Shazad Latif: "Det er mye visdom i kampsport"

Best kjent som verdens mest frustrerende hipster - Clem Fandango - på det morsomme Toast Of London, Shazad Latif har nå bagged den rode-varme rollen til Hyde i horror-hall-of-fame TV-serien Penny Fryktelig. Men finner han at han holder seg i form av en uheldig oppgave eller en tur i parken?

Måtte du trene for å forberede den nye sesongen av Penny Dreadful?

Det var egentlig ikke noe for dette faktisk - ikke i fysisk forstand, uansett. Jeg er sikker på at når vi utvikler Hyde karakter mer og mer, vil det være litt mer fysiske ting, skjønt.

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

For øyeblikket er jeg på om en syv, men normalt liker jeg å være omtrent en åtte eller ni.

Hva gjør du, fitness-klokt?

Jeg gjør Shaolin kampsport på et tempel som er bokstavelig talt fire minutter fra huset mitt. Jeg pleide å gjøre det mye da jeg var yngre fordi jeg var besatt av Bruce Lee-filmer, og nå kommer jeg langsomt tilbake i det. De første stadiene er kondisjonering og kardio, slik at kroppen din er klar for det du skal gjøre - det strekker seg, enkle ting, men det er veldig intens, du kommer ut å dryppe.

ANBEFALT: Typer av kampsport for å få deg til å passe

Hvor viktig er helse og fitness for deg?

Veldig, veldig viktig - det er rart i den vestlige verden, denne separasjonen av sinn og kropp, men overalt, som i øst, er det denne felles ting. Det er viktig å holde seg i form, for da følger tankene det. Som barn gjorde jeg karate. Det er mye visdom i kampsport, og det blir ikke brukt nok, tror jeg.

Hva gjør du for å motivere deg selv?

Jeg finner når du gjør ting som fotball og bordtennis, det er enkelt fordi du egentlig ikke tenker på det som trening, du er med vennene dine og du har det gøy. Å komme seg ut om vinteren er ganske tøft, det er vanskelig å holde det opp, men du må bare gjøