Skal jeg gi opp på henne? 10 tegn Det er på tide å la gå og flytte på

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg gi opp på henne? 10 tegn Det er på tide å la gå og flytte på
Skal jeg gi opp på henne? 10 tegn Det er på tide å la gå og flytte på
Anonim

Når du elsker noen, kan det være veldig vanskelig å gi opp og fortsette. Hvis du fortsetter å spørre, "Skal jeg gi opp henne?" Her er hvordan du vet om du skulle.

Jeg forstår. Du er forelsket i henne, men hun forlot deg. Hjertet ditt er i utgangspunktet ødelagt og knust inn i en million stykker, og likevel vil du fortsatt prøve å få det til å fungere. Noen ganger kan dette være en god ting. Men hvis du har gitt alt, og nå lurer på, "Skal jeg gi opp henne?" Kan du sikkert vite om det er på tide å gå videre.

Fordi det kan være. Det er noen omstendigheter som kaller en fyr som holder opp til sine feil og legger innsatsen for å vinne en jente tilbake. Du kan helt gjøre det. Noen jenter vil imidlertid ikke bli vunnet over. Faktisk vil de at du skal gi opp.

Skilt du bør helt gå for det og prøve å komme tilbake sammen

Folk bryter opp for alle slags grunner. Noen ganger kan disse grunnene være ufarlige og bare store misforståelser. Andre ganger er det bare timing, og du kan enkelt rette opp det ved å vente til tiden er riktig.

Hvis du tenker på å komme sammen igjen, vil du tenke på om du burde. Gjorde din oppbrudd ende forferdelig, eller var det en gjensidig forståelse? Hvis du hadde en ren breakup uten vondt følelser, er det helt mulig å komme sammen igjen.

Du må også vurdere om problemene i ditt forhold tidligere kan løses lett. Hvis det er lange, komplekse problemer, ingen av dere kan komme forbi, er en reunion definitivt ikke på bordene for deg. [Les: 10 tegn skal du komme tilbake med din eks]

Skal jeg gi opp henne? Hvordan å vite om det er på tide å ringe det, slutter eller gir det alt

Du vil kanskje ikke innrømme når du må gi opp og fortsette, men det er et visst punkt når du bare trenger å. Hvis det er uklart for deg, og du finner deg selv lurer på, "Skal jeg gi opp på henne?" Disse tegnene er det på tide å avslutte din innsats, vil hjelpe.

# 1 Hun brøt sammen med deg for en legitim grunn. Hvis du lurte på henne eller gjorde noe annet som brøt henne tillit så mye hun aldri kan stole på deg igjen, er det egentlig ingen å gå tilbake. Hun brøt sammen med deg for en ekte grunn. Du kan ikke fikse noe som er ødelagt på den måten.

På baksiden kan hun ha avsluttet ting på grunn av sine egne grunner. Kanskje hun ikke elsket deg mer eller ikke så en fremtid basert på tro, religion eller moral. Hvis det er tilfelle, kan du ikke endre hvem du er, og du kan heller ikke endre henne. [Les: 14 gyldige grunner til å bryte med noen]

# 2 Du har allerede prøvd alt. Etter en viss tid og krefter er det bare tid til å ringe det avsluttes. Hvis du allerede har prøvd alt og du ikke kommer noen steder med henne, er det på tide å gi opp og fortsette.

Jo, du kan prøve de samme tingene igjen og igjen. Men ærlig, hvis de ikke jobbet før, vil de ikke fungere nå. Hun er numb på dine fremskritt, og det er på tide å bare plukke deg opp og gå videre.

# 3 Du har satt deg ned og diskutert hva som skjedde. Å ha nedleggelse er veldig, veldig viktig. Hvis du fortsetter å tenke, "Skal jeg gi opp henne?" Og du har diskutert i detalj hvorfor du brøt opp, så er det på tide å la henne gå.

Det er ikke noe mer du kan gjøre. Du fikk begge dine følelser og alt ble delt. Det er egentlig ikke noe håp om at det skal fungere etter at dere begge har sagt brikkene dine. Hun var ikke mottakelig av ditt ønske om å fikse ting da, og hun vil ikke være nå. [Les: Hvordan finne nedleggelse etter en oppbrudd]

# 4 Hun har gjort det klart at hun ikke vil at du skal fortsette å prøve. Ved å gjøre det klart, mener jeg at hun har fortalt deg gang på gang at du må slutte å snakke med henne. Ikke bare er det dårlig for deg å fortsette å forfølge henne, men det er heller ikke bra for henne.

Hun vil fortsette med livet hennes. Hvorfor presser du til å være med noen som så klart ikke vil at du skal prøve? Hør på henne. Det er ikke et forsøk på å få deg til å jobbe hardere. Det er hennes måte å fortelle deg at ingenting vil fungere.

# 5 Hun flyttet til og med. Dette er den beste måten å vite om du må gi opp henne. Hvis hun ser noen andre, er sjansen din borte. Hun kommer ikke til å dumpe den personen bare fordi du bestemmer deg for å fortsette å forfølge henne.

Om noe vil det gjøre henne mer fornøyd med deg. Dine fremskritt forårsaker sannsynligvis en riff i hennes nye forhold, og det gjør henne opprørt. Hvis du virkelig vil at hun skal være glad, la henne leve livet hennes. [Les: 10 tegn din eks har virkelig flyttet fra deg]

# 6 Hun fortsetter å ignorere deg. Dette er bare et ganske generelt åpenbart tegn på at noen vil at du skal stoppe. De vil ignorere deg. Fortsetter å forfølge noen som er flatt ut å ignorere deg, er meningsløs.

Hun ønsker ikke å snakke med eller høre fra deg. Ved å ikke svare, sender hun en klar melding om at du skal stoppe og gi opp. Ta dette tegnet alvorlig og fortsett med livet ditt.

# 7 Hun har blokkert deg på sosiale medier-plattformer. Hvis det kommer til dette, er du forbi poenget med å måtte gi opp.Du kan ikke bare fortsette å presse for noen så mye at de faktisk trenger å blokkere deg fra å få tilgang til profilene sine.

Selvfølgelig kan hun uvente deg etter oppbrudd, men vanligvis vil hun bare blokkere deg hvis du har passert grensen for å prøve for hardt. Så gi opp. Gå videre og gjenopprett noe av den verdigheten. [Les: 10 troverdige grunner til at hun ignorerer deg]

# 8 Hun har blokkert telefonnummeret ditt. Ringe og teksting gjentatte ganger uten svar og til og med blir fortalt å stoppe, vil resultere i dette. Ditt nummer vil bli blokkert, og du vil aldri kunne kontakte henne via telefonen din igjen. Ikke la det komme til det punktet. Hvis hun føler behovet for å blokkere nummeret ditt, er ting så langt borte, vil du aldri kunne få dem tilbake. Det er på tide å gi opp henne.

# 9 Hun har hatt andre folk som forteller deg å stoppe. Når dine venner eller familie forteller deg nok, er det åpenbart tid til å lytte til dem. Dette gjelder spesielt hvis meldingen kommer fra henne. Be folk som er nær deg å fortelle deg å slå den av, er veldig trist og a enorm signere du må gi opp. [Les: 14 forteller tegn på at det er på tide å gi opp et forhold]

# 10 Du føler at det er på tide å gi opp. Du føler deg utmattet og du har lyst til å gi opp. Det er sannsynligvis det mest åpenbare skiltet, det er på tide å gi inn. Det er bare så mye du kan gjøre for å vinne noen tilbake. Hvis du har gjort alt du kan, må du fortsette og finne noen som ønsker deg i livet.

[Les: 16 klare tegn er det på tide å ringe det slutter for godt]

Jeg vet at det er vanskelig å gi opp noen du elsker, men noen ganger må du. Når du begynner å spørre deg selv, "Skal jeg gi opp på henne?" Er det mest sannsynlig at tiden bare går videre.

Populært emne