Slik spiller du hardt for å komme med en fyr

Vet du hvorfor jenter spiller vanskelig å få? Kanskje det er fordi det å være vanskelig å vite at det er vanskelig å få med en fyr, er den mest effektive måten å få noen fyr til å ønske deg på kort tid. Tross alt er det en hemmelighet som virkelig fungerer!

Å vite hvordan å spille hardt for å bli med en fyr, er forskjellen mellom å bli ønskelig og å bli oversett.

Men de fleste menn sier at det setter dem av. Så hvorfor spiller jenter hardt for å få uansett?

Og er menn virkelig å fortelle sannheten? Spiller det vanskelig å få dem til å slå seg av?

Spiller vanskelig å få

Gutter kan bli frustrert når de må sette opp med jenter som spiller hardt for å få, men de også vil akseptere at de liker det når jenter spiller vanskelig å få.

Vel, i det minste ville de fleste menn.

[Les: Hva menn liker i kvinner mer enn noe annet]

Slik spiller du hardt for å komme med en fyr

Vi har sett det skje flere ganger, i filmer, blant venner og på flere andre steder, full av frenetede aktiviteter.

Kvinner elsker å leke hardt for å få, og de pleier å spille hardt for å få selv om de liker fyren.

Dette er ganske mye "pre-courting" av courting dagene i mennesker.

Tiltrengningen av å spille vanskelig å få

Da de fleste menn ble spurt, innrømmet de at de elsker det når jenter spiller vanskelig å få.

Hvorfor liker de det? Og hvordan lærer du å leke hardt for å få det, og få det til å fungere for din fordel? [Les: Den riktige måten å snakke med en fyr og gjøre ham som deg]

For det første bør du vite at det å spille vanskelig å få gir menn noe å kjempe for. Tross alt har menn bare de mest konkurransedyktige og egoistiske kranene i verdenshistorien.

Og vi vet ikke hvor mye menn elsker en god utfordring. Når en mann vil woo en jente og feie henne av føttene, gjør han det før en annen fantasifull mann kan feie denne jenta bort, blant stiv konkurranse.

Sammen med den lykkelige følelsen av å tåle denne kvinnen, får en mann også et ego boost. Det var han som hun valgte etter alt som spilte hardt for å få, og ikke noen andre, så hva gjør dette til ham i øynene, en alfa-mann av forskjellige slag. Han er den "mest perfekte" definisjonen av den mannlige arten i øynene hennes.

Slik spiller du hardt for å få det til å fungere

De fleste jentene vet hvordan å spille hardt for å få med en fyr, men de vet ikke alle reglene. Å spille vanskelig å få er et stort løft, men til tider er det en stor tur for en fyr når en jente fortsetter å spørre ham hele tiden.

Hvis du tror en fyr er fantasifull, og du har holdt på isen hele tiden, er det tid for deg å gi bort noen tegn for å vise at ditt frysende hjerte endelig begynner å tine.

Fyren kan være på en erobring for å stjele hjertet ditt, men det ville være ganger da han kanskje føles som om han sliter med en tapende kamp når du overdriver spillet å spille hardt for å få. Dette er da det lille smilet eller den fladrende øyelokk og en klem eller en søt offentlig visning av kjærlighet av slag ville gi ham en ny kilde til fornyet kraft. [Les: Hvordan menn blir virkelig forelsket]

Noen jenter spiller hardt for å komme med en fyr hele tiden, mens noen jenter er altfor vennlige og klapper på lokket til den første fyren som gjør et trekk på dem. Basert på vitenskapelige studier er det sett at menn ikke blir avskrevet av noen av disse kvinnene. Men den eneste kvinnen som kan slå en fyr til enhver tid er kvinnen som er "selektivt å spille hardt for å få". [Les: Hvordan forføre en mann som ikke er din]

Slik spiller du hardt for å bli selektivt

Selektivt å spille hardt for å bli jente er vanligvis lykkeligere i et forhold i lengre tid, og vil nesten aldri bli dumpet eller to-timet.

To påfølgende studier støttet denne ideen. Selektivt å spille hardt for å få kvinne er den som er lett for â € œthe guyâ € Â å få, men vanskelig for alle andre menn å få. Hun er glad for å date denne spesielle fyren, hun snakker søtt med andre menn, men hun avviser datoer fra alle andre menn og overgår aldri sine grenser. Dette holder den selektive mannen som venter henne høyt. Han respekterer henne mer, og hver gang han er med henne, innser han hvor heldig han er å få henne rundt seg. [Les: Hvordan få en mann til å bli forelsket i deg]

Så vi kan trygt si at den optimale strategien ville være å gi inntrykk av at du har mange tilbud på datoer med andre gutter, men du nekter dem, mens du indikerer at du er villig til å date den ene fyren i livet ditt, selv om det vil ta noen anstrengelser fra hans side for å overtale deg til å gi deg helt inn.

Hvis du tenker på det, er det fornuftig. Det er en veldig lik ego boost for mannen å vite at han er dating en kvinne som kunne være med utallige andre menn. Men samtidig, når du spiller hardt for å komme med en fyr, holder den ham på turbo-boost når det gjelder å imponere deg fordi han fortsatt er redd for å miste deg.

[Les: Hvordan få en fyr til å spørre deg ut]

Å vite hvordan å spille hardt for å bli med en fyr, kan være forskjellen mellom å holde en fyr interessert og miste ham! Fortsett å lese om de vellykkede strategiene for å spille hardt for å komme i gang med å gjøre jaktspillets arbeid for deg.

[side 2]

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar