Skal jeg bryte opp med kjæresten min? 15 Skilt Det er på tide å avslutte det

Noen ganger bruker vi altfor lenge i et dårlig forhold. Hvis du fortsetter å spørre, skal jeg slå opp med kjæresten min, her er hvordan du vet det er på tide.

Forhold er vanskelig noen ganger. Du tror kanskje du er glad for bare å våkne en dag helt forvirret på hvorfor du er engang med den personen. Hvis du er en jente som fortsetter å tenke, skal jeg bryte opp med kjæresten min, vil du sikkert ha noen svar.

Å avslutte et forhold er ikke en lett ting å gjøre. Du må kanskje tenke lenge og hardt om det en stund før du gjør det. Men hvordan vet du om det er på tide å avslutte ting?

Tegn på et usunt forhold

En stor grunn folk tar så lang tid å avslutte relasjoner er fordi de ikke vet hvordan de skal behandles. Vi kvinner sitter og tror vi blir behandlet perfekt bare for å føle oss som dritt, og vi vet ikke hvorfor. Det er et tegn på et usunt forhold.

Hvis du er i et dårlig forhold, og det er ekstremt usunt, kan du ofte spørre deg selv: "Skal jeg bryte med kjæresten min?" Selv om det ikke kan være en enkel beslutning, må du til og med gjennomgå det selv psykologisk helse. [Les: 18 tegn på et usunt forhold du trenger å vite]

Skal jeg slå opp med kjæresten min?

Kvinner liker å føle seg berettiget av grunnene til at de slutter et forhold. Vi liker å lete etter bestemte ting vi kan bruke når vi avslutter det. Dette er slik at vi ikke ser ut som den dårlige fyren. Men noen ganger er det ikke en bestemt grunn. Noen ganger er du bare ikke glad og elsker ikke kjæresten din.

Hvis du synes å tenke på om det er på tide å avslutte forholdet ditt, kan disse tegnene gi deg det du trenger. Hvis du føler noe av disse tingene, avslutter du det. [Les: 22 store tidlige varsels tegn på en dårlig kjæreste]

# 1 Du er bare ulykkelig. Hvis du plutselig føler at livet ditt mangler noe, og du er ulykkelig generelt, kan det være ditt forhold.

I stedet for å være en positiv ting i livet ditt, kan det ha blitt noe verre. Det kan være noe som holder deg tilbake og stopper deg fra å gjøre det du elsker. Hvis det er det, dump ham. [Les: 16 tegn på at du er bosatt i et ulykkelig forhold]

# 2 Du kan ikke lenger se en fremtid med dem. Dette er en viktig grunn til at du bør bryte opp med kjæresten din. Hvis du har sluttet å se en fremtid med ham, er det av en grunn. Selv om du ikke kan fastslå den grunnen, er mangelen på en fremtid nok til å bryte med ham. Og noen ganger skjer dette bare tilfeldig. Uansett må du ta opp dette problemet.

# 3 Ditt forhold går ikke fremover. Forhold er ment å vokse og bli noe fantastisk over tid. Visst, det vil ikke alltid vokse og bli bedre, men hvis du synes å være fast med den personen på et veldig tidlig stadium, er det på tide å gå videre. [Les: 9 forholdsfaser som alle par trenger å gå gjennom]

# 4 Du finner deg selv å tenke på å danse andre mennesker. Hvis tankene dine er fylt med, "hva hvis" og forskjellige muligheter og futures med andre menn enn kjæresten din, må du tenke på noe. Det betyr sannsynligvis at du vet at partneren din ikke passer for deg, og det er på tide å avslutte forholdet. Dette er din intuisjon som snakker til deg. Hør på det!

# 5 Du blir ikke behandlet riktig. Er kjæresten din å behandle deg hvordan du fortjener? Hvis svaret er nei, må du bryte opp med ham. Det er så enkelt.

Dette er spesielt sant hvis du har fortalt ham tid og tid igjen hva som trengte å forandre seg, og han hørte ikke. Det viser at han ikke bryr seg om deg, og du trenger ikke en kjæreste som ikke gir en dritt om ditt velvære eller lykke. Du fortjener mer enn det. [Les: Slik lærer mannen din å behandle deg som en dame]

# 6 Du savner ikke kjæresten din når han er borte. Hvis du nylig har vært fra hverandre for en stund, og du bare ikke ser ut til å savne ham i det hele tatt, kan det være et tegn på at det er på tide å avslutte forholdet.

