15 tegn på at du har sjusete venner og trenger å få noen nye

Selskapet du holder er viktig. Å ha shitty venner kan føre til mye mer ulykkelighet i livet enn du vil. Slik ser du de dårlige.

Å ha dårlige venner er egentlig det verste å gå gjennom. Du stoler på noen andre, og de ender opp med å være en galskap som har tilbudt deg ingenting annet enn motgang. Noen ganger skjønner du at du har shitty venner, kan være verre enn å miste en elsker.

Dine venner formler også hvem du er. Hvis du er omgitt av dårlige mennesker, vil livet ditt gjenspeile det. Du vil være mer usikker og ha mye mer negativitet til stede enn du sikkert vil ha. Å vite hvilke venner som er dårlige, kan hjelpe deg med å lære hvem som skal kutte ut.

Hvorfor bør du aldri tolerere mindre enn utrolige venner

Hvis du vil gjøre livet ditt bedre og rikere, omgir deg selv med positive mennesker som virkelig bryr seg om deg. Det er virkelig grunnlaget for det. Jo bedre folket er i ditt liv, desto bedre blir du. Og jo lykkeligere vil du være.

Derfor bør du aldri tolerere mindre enn de mer fantastiske vennene. Hvis de ikke legger til noe i livet ditt eller ikke bygger deg opp hver eneste dag, er de ikke verdt det. [Les: 10 typer giftige venner du trenger å grøft umiddelbart]

Hvordan vite om du har shitty venner så du kan slippe dem ASAP

Hvis du vokser litt mistenksom på de menneskene du refererer til som venner, kan du trenge noen få tegn for å indikere at de ikke egentlig er gode venner i det hele tatt. Her er noen tegn på at du kan holde shitty venner langt lenger enn de fortjener.

# 1 Du er alltid den første til å starte en hangout. Når du er den eneste personen som kommer ut og, vel, omsorgsfull, det er et problem. En venn som aldri vil tilbringe tid med deg, er sannsynligvis ikke en god venn. De når bare ut når de trenger deg. Det er en skitne venn. [Les: 8 tegn på at du kommer på vei for sterk]

# 2 Dine tekster går ubesvarte. I utgangspunktet, når du sender ut tekster, får du nesten ikke svar. Så kanskje en uke senere får du en tekst, unnskyldende, bare for å innse at det er fordi de trenger noe fra deg. Disse menneskene er shitty venner. De bryr seg ikke virkelig om deg, eller de vil svare uansett hva.

# 3 De blir sur på deg for ting de gjør hele tiden. AKA, de har så mange doble standarder. De kan ignorere tekstene dine, men hvis mer enn et par timer går uten at du svarer, blir de forferdelige. Dette er ikke et ekte vennskap. Dette er de praktisk talt bruker deg til noe. Ditch dem. [Les: Når å avslutte et dårlig vennskap]

# 4 De støtter ikke dine mål. Alle som ikke fullt ut støtter målene dine, hører ikke hjemme i livet ditt. Så lenge det du vil gjøre er moralsk og ikke skade noen andre eller deg selv, bør de være på din side. De burde ikke sitte der og la passive aggressive kommentarer om det. De burde heller ikke tvile på deg. Hvis de er, så har du shitty venner.

# 5 De snakker dårlig om deg bak ryggen din. Hvis andre venner kommer til deg med nyheter om at et par andre snakker skitt om deg, så har du tydeligvis veldig dårlige venner. De er ikke venner hvis de er mentale for deg. Jo, venner kan bli irritert med deg, men faktisk å snakke vondt om deg er en helt annen, mer skadelig ting. [Les: Hvordan håndtere noen som er full av dritt]

# 6 De snakker dårlig om folk du bryr deg om. På baksiden kan de snakke skitt i ansiktet ditt, bare om andre mennesker du fortsatt liker og bryr seg om. Det kan være familiemedlemmer eller bare andre mennesker. Hvis de snakker dårlig om andre til deg, snakker de sannsynligvis dårlig om deg til andre. Bli kvitt de skitne vennene dine.

# 7 Forhindre at du har det gøy. Hvis de bare er fulle av negativitet, kommer de til å hindre deg i å ha det bra. Det er bare hvordan disse typer venner jobber. Når du går ut i god tid, blir de forferdelige og de ødelegger alt det morsomme. [Les: Hvordan håndtere andres negative egenskaper og holdning]

# 8 Deres drama lekker alltid ut i livet ditt. Selv om du ikke har noe å gjøre med sin andre vennegruppe og på en eller annen måte kommer du til å bli traff i dramaet, er de sannsynligvis skitne venner. Når en person gjør livet ditt verre i stedet for bedre og bare legger til flere skadelige ting for det, er de ikke gode venner.

# 9 Du føler at du egentlig ikke har venner. Selv om du har folk du kaller "venner", føler du ikke at du virkelig har et vennskap. Hvis du føler deg ensom selv når du er omgitt av disse menneskene, hater jeg å bryte den til deg, men du har sjusete venner. Ingen ekte venner vil få deg til å føle seg på denne måten. [Les: 30 måter å overvinne følelser av ensomhet]

# 10 Du føler deg dømt for dine valg. Jeg får følelsen av å bli dømt. Du føler deg redd for å åpne opp for vennene dine for frykt for at de dømmer deg for hardt og får deg til å føle deg dårlig for ting. Hvis det er tilfellet for deg, har du egentlig ikke gode venner. Du har shitty seg.

Først og fremst bør du alltid føle deg komfortabel med å gå til vennene dine med noe.Hvis de får deg til å føle seg dømt, er de ikke typen mennesker du bør bruke tiden din med.

# 11 De får deg ikke til å føle deg bedre når du er lei deg. En av de beste tingene med å ha gode venner, er å være i stand til å stole på dem. Når du ikke kan gjøre det eller vet du, vil vennene dine bare få deg til å føle deg verre, så er de ikke gode venner.

Faktisk er de shitty venner. Hva er meningen med å ha venner når de ikke gjør gode ting for deg når du er lei deg? Hvis de bare vil gjøre uhøflige kommentarer eller fortelle deg hvor feil du var, få nye venner.

# 12 Dine problemer spiller ingen rolle for dem. Hvis du går gjennom en krise, men vennene dine ikke gir en dritt, har du ikke venner. Du har folk som bare kaller seg dine venner. Mer enn sannsynlig er de bare veldig egoistiske mennesker. De bryr seg ikke om dine problemer, men den andre de har et problem, de forventer at du skal være der. Ditch disse typer "venner" og finn bedre. [Les: 15 tegn noen bryr seg ikke om deg]

# 13 Du vil helst bare slappe av selv enn være med dem. Hvis du heller ikke vil se vennene dine og bruke tiden alene alene på grunn av hvor negativ du føler når du er rundt dem, har du sjusete venner. Du bør ønske å tilbringe tid med vennene dine. Du bør ønske å være rundt dem og ha det gøy med dem. Hvis du vil være alene, er det et problem.

# 14 Andre venner peker på problempersonen. Hvis de andre vennene dine fortløpende forteller deg at en bestemt person er et problem, må du høre på dem. De forteller deg ikke bare for å gjøre deg sint. De kan bare se at disse menneskene er shitty venner, selv om du ikke kan.

# 15 Du forestiller deg et liv uten dem, og liker det. Dagdrømmer om et liv uten en bestemt person og nyter det betyr at de ikke burde være i livet ditt. Det viser i utgangspunktet at livet ditt er bedre uten dem. Så hør på det instinktet.

[Les: Hvordan bli kvitt en giftig venn for godt]

Det er ikke så vanskelig å fortelle om du har shitty venner. Ikke legg opp med sin skurk lenger enn du allerede har. Du bør bare ha rom for hyggelige, lojale, støttende mennesker i livet ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar