Snarveier til styrke

Gjør det langsomt

Å bli stor er det enkleste i verden, men du må gå sakte når du senker en vekt. Senking, eller eksentrisk sammentrekning, bruker kun halvparten av muskelfibrene som løft, så det er dobbelt så mye muskelspenning. Muskelreformering oppstår bare etter eksentriske sammentrekninger, slik at musklerne under større spenning øker størrelse og styrke.

Rett til høyre

Lang hviler fremmer produksjonen av testosteron, noe som gjør muskler større, mens kortere hviler øker veksthormonet, noe som gjør at musklene tror at stor er normal. Du bør blande opp hvilene dine, slik at kroppen mener det må bygge og opprettholde sterke muskler.

Hold innovasjon

Det er ingen perfekt treningsplan. En plan er bare så god som det tar kroppen din til å tilpasse seg den, så gjør aldri den samme treningen mer enn seks ganger. Konstant innovere i trening ved å endre antall sett og reps - tre sett med åtte, fem av seks, to av 15 - samt tempoet, vinkelen, vekten og hvileperioden. Disse endringene hindrer musklene i å bli komfortable.

Studere tysk

Tysk volumstrening er den beste plateau-buster det er. Det innebærer å gjøre ti sett med ti reps med en 90 sekunders hvile mellom sett. Det dreper musklene, og tvinger dem til å gjenoppbygge langt sterkere. Velg en vekt du kan løfte ca 20 ganger rett, og bare øk den når du kan gjøre ti sett med ti uten feil.

Tren effektivt

Jeg ser på folk tog og så mye av det er bortkastet innsats. Bruk aldri mer enn 52 minutter på treningsstudioet. Dette er den optimale tiden for å gjøre de største gevinsten. Lenger og det er bortkastet tid. Folk snakker kontinuerlig eller tekst mellom sett også. Du er der for å trene, ikke for å få venner. Det er det barene er for.

Charles Poliquin

Poliquin er en styrke trener og grunnlegger av det verdensberømtePoliquin Performance Center. Han har trent mange idrettsutøvere, inkludert den tidligere olympiske 100m-mesteren Donovan Bailey. For mer visitcharlespoliquin.com.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar