

>> Les safe graviditets spa plan

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar