SHFT Virtual Running Coach gjennomgang

Innhold

Overgangen fra casual runner til løpende obsessiv kan skje bemerkelsesverdig raskt. Ett minutt går du ut for en ukentlig jogge i en mystisk gammel T-skjorte og trenere som du sist brukte på skolen, den neste du er pyntet ut fra hode til tå i svette-wicking klær og sko som inneholder mer teknologi enn smarttelefonen din.

Når endringen skjer, stopper løpene bare om å holde seg i form og blir alt om ganger. Og når livet ditt styres av PBs og splitter og hvordan du kan forbedre dem, er det uunngåelig at du til slutt vil søke etter ekspertråd, fordi det å gjøre bedre å løpe handler ikke bare om å gjøre mer av det - det handler om å flytte i riktig måte.

På dette tidspunktet har alternativene vært med på en løpeklubb, leser online guider og kjører tips, eller ansetter en trener hvis du virkelig blir seriøs. Nå har det 21. århundre kommet opp med et fjerde alternativ: SHFT virtuell løpebuss.

SHFT kommer med to sensorer kalt pods, hvorav den ene festes til en brystbelte og den ene går på en av trenerne dine. Disse kommuniserer med en app for å vurdere din kjørerestil og foreslå måter å gjøre det mer effektivt, slik at du kan kjøre raskere og videre, og redusere risikoen for skade.

Coaching kan dekke et stort antall problemer - fotens landingsposisjon, tid i kontakt med bakken, kroppsstopp, kroppsvinkel og så videre. Du vil ikke vite hva noe av det betyr først, men appen og nettstedet er informative, som er live coach, med hver forklarer nøyaktig hvorfor hver faktor er viktig for god kjøring.

Kjører med SHFT består av en fem minutters oppvarming og tre seks minutters tekniske seksjoner (med to minutters mellomrom i mellom) der du trener gjennom hodetelefoner.

SHFT bestemte at jeg trengte å fokusere på kontakttiden med bakken - for det meste å få føttene mine fra gulvet raskere. Dette vil øke mengden trinn som er tatt, redusere belastningen på kroppen min og forbedre løpende effektivitet.

Når jeg løp, ville stemmen i hodetelefonene holde meg oppdatert på fremdriften min, og kaste inn tips for å hjelpe. Jeg fant margene ganske bra - målet var å redusere tiden min i kontakt med bakken fra mitt gjennomsnitt på 275 millisekunder i økt en til mellom 247 og 267 millisekunder.

Som møtene fortsatte, fortsatte SHFT å jobbe med dette og jeg trakk gradvis kontakttiden nede. Det var noen ganger frustrerende; noen millisekunder her eller der virket ikke som en stor avtale, men SHFT var overbevist om at jeg trengte å komme fra jorda. Det ga også øvelser å gjøre mellom økter som ville hjelpe, for eksempel høy spark og rumpespark. (Ikke så mye moro som de kanskje høres.)

Du har ikke noe reelt valg, men å ta SHFTs råd til pålydende. Det er det samme som med en trener, men det er litt vanskeligere med en digital. Forklaringene på hvert aspekt av kjøring er imidlertid grundige, og SHFT bryter også fordelaktig vanlige skader og årsaker på nettet. Den enorme mengden informasjon gjør det lettere å stole på de små hvite podene som kjenner en alarmerende mengde om deg etter bare ett løp.

Til slutt klarte jeg å redusere min kontakttid i forhold til SHFTs forventninger mesteparten av tiden jeg kjørte. Jeg er en veldig litt raskere løper, og jeg har ikke hatt noen skader siden, men jeg kjører også langt mer enn noen gang før, så det er ikke klart om SHFT fortjener all æren.

SHFT er et stykke utstyr for seriøse løpere - ingen uformell jogger kommer til å tilbringe timer som plager over kontakttid eller deres eksakte landingsvinkel - og den er priset som sådan. Det er en god investering for veldig ivrige amatørutøvere som elsker statistikk og ønsker å forbedre sine løpestil uten å betale for økter med en trener. £ 259.99, kjøp på sportsshoes.com

ANBEFALT: Oakley Radar Pace Review - Smart Tech for å øke opplæringen

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar