Skal jeg kjøpe en ferdigpakket sykehuspose?

Før din forfallsdato er en av dine viktigste oppgaver å pakke sykehusposen din.

Vi har en omfattende liste over hva du trenger i sykehusposen din, men det er et annet alternativ.

Hvis du har kort tid og vil at noen skal pakke sykehusposen din til deg, er Marie Louise Maternity et nytt selskap som gir deg en ferdig sykehuspose.

Marie Louise Maternity sykehuspose inneholder nesten alt du trenger i løpet av sykehusets fødsel, du trenger bare å legge til noen nødvendigheter som snacks og dine personlige ting. Ingen rushing rundt huset når vannet ditt bryter kreves - bare ta tak i posen din og av deg.

M & B snakket med Marie Louise for å finne ut inspirasjonen bak de ferdigpakkede posene, som er fulle av økologiske og miljøvennlige godbiter.

Hva inspirerte deg til å starte MLM?

Jeg har vært i jordmødre i nesten et tiår, og jeg la merke til det samme gjentakende problemet. Forventede foreldre er forvirret og i konflikt med hva de skal pakke for deres nyfødte. Fra min personlige erfaring anslår jeg at rundt 75% av foreldrene er misinformert. Forventende foreldre havner i mange kjemiske produkter, noen ganger er de skadelige for nyfødte og forstyrrer hudbarrierer.

Jeg praktiserte som jordemor i Australia og la merke til det samme problemet der. Som en moderne jordemor har jeg om lag 40 års arbeid i meg, og jeg kunne ikke stå og observere dette problemet forverres. Jeg måtte gjøre noe med det. For foreldre er MLM "selvtillit du kan bære".

Hva gjør sykehusposen din annerledes enn hva en mamma kan tenke seg?

På grunn av mengden av motstridende råd pleier mødre vanligvis enten å pakke over og ta med ting som babyservietter (som ikke er egnet for nyfødt hud) eller glemme de viktigste elementene - for eksempel ordentlig fødselsdrempere!

Selv om du ikke har hatt en C-seksjon, trenger du store, komfortable knickers som stiger over navlen til å støtte deg, ettersom magen din ikke går ned umiddelbart.

En annen vanlig ting som er tatt med er pyjamas, men hvis du planlegger å amme, er det best å ta med en nattdress som unbuttons, slik at du kan se babyens vedlegg tydelig (ikke under en opprullet PJ-topp). Du kan også nippe til loo og bytte pads mye lettere uten å måtte trekke PJ-bunnene dine opp og ned.

Lite tips som dette gjør livet lettere og mer behagelig. Komfort er nøkkelen når du har hatt en baby.

Jeg anbefaler også 100% økologisk matkvalitet nippelkrem som babyer fordøyer små mengder med mindre det er vasket av. Du må være forsiktig når det gjelder innføring av kjemikalier og produkter tidlig.

Hva er favorittelementet i posen?

NYP og baby balsam krem ​​av Inlight. Det er håndlaget i Cornwall av en lege, og ikke bare er det naturlig og trygt, NYP-krem har en så beroligende effekt fordi basestoffene er lavendel og calendula. Det er et 75ml-rør inkludert, og det kan brukes på sprukket eller ødelagt hud. Jeg bruker det ofte som en leppebalsam, og du kan gjøre dette under arbeid, spesielt når du bruker gass og luft som leppene dine blir veldig tørre.

Hvilken tilbakemelding har du hatt fra mødre så langt?

Det er sannsynligvis best å høre fra MLM mammaer selv, her er hva de har å si ...

"Jeg elsker posen min! Jeg skulle ta settene med knickers ut, men jeg er glad jeg gjorde ikke fordi de var så komfortable og jeg hadde på seg dem i to uker etter fødselen! "Heidi, første baby

"Jeg får mye komplimenter på posen min og jeg elsker tweed lommen, spesielt fordi det er unikt for meg. Jeg føler ikke at jeg må miste stilen min. Jeg lærte så mye om å ta vare på babyen min og fikk virkelig Av til en god start fordi jeg var mer trygg og følte meg godt støttet av Marie Louise. " Sophie, andre baby

"Det er rikelig med plass i posen og den har alle de riktige rommene, jeg elsket babygros og produktene som fulgte med posen. Min lille har vokst ut av sin MLM babygro nå, men jeg har det i lappeteppetet mitt som det var den første babygro han noensinne hadde på seg. Det er så mykt. "Lauren, første baby

"Jeg har brukt min bag hver dag i seks måneder på min barnevogn, kom regn eller skinn ... det tar en riktig slå og det ser fortsatt nytt. Jeg elsker det." Helen, første baby

"Jeg kjøpte denne posen fordi jeg ønsket å gjøre noe nyttig for min kone under graviditet og var ikke sikker på hva hun ville ha eller trenger, men jeg trodde jeg ikke kunne gå galt med en MLM bag og jeg hadde rett! Hun elsket designen og umiddelbart avslappet da hun så det hadde alt hun trengte allerede pakket av jordemor! "Paul, første baby

Les vår fullstendige gjennomgang av Marie Louise Maternity pre-packed sykehuspose

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar