Skal jeg skrive henne? Hva å vite før du berører telefonen

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg skrive henne? Hva å vite før du berører telefonen
Skal jeg skrive henne? Hva å vite før du berører telefonen
Anonim

Skal jeg skrive henne? Ah, et veldig vanlig spørsmål. Det er ingen tvil om det. Du burde skrive henne. Men du bør gjøre det ansvarlig!

Texting er et allsidig, kraftig verktøy for enhver fyr som er ute for å imponere en jente og muligens til og med date henne. Det er ikke så påtrengende som en samtale, da teksting tillater litt avstand mellom deg og henne. Dette frigjøringsnivået lar deg være uhindret selv og bli bedre kjent med henne.

Hvis du nettopp har møtt en jente, tenker du sannsynligvis på deg selv, "Skal jeg skrive henne?" Og hvis du skal skrive henne, hva skal du si for å garantere et svar? Hvor snart er det for tidlig å sende den første meldingen? Det er mange regler og tips for å gå om alle disse, og vi har avrundet dem opp nedenfor.

Når skal jeg skrive henne etter at vi nettopp har møtt?

Når det gjelder å lage et flott første tekstinginntrykk, er timingen alt. Her er noen tips for å vite akkurat når du skal sende den første teksten.

# 1 Morgenen etter. Det er ganske mange teorier fra jenteklærende forskere der ute, men mange vil være enige om at du skal skrive henne innen de første 24 timene etter at du har møtt henne. I løpet av denne tidsperioden er sjarmen din fortsatt frisk i hukommelsen. Vent lenger enn det, og du må brace deg selv for den plagefulle "Hvem er dette?" Svaret.

# 2 Fem til ti. Det er også et annet alternativ: Du kan skrive henne innen fem til ti minutter med å møte henne. Dette er ganske vanskelig, skjønt, som du kanskje kommer av som for ivrig. Nøkkelen her er å være leken og uformell, bare fortsetter momentumet som dere to allerede har startet da du først møtte. [Les: 50 flørtende teksteksempler som er sikker på å få henne til å smile]

Hvor ofte skal jeg skrive henne?

Så nå som du har fått sitt nummer * høy fem! * Og har sendt henne et par tekstmeldinger som hun svarte * heldig du! *, Spørsmålet er nå, hvor ofte skal du skrive henne?

# 1 Alt om balanse. Du vil ikke skrive henne så ofte at hun begynner å tro at du allerede er irriterende. Men du vil heller ikke gi henne inntrykk av at du er avskilt eller uinteressert hvis du sjelden noen gang tekst henne. Du må finne den unnvikende midtbanen, hvor du er kul og sjarmerende, men også mystisk nok til å forlate henne som vil ha mer. [Les: 9 effektive måter å slutte å være så trengende og usikre]

# 2 Vent ti minutter. Når hun svarer, må du ikke skrive tilbake med en gang. Vent ti minutter, selv om det betyr at du må stirre på klokken hele tiden. Ikke gjør dette hver gang skjønt, eller kanskje hun tror du spiller spill. Bare bland det opp litt, slik at du er uforutsigbar, men sjarmerende.

# 2 Match hennes responstid. Selv om dette kan virke som et spill, vil det fortsatt bidra til at du prøver å slå hennes responstid. Hvis hun er smart, spiller hun sannsynligvis også spillet. Hun kan vente ti minutter til å svare deg også. Hvis dette er tilfelle, prøv å matche svartiden eller ta et par minutter mer.

# 4 Begrens ikke tekstene dine til netter og helger. Hvis du bare snakker henne sent om natten og i helgene, vil hun sannsynligvis plukke opp det faktum at du kanskje bare er interessert i å sove med henne. Hvis dette ikke er tilfelle, og du vil bli kjent med henne og muligens date henne, må du sørge for at du sender en tekst her og der gjennom hele uken. [Les: 10 booty call trekk som kan se ut som ekte kjærlighet]

# 5 La hennes tekst vare sist. Ja. Du trenger ikke å svare på henne hver tekst. Faktisk, når det er mulig, la henne få det siste ordet ved ikke å svare. På denne måten kan du la samtalen åpne slik at du forblir i tankene hennes, selv etter at samtalen har fizzled ut for øyeblikket.

Hva om hun ikke svarer?

Når du er tekst en jente, er det alltid en sjanse som ikke svarer. Hun kan ha en veldig god grunn til ikke å svare, for eksempel en nødsituasjon som kom opp, eller hun kan bare ikke være så interessert. Men hvis du nærmer deg henne riktig, tar hun tid til tekst du er tilbake, ikke noe problem. Så her er hva du kan gjøre hvis hun ikke skriver deg tilbake.

# 1 Vent en dag. Så hun svarte ikke på teksten en gang. Ingen stor sak. Hun kan bare være opptatt. Vent en dag og skriv henne igjen, denne gangen kommer litt sterkere og litt tøffere. Ta ut sjarmen din og se hva som skjer.

# 2 Ikke gi opp. Fortsatt ikke noe svar? Vent noen flere dager og skriv henne igjen. Gjør det som om du ikke engang merket at hun ikke skrev deg tilbake slik at du ikke vil oppleve desperat eller trengende. [Les: 10 klare tegn du burde slå av når du forfølger en jente]

Hvordan skal jeg skrive henne?

Nå som du har besvart spørsmålene dine, er det du bør vurdere før du berører telefonen.

# 1 Sjekk grammatikken din. Ingenting kan slå av en flott jente mer enn dårlig grammatikk. Mens det er tekstspråket som de fleste bruker i disse dager, er det fortsatt noe om å skrive komplette ord og setninger som kan pique interessen til enhver jente. Ta deg tid til å bruke riktig grammatikk og tegnsetting, fordi dette vil gi henne inntrykk av at du faktisk legger tid i meldingen til henne.

# 2 Bruk uttrykksikoner med forsiktighet. Emoticons er gode for å legge følelser til tekstmeldinger, spesielt når det du sier kan tas ut av kontekst.Du kan legge til et smil for vekt eller et blunk å flørte. Men å bruke dem i alle andre setninger kan drukne ut hva du egentlig prøver å si. På toppen av det vil du se umoden ut. [Les: Morsomme emojispar må bruke oftere]

# 3 Perfekt timing er nøkkelen. Kjenn den beste tiden til å skrive henne. Prøv å unngå travle arbeidstimer når hun er mindre sannsynlig å sette pris på en distraksjon. Vær også hensynsfull nok til ikke å skrive henne veldig sent på kvelden eller så tidlig om morgenen.

# 4 Hold det lys. Hold det behagelig og lett. Gjør henne le, vær kvitt, og prøv å gjøre dagen litt lysere. På denne måten kan du få et godt inntrykk på henne, og hun vil huske deg for resten av dagen.

# 5 Begynn å flirte litt. Når du har fått tekstingstrøm, kan du begynne å flirte med henne. Spør henne hvordan hun er, kompliment henne om noe unikt som du har lagt merke til om henne, og bare la henne få vite at du liker å snakke med henne. [Les: 50 flørtende tekstmeldinger som er sikker på å få henne til å smile]

# 6 Ikke vær en horndog. Mens du kan flørt og rette, betyr dette ikke at du kan sende henne et bilde av din bulge * med mindre du vil skremme henne bort *. På dette punktet må du holde det lys. Hun kjenner deg ennå ikke, så målet er å gjøre henne komfortabel nok til å bli bedre kjent med deg. [Les: Hva synes kvinner egentlig om penis]

# 7 Be om en dato. Det er ikke noe poeng i å skrive en jente hvis du ikke planlegger å spørre henne en gang. Alle dine handlinger bør føre til å bli bedre kjent med henne og komme til det avgjørende øyeblikket når du endelig kan spørre henne. Dette kan en uke eller så, men legg det ikke for lenge. Du vil ikke ha henne kjedelig eller motløs. [Les: 12 åpenbare tegn hun vil at du skal spørre henne]

[Les: Kunsten å skrive en jente og få henne til å ønske deg]

Ikke skjør deg over det gamle spørsmålet: Skal jeg skrive henne? For nå, følg bare våre tips for å sende de perfekte tekstmeldingene hver gang. Du vil være sikker på å vise henne din sjarmerende, mest attraktive side og kanskje til og med score en flott dato!

Populært emne