Men ikke misforstå dette for å være trygg og komfortabel med ham ikke å være rundt 24/7. Poenget er at du fortsatt vil se og være med din betydelige andre, og hvis du ikke gjør det, er det noe feil.

# 7 Du bryr deg ikke om å snakke med dem mye lenger. Jeg vet at begynnelsen av forholdet er fylt med lange samtaler fordi du blir kjent med hverandre. Men selv etter bryllupsreisefasen, bør du fortsatt snakke med kjæresten din.

Hvis du ikke gjør det, er det sannsynligvis et tegn på at forholdet ditt må slutte. Ønsker du virkelig å tilbringe livet med noen du ikke en gang går for å snakke med? Nei. Så avgjøre hvorfor det er at du ikke har lyst til å snakke med ham fordi grunnen kan være fordi du bare ikke er inn i ham lenger. [Les: 15 grunner du kjeder deg med forholdet ditt]

# 8 De irriterer deg mer enn de gjør deg glad. Hvis hver eneste liten ting de irriterer deg - spesielt hvis det pleide å være søtt og endearing - er det på tide å slå den av. Dette viser at du ikke er kompatibel, og de vil bare ende opp med å irritere deg mer etter hvert som tiden går.

# 9 Du deler ikke lenger de samme verdiene og overbevisningene. Det er ikke som om folk helt forandrer sine verdier og overbevisninger, men hvis du oppdager at du over tid har oppdaget bestemte ting om deres tro, bare ikke stilt opp med deg, er det på tide å avslutte det. Du kan ikke bygge en fremtid med noen som ikke tror på de samme kjerneverdiene som deg. Ikke vellykket, minst.

# 10 Du kan ikke være deg selv rundt seg. Dette er den største grunnen til å avslutte forholdet. Jeg bryr meg ikke om du får det bra, og han får deg til å føle deg elsket. Hvis du ikke kan være 100% med deg selv, må du avslutte det.

Du kan ikke være i et forhold hvor du alltid gjemmer deg hvem du egentlig er. Dette kan være for frykt for dømmekraft eller bare fordi de får deg til å føle at du må handle på en bestemt måte. Uansett hva, det er ikke verdt det. [Les: 15 typer giftige forhold du trenger for å unngå]

# 11 Du føler ikke lenger ønsket om å gjøre noe for dem. Du vil ikke lage dem frokost, gi dem massasje, eller til og med ha sex med dem. Når alle disse ønskene går bort, hva er igjen? Du gjør de tingene fordi du bryr deg om hans lykke. Når de ikke lenger appellerer til deg, er det fordi du ikke bryr deg mer.

# 12 Du har ikke engang energien til å argumentere med dem. Dette er et stort tegn du er i utgangspunktet over ham allerede. Når du vil argumentere, men bare ikke føler det fordi du vet at det ikke kommer til å gjøre noe, er forholdet ditt litt over. [Les: Hvordan lykkes å håndtere argumenter i relasjoner]

# 13 Du har ikke noe å si om ham til noen. Når folk spør deg om kjæresten din, hva sier du om ham? Hvis du ikke kan tenke på hyggelige ting å fortelle folk om partneren din, bør du avslutte forholdet. Klart er det ikke mye grunn til å bli hvis du ikke engang kan tenke på noen gode ting om forholdet eller personen generelt.

# 14 Du ser flere feil enn positive attributter. Vi har alle feil og vi ser flere av dem når tiden går videre. Men hvis det er meningen å være mellom deg og en kjæreste, blir disse feilene maskert av deres positive. De spiller ingen rolle.

Men hvis du ser feil etter feil, og du ikke finner positive ting om ham, er det på tide å avslutte det. Deres feil er åpenbart noe du ikke klarer å håndtere, og du burde ikke måtte. [Les: 12 grunner til at så mange par går i stykker over tid]

# 15 Du elsker bare ikke ham lenger. Dette er den tøffeste grunnen til å avslutte det fordi det egentlig ikke er en stor begivenhet som gjorde at du vil avslutte det, og du kan egentlig ikke beskrive hva som skjedde. Du elsker bare ikke lenger. Dette skjer med mange par, og det er ikke rettferdig for noen av dere å fortsette med forholdet. Bryt den av, slik at du både kan finne personen du er ment å være med.

 [Les: Hvordan vite om du ikke er forelsket lenger]

Beslutningen om å avslutte forholdet ditt er aldri lett. Noen ganger kan du ikke rettferdiggjøre det annet enn at det virker feil. Hvis du fortsatt lurer på, "skal jeg bryte opp med kjæresten min?" Svaret er sannsynligvis ja.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar