Sjokkerende sexkulturer! Crazy Fakta som du trenger å vite

Ordet "kult" gjør at du tenker på galne mennesker som profeterer om den kommende apokalypsen. Men det er også sexkulturer, og du bør vite om dem.

Kjønn selger. Kom opp med en annonse med en velformet, halvnakket mann og kvinne som berører hverandre, og du kan selge alt fra mat, gadgets, parfyme og ja, til og med religion.

Teoretisk sett, hvis to religioner tilbyr det samme løfte om paradiset i etterlivet, men bare en tilbyr alt det skyldfri sex du kan ha * som en bonus *, vil folk mest sannsynlig velge sistnevnte.

Hva er en sexkult og hvordan virker det?

Full avsløring: sex i religion har vært her i årevis.

Før de store religioner til og med ble populære, har våre forfedre behandlet seksualitet og fruktbarhet som noe av guddommelig opprinnelse. Gamle egyptiske, babylonske og polynesiske skapelsesmyter omfatter selv seksuelle handlinger mellom gudene som opprinnelsen til noen aspekter av verden. For dem er sex en naturlig og viktig del av livet.

Så hva er forskjellen mellom gamle religioner og hva disse sexkultene har å tilby? Mainstream og gamle religioner behandlet sex som en del av livet - og et middel til en slutt. Sexkultene brukte derimot sex som deres hoveddoktrin og som deres form for tilbedelse. [Les: 30 sexstillinger i 30 dager]

Noen kulturer bruker selv sex som en form for belønning og som et middel til å kontrollere sine medlemmer. Dessuten er det andre tegn for å vite at du har funnet deg selv i en sexkult:

Kultene har et lite antall medlemmer og er ganske nylige eller kortvarige sammenlignet med andre religioner.

- Kultene vil alltid ha en guru, en mester eller en lærer. I utgangspunktet er en profetfigur som er valgt for å lære deg at du har sex, veien til hellighet.

- Det vil være penger involvert - fra medlemsavgifter, tiende og "frivillig arbeid" for å selge økologiske produkter, arbeid på kommunens gård, eller selge instruksjonsvideoer.

- Sexkulturer vil kreve din lojalitet og vil be deg om å sverge i en hemmelighetsed.

- Og den åpenbare døde giveaway: sexkulturer vil lære og be deg om å gjøre de rare og utrolige tingene, som er alt utover den gjennomsnittlige persons forståelse. [Les: Skitne måter å ha grov sex]

5 (i) berømte sexkulturer

Det er mange sexkulturer der ute, men på grunn av deres relative uklarhet og lite medlemskap, vet vi bare om en håndfull. Noen av disse kultene av og til befinner seg i nyhetsoverskrifter på grunn av de bisarre, opprørende og noen ganger ulovlige handlinger fra deres medlemmer.

# 1 Rajneesh Movement (nå kjent som Osho International Foundation) - Rajneesh-bevegelsen ble grunnlagt tidlig på 1970-tallet av den indiske mystiske og åndelige lærer Bhagwan Rajnesh etter hans stint som filosofeprofessor i hans hjemland.

I likhet med epokens tålmodige foreslo hans undervisning åndelig selvbevissthet, feiring av liv, kreativitet og øvelse av meditasjon blant hans følgere.

Han er for det meste kjent for sin åpne holdning til seksualitet som tjente ham moniker av "sexguru" etter at han hevdet at han har hatt sex med flere kvinner enn noen i historien.

Polyamory, fri kjærlighet og gruppeseks er vanlige hendelser i kulten, som kan være ganske alarmerende hvis bare han ikke er en sterk forutsetning for sikker sex og prevensjon. [Les: Hvordan ha trygg sex]

Annet enn det, er gruppen hovedsakelig basert på Rajneshs kult av personlighet. Guruen sies å ha bedt sine følgere å ha på seg bare oransje robes og et anheng med sitt portrett i den.

Han hevdes også å være avhengig av lattergas (nitrogenoksid) hvorfra han får inspirasjon for denne læren, og har eid nesten hundre Rolls Royce-biler.

# 2 Familien International aka "Guds barn" - Guds barns kult er mer beryktet enn andre kulturer.

Grunnlagt av tidligere predikant David Berg i slutten av 1960-tallet, er gruppen primært basert på en blanding av fundamentalistisk kristen teologi, apokalyptisme, antisemitiske konspirasjonsteorier, med en usunn dose av sex på siden.

Gruppen ble også populær blant hippiene i løpet av den tiden, på grunn av sine rockemusik-dyrkninger og ja, frie peanøttsmørbrød. Gruppen ble opprinnelig avvist som en bisarre og ufarlig kult.

Men etter at David Berg hevdet seg å være en «konge og en profet», begynte han å forkynne ekstreme ideer, som for eksempel at kjønn og onani var gaver fra Gud og skulle bli praktisert hele tiden. [Les: Sexy fordeler med onani]

Det er også dokumenterte påstander om at David Berg og hans partner hadde blitt voldtatt av mindreårige i menigheten, og selv engasjert seg i incest med sine egne barn.

Kulten er kjent for å rekruttere medlemmer ved hjelp av "flørtfiske", der kvinnelige medlemmer rekrutterer menn ved å ha sex med dem.

# 3 Kildefamilien - Kildefamilien er hva som skjedde da en ex-marine hippie James Baker (Fader Yod til sine etterfølgere) møtte en sikh-mystiker og begynte å lære av ham.

Opprinnelig en proto-hippie-filosof som driver en sandalbutikk og to helsekostrestauranter, bestemte Father Yod for å forkynne en sammensmeltning av indisk åndelig filosofi og sent på 1960-tallet om slag, narkotika og rock and roll - om enn med større vekt på sex og narkotika del.

Kulten fikk navnet sitt fra helsekostbutikken drives av Baker, hvor han begynte å lære meditasjon, pusteteknikker, yoga og veganisme. Far Yod tiltrak mange unge følgere fra hans lære at marijuana-indusert sex er best mulig måte å oppnå opplysning på.

Hans kult falt imidlertid fra hverandre etter at han døde etter å ha hoppet av en klippe med en hangglider som han ikke visste hvordan han skulle bruke. [Les: Ting som kan gjenopplive din svindelende sexstasjon]

# 4 The Wesson Cult - Wesson kulten er noe som virker kjent hvis du har sett Ekte detektiv i form av sin bisarre tro og praksis, og den forferdelige enden.

Kulten ble oppkalt etter grunnleggeren, Marcus Wesson, en tidligere syvende-dagers adventist som bestemte seg for å starte en ny religion basert på en blanding av Bibelen og vampyr lore.

Wessons kult inkluderte hans nærmeste familie og noen innbyggere i hjembyen hans i Fresno, CA. Wesson lærte at Jesus er en vampyr og incest er veien å bevare sin "renhet" som til slutt vil gjøre dem til vampyrer.

Wesson startet kulten da han flyttet inn med en kvinne i San Jose, CA. Han "giftet seg" med kvinnenes 15 år gamle datter, Elizabeth, etter å ha hatt et barn med moren. Paret hadde sytten barn som han seksuelt misbrukte regelmessig, startet da de var 8 år gamle.

Den forferdelige syklusen av overgrep endte i tragedie da ni av hans barn ble drept etter en påstått selvmordspakt i kulten. Wesson står overfor dødsstraff for hans forbrytelser. [Les: Abusive forhold tegn på en devious elsker]

# 5 The Branch Davidians - Saken som skiller sekskult fra andre kulturer, er ganske åpenbar: en sexkult er hvor den såkalte "lederen" krever at han har sex med kvinnene i sin menighet som vei til «frelse». Slik er den beryktede arven av The Branch Davidians under ledelse av David Koresh.

Kulten startet som en langt mer fundamentalistisk offshoot av syvende-dag adventister på Mount Carmel, Texas. Kulten tok en radikal tilnærming til undervisningen etter oppstarten av deres karismatiske leder, David Koresh, som krevde at alle menn blir celibat og gi opp sine koner og døtre til ham som hans "åndelige koner".

Koresh har angivelig hatt diskriminerende seksuelle forhold med kvinnelige medlemmer av sin menighet - både ung og gammel. På grunn av sin karisma og kontroll over medlemmarnas virksomhet, oppnådde Koresh den absolutte lojaliteten til sine etterfølgere.

Og han brukte denne kontrollen under sin tragiske slutt ved Waco-beleiringen der han og noen av hans tilhengere ble drept under en raid av Texas-politimenn.

[Les: 50 Shades of Gray - en ny grense i kink på film]

Kulturer er overalt. Og de er basert på vanlige gjentatte temaer: Lånte læresetninger fra andre religioner, verdens ende, romvesener, rekreasjonsmedisin og sex. Men det er best å ikke falle bytte til kulturer som til slutt vil kontrollere livet ditt og sannsynligvis be deg om å gjøre noe mot loven.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar