Hun vil ha D: 19 tegn, hun vil at du skal ta henne hjem

Innholdsfortegnelse:

Hun vil ha D: 19 tegn, hun vil at du skal ta henne hjem
Hun vil ha D: 19 tegn, hun vil at du skal ta henne hjem
Anonim

Du har gjort øyekontakt med henne hele natten, men er det nok? Før du kyller ut, se om hun vil ha D - du kan ha en sjanse.

Når du tenker på en kvinne som ønsker din D, mesteparten av tiden, likestiller du den til din pikk. Det er fornuftig, mener jeg, det er ikke rakettvitenskap. Men "D" står for mer enn bare det.

La oss se på det metaforisk. Det hun ønsker er ikke nødvendigvis din penis. Jeg mener, det er en bonus, men hun ønsker din maskulin energi, som er det som drar hennes oppmerksomhet.

Hvis hun egentlig bare ville ha "D", så kunne du i utgangspunktet stå med buksene dine ned til anklene dine og la damene beundre hva du har og bestemme om de vil ha "D" eller ikke. Men i stedet må du finne ut om din maskulin energi er noe hun er interessert i å bli kjent med på et intimt nivå.

19 måter å vite om hun vil ha D

Før du skal jage henne rundt klubben, må du se om hun er interessert i deg. Kvinner handler ikke bare om det fysiske, så selv om hun vil ha D, må du jobbe for det. Men her er noen telltale tegn at hun vil ha D.

# 1 Hun forteller deg. Dette er muligens det enkleste og beste som noen gang kan skje. Hvis hun kommer opp til deg og forteller deg at hun vil gå hjem, må du ikke dekode noe. Hun er demystified alt med en gang. [Les: 12 åpenbare tegn hun vil at du skal spørre henne]

# 2 Hun spør deg om du bor alene. Ja, hun ser om du har romkamerater eller bor hjemme hos din mor. Men hvorfor ville hun spørre det? For å se om det er trygt å gå over til ditt sted, dumt - fordi hun vil ha D.

# 3 Hun kan ikke se på deg uten å smile. Hvis hun stadig smiler rundt deg, er det et godt tegn på at hun føler seg positiv og nyter seg selv. Hvis hun flirter med deg og smiler, så sannsynligvis vil hun ha D.

# 4 Hun foreslår et sted du to burde gå til. "Vi burde helt prøve den nye restauranten ut." Aww, hun sa "vi". Det er søtt. Det er også et godt tegn på at hun er interessert i deg. Jeg mener, hun ville ikke si det med mindre hun faktisk ønsket å gå ut med deg.

# 5 Hun handler om fysisk kontakt. Stryker hun armen? Berører nakken din? Kom igjen, folk berører ikke folk de ikke liker. Det kalles flørting, og hun viser deg at hun er interessert. Så, prøv å etterligne hennes bevegelser og se hennes reaksjon. Hvis hun ikke er i det, så trekk tilbake. [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun liker deg]

# 6 Hun tekster deg om natten. Kvinner liker deres skjønnhets søvn. Men hvis hun smiler deg etter midnatt, tenker hun på deg i en annen sammenheng. Du vet … en seksuell kontekst. Men ikke begynn å se henne. La henne åpne det aktuelle emnet.

# 7 Hun kjører hennes hånd gjennom håret hennes. Kvinner flip alltid håret og leker med det når de er rundt en fyr de liker. De vil ubevisst utsette nakken, og det viser også at de vil ha den personen de er interessert i å gjøre det samme i håret. Mennesker er merkelige skapninger.

# 8 Hun merker detaljene. Det handler om detaljene. Hvis hun merker at ørene dine er gjennomboret eller at du klipper håret ditt, er det et godt tegn på at hun vil ha D. Hun skal være oppmerksom på de små tingene, og hvis hun ikke likte deg, ville hun ikke bry seg om det. [Les: Hvordan lage en jente vil ha deg og tenke på deg seksuelt]

# 9 Hun ser ikke på telefonen hennes. I dag er alle limt til telefonen. Men hvis noen har sin telefon unna og er helt inn i samtalen, vet du at de er interessert. Med mindre de fortsetter å gå på toalettet, burde du vite at de er teksting, ikke går tisse.

# 10 Hun ser alltid sitt beste rundt deg. Kvinner vil legge til rette for å se bra ut hvis de møter en fyr de liker. Jeg har aldri sminke. Men hvis jeg går på en date med en fyr jeg liker, bruker jeg et par ekstra minutter på å legge på leglans. [Les: Hvordan jenter flirter - 15 tegn på at hun er mer enn bare å være fin]

# 11 Triangle Gaze. Denne form for kroppsspråk er en god måte å ikke-verbalt la henne få vite at du vil kysse henne. Hvis hun ikke vil at du skal kysse henne, vil hun ikke speile deg, og hun vil nok gå bort. I utgangspunktet, etter å ha opprettholdt øyekontakt, ser du ned på leppene hennes. Hun ser ned på leppene dine, og hvis du går inn for det, vil hun enten reagere positivt eller negativt. [Les: Hvordan kysse en jente ved å subtilt vekke henne på en date]

# 12 Hun ler. Dine vitser kan faktisk være morsomme, eller de kunne suge. Men hun drar gjennom. Hvis hun alltid ler på vitser, er hun interessert i deg. Betyr det at hun vil ligge med deg med en gang? Nei.

# 13 Hun spør snakkende kjærestenes spørsmål. Å ja. Dette er en klassiker. Jeg har brukt dette hundrevis av ganger. Hvis hun slipper noe, "Din kjæreste må elske det!" Skriv kommentar, det er ikke fordi hun bryr seg.Hun vil vite statusen din for å være sikker på at du er singel, og at hun ikke sliter bort tiden sin.

# 14 Hun deler maten med deg. Jeg vil ikke dele maten min med folk jeg ikke liker. Hvis jeg vil bytte spytt med deg, kan du få litt av maten min. Jeg tror det er rettferdig. [Les: 8 ledd en jente gir om hun vil at du skal gjøre et trekk]

# 15 Hun tar opp seksuelle temaer. Med mindre hun er sexkolonnist, tar jenter vanligvis ikke opp seksuelle emner med mindre de er interessert i å se din mening om emnet. Og kvinner vil ikke snakke om sex med menn som de ikke er interessert i, med mindre det er med en mannlig venn. Så hun vil ha D.

# 16 Hun komplimenterer deg. Hvis hun komplimenterer deg på håret ditt eller din cologne, sjekker hun deg ut. Jeg mener, hvis hun ikke var det, ville hun ikke engang merke til disse tingene. Dette betyr ikke at du har det i posen, men det er et godt tegn. [Les: 10 klare tegn du burde slå av når du forfølger en jente]

# 17 Hun ber om din kontaktinformasjon. Hun ønsker å bli kjent med deg og muligens se deg en annen gang. Hvilket er et godt tegn på at hun er interessert i deg. Hva mer kan jeg si? Det er smigrende når en kvinne spør deg om nummeret ditt. Skje ikke hver dag.

# 18 Hun tar tak i "D." Vel, hvis hun bokstavelig talt griper søppel og ser på deg rett i øyet, er jeg ikke sikker på hva du fortsatt gjør i klubben. Selvfølgelig må du bekrefte at dette er hva hun vil. Og hvis det er samtykke, så er det ingen grunn til at dere to ikke skal få en taxi og hodet til ditt sted.

# 19 Hun kysser deg. Nå betyr dette ikke at hun skal sove med deg, men hun tester vannet. Det første kysset kan enten fremdrive eller eliminere sjansene for at du to hekker opp. Hun kysser deg, ser hvordan det er, og finne ut om hun vil ha mer. Så, gjør deg bedre til et godt kyss.

[Les: 7 tegn en jente gir bort hvis hun ønsker å sove med deg]

Hvis hun viser alle disse tegnene, er det en god sjanse for at hun ønsker "D." Men etter at du ser på skiltene, må du sørge for at det er det hun virkelig ønsker. Be alltid om samtykke.

Populært emne