'Hun har vært gjennom slik hjertesorg': Møt moren som kjempet for sin lille gutt

Innhold

Hayley Duffety, 34, fra Suffolk, er mor til Holly og Eliott, to. Hun ble kåret til Mum In A Million, sponset av Angelcare, på Mother & Baby's Big Heart Awards etter å ha blitt nominert av hennes venn Ruth Sandland. Ruth forteller oss hvorfor Hayley inspirerer henne hver dag ...

«Jeg møtte Hayley på sykehuset og ventet på min første baby. Da hennes tvillinger Holly og Eliott kom for tidlig, var hun alltid rolig, positiv og til tider veldig morsomt å takle situasjonen, selv om utsikten var ofte dyster.

Etter tre måneder eller så på sykehus, kom hennes babyer endelig hjemme, men mens Holly utviklet seg som andre barn hennes alder, kunne Hayley fortelle at det var noe ikke helt riktig med Eliott. Han var sakte til å nå de samme milepæler og ville spasme uventet da, på rundt åtte måneder, ble han diagnostisert med quadriplegic Spastic Cerebral Parese.

Legene sa til Hayley at han aldri ville gå eller snakke, men hun nektet å tro det. Eliott er nå to og Hayley har kjempet for ham hvert skritt, enten det er for riktig omsorg, fysioterapi, medisinering eller utstyr.

Legene sa til Hayley at han aldri ville gå eller snakke, men hun nektet å tro det

På grunn av hennes styrke og kampånd kan Eliott sitte opp med støtte, snakke og gå med en ramme.

Og hva som gjør Hayley enda mer av en spesiell mamma i mine øyne er at hun har mistet babyer under graviditet både før og siden med Eliott og Holly. Hun har vært gjennom mer hjertesorg, kamp og tap enn noen mor noensinne måtte - men hun er den mest fantastiske mammaen til sine vakre tvillinger. '

Besøk Scope for mer informasjon om Quadriplegic Spastic Cerebral Parese, og vår støtteseksjon hvis du har blitt rammet av abort. Finn ut mer om våre inspirerende Big Heart-vinnere, inkludert Brilliant Big Sister Ellie.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar