Skal en mor (og jordemor) noensinne innrømme at hun hater å amme?

Innhold

Da jordmor og mamma Clemmie Hooper skrev sin siste blogg om hennes kamp med amming, fikk hun en veldig sterk reaksjon ...

«Dette innlegget kommer til å komme som et sjokk for noen av dere der ute,» begynte Clemmie på bloggen hennes Gas and Air. "Noen av dere vil bli bedøvet, forbauset og kanskje forvirret. Jeg er jordemor og mor og jeg likte ikke amming. 'Clemmies konfessjonspost fortsatte med jordemor og mor til to forklarer hvorfor hun sliter med amming.

"Jeg er jordmor og mor, og jeg likte ikke amming"

«Etter hvert som ukene gikk og tilfredsstillelsen at de smale kinnene og lårrullene var alle takknemlig for meg, begynte jeg å trette på matens ubarmhjertighet,» skrev Clemmie. 'Hvordan har babyen min fortsatt mat hver annen time da min venns baby gjorde fire timers strekninger om natten? Jeg tvilte på min egen melkeforsyning (selv om det ved den endeløse "våte patch" ser jeg stadig sported på de fleste kafeer i South East London til tross for bruk av DOBBEL ABSORBENT BREAST PADS ber om å variere). Likevel trodde jeg fortsatt at babyene mine ikke fikk nok. " Og Clemmie avslørte at hun ikke er den eneste mamma hun vet hvem som har slitt med amming. Når hun snakket om sin erfaring med en mamma, skrev hun: «Hun sa at hun følte seg skyldig at hun ønsket å gi opp, som at hun hadde slått datteren ned og som en feil som mor. Det var så trist å høre dette. Hun var et følelsesmessig rot og suget inn i armene mine.Jeg sa hun måtte gjøre det som var riktig for henne. Hvis hun ikke var moro på grunn av amming, var det ikke noe poeng å sette seg selv og hennes barn gjennom alt dette. 'Bloggeren konkluderte med innlegget hennes ved å gi råd til sine følgere at "formelmelk ikke er den onde giften som mødre gir sine babyer. Det er det andre alternativet som er tilgjengelig for kvinner som enten velger å ikke amme eller som ikke kan amme sine babyer. Og takk gud, vi har det alternativet i dette landet. 'Selv om Clemmie skjønte at hennes innlegg ville "sjokkere" noen av sine lesere, trodde hun sannsynligvis ikke at hun fikk mottak. Tror du det er alltid OK å innrømme at du ikke liker å amme? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar