Skal jeg først skrive ham? Finn svaret ved hjelp av 10 trinn

På et eller annet tidspunkt lurer vi alle på: "Skal jeg først skrive ham?" Men hva skal du egentlig gjøre? Vi har svarene du leter etter!

Jeg vet at jeg har ligget våken i timevis om natten og dekker dette spørsmålet: Skal jeg først teksten ham? Eller skal jeg vente på at han skal skrive meg? Disse spørsmålene ville hjemsøke meg veldig lenge etter en god natt eller etter at jeg nettopp hadde utvekslet tall med noen.

Sannheten er at dette spørsmålet hovedsakelig kommer fra usikkerhet og hva samfunnet har fortalt oss, er den riktige måten å nærme seg denne typen situasjon på. Samfunnet har et veldig strengt sett av "regler" som vi alle bør følge for å "få fyren".

Men du vet hva, samfunnets regler kan bite meg. Hvorfor er det at du må vente et visst antall timer eller dager før du SMSer noen etter å ha hatt en flott dato? Jeg sier at du skal skrive ham når du vil skrive ham, og til helvete med alle de som sier noe annet.

Hva skal du gjøre når du begynner å spørre deg selv, "Skal jeg først skrive ham?"

Nå, dessverre har samfunnet satt disse "reglene" på plass for en grunn. Hvis du faktisk ønsker å lage en fyr din, så er det visse retningslinjer du bør følge for å få et bedre skudd på å gjøre ham som deg.

Når det blir sagt, spørsmålet om du skal først skrive ham først, er en av de aller første tingene som vil komme inn i hodet ditt. Her er alt du bør gjøre når du begynner å spørre deg selv om dette svært vanlige spørsmålet.

# 1 Ta en chill pille. Før du tar noen avgjørelser, må du slappe av i et minutt. Å ha en ny potensiell signifikant annen kan få dine nerver til å bli gal. Og disse nervene kan føre til at du gjør ting som du normalt ikke ville ... for å smsere ham en latterlig lang melding som gjør at du virker trengende, desperat og verste av alt, irriterende.

Så bare slapp av litt og la dine nerver slå seg ned før du fortsetter med din beslutning om å skrive ham eller ikke.

# 2 Dekker hvor lenge det har vært. Teksting en fyr rett etter at du har gått inn i døren etter datoen din, kan virke veldig trengende og desperat, to av de verste ting du kan være etter å ha startet en ny fling. Så du må bestemme hvor lenge det har vært siden du har snakket med ham.

Hvis det bare har vært en dag, vent det og se om han vil skrive deg. Hvis det har vært et par dager, og du er virkelig nysgjerrig på hva han har vært opp til, skyt han en engasjerende tekst som vil pique hans interesse og gnist en samtale. [Les: 14 grunner til at han er MIA og ikke svarer på teksten dine]

# 3 Få en venns mening. Du kan være litt partisk når det kommer til noen nye i horisonten. Prøv å få vennens mening om hvorvidt det er for tidlig å skrive ham. Hun vil mest sannsynlig gi deg et objektivt svar, og det hjelper alltid å ha en klar-tenkende person i hjørnet ditt.

# 4 Spør deg selv om du er trengende. Behovet er en forferdelig egenskap å bringe til et forhold fra get-go. Så før du sender den teksten, spør deg selv om det kommer til å gjøre at du virker trengende. Vil du bli irritert hvis noen snakket deg så fort du vil skrive ham? Hvis svaret er ja, ikke skriv det ennå. [Les: 9 effektive måter å slutte å være så trengende og usikre]

# 5 Spør noen andre om du er trengende. Du kommer til å prøve ditt aller beste for å rettferdiggjøre en hvilken som helst grunn til at du kan komme med tekst noen du virkelig liker. Det er derfor du trenger en venn til å gi deg en annen mening. Hvis de kan oppdage behovet en kilometer unna, gjett hva? Så kan han!

# 6 Har han tekstet / kontaktet deg på noen måte? Hvis dere to har snakket allerede, og du tenker på å starte en ny samtale, så tror jeg at du er klar for å sende ham en rask hei.

Hvis han allerede har kontaktet deg, så trives han tydeligvis med deg. I denne situasjonen bør du ha det bra å sende ham den første teksten denne gangen. Bare vær sikker på at det ikke alltid er du som smiler ham først. [Les: Hva skal du snakke med en fyr når du vil gjøre det første trekket]

# 7 Bestem hvordan du faktisk føler om ham. Noen ganger kan jitters fra en første date fortsette, og vi kan få en skjev oppfatning av hvorvidt vi egentlig liker noen. Dette betyr at du virkelig må tenke hardt om du virkelig liker ham, eller hvis du bare er spent på muligheten for å starte en ny fling.

# 8 Tenk på hvordan datoen gikk. Du bør også tenke lenge og hardt om hvordan din dato med ham gikk. Hvis det var en komplett eksplosjon, og du hadde det bra, vent en dag eller så før du snakket med ham. Det gir dere begge tid til å mulle over den fantastiske dagen og til og med savner den andre personen.

Hvis datoen gikk sørover, men du likevel virkelig liker ham, prøv å smsere ham samme natt eller til og med neste morgen og si at du vil gjerne gå på en annen dato. Han kan kanskje tro at han allerede har ødelagt sjansene sine, så dette er en flott mulighet for å gjøre dine følelser klare og bli bedre kjent med ham uten å synes å være trengende. [Les: 16 første danse tips for jenter å blende din date]

# 9 Tenk på hva du vil si. Noen ganger blir vi så opptatt av en ny forelskelse som vi aldri virkelig tenker på hva vi skal si. Og nei, "Hei" bare kutter det ikke.Hvis du ikke kan tenke på noe som er relevant å si, og du bare vil få den teksten tilbake, må du ikke skrive ham. Vent til du har et samtalemne.

# 10 Hvis du har en grunn til å snakke med ham, skriv ham. Hvis du virkelig hadde et pinlig øyeblikk i løpet av datoen din, eller du bare hadde noe latterlig skje, og du føler at du skal skrive ham en unnskyldning, så gjør du det. Ikke vent for ham å skrive deg først.

Grunner til å hoppe over disse reglene

Ikke alle disse reglene må følges, og i enkelte tilfeller bør du faktisk omgå dem helt. Her er når du kan hoppe over de ovennevnte reglene og teksten ham med en gang.

# 1 Noe morsomt minner deg om ham. Personlig tror jeg at hvis du ruller gjennom sosiale medier, og ser et morsomt bilde som minner deg om noe han sa, kan du sikkert sende det til ham med en gang og fortelle ham hvorfor du synes det er morsomt. Å gjøre dette krever ikke en rekke debatter fra deg, og han vil gjerne ha påminnet deg om noe. [Les: Hvordan flørt med en fyr over tekst i 11 enkle trinn]

# 2 Du har presserende nyheter som involverer ham. Vi vet alle at det er visse ting som kan skje på første date * eller til og med under en nattstand * som kan resultere i noen presserende nyheter. Hvis du har noe ekstremt viktig å fortelle ham, hopper over alle reglene over og bare tekst ham. Du trenger ikke å diskutere om du skal skrive ham først når hans baby kan være på vei ...

# 3 Du har glemt navnet på den filmen de fortalte deg om, og du trenger å vite, akkurat som nå. Jeg har hatt dette skje før, hvor en dato var å fortelle meg om en film han elsket, og det hørtes veldig bra. Neste dag ønsket jeg virkelig å se på det, men hadde fullstendig avstand på navnet på den. Under slike tilfeller ville jeg bare skrive ham og spørre. Han vil være glad for at du tar hans råd og ser på noe han foreslo. [Les: Tekst- og oppfølgingsguiden etter en flott første date]

Når du bryter hjernen din over spørsmålet, "Skal jeg først skrive ham," ta et øyeblikk for å få lagrene dine rett. Du trenger ikke å ta alle ti av disse trinnene hver gang du vil skrive den samme fyren. Men disse retningslinjene kan bidra til å rydde luften, slik at du ikke gjør en feil.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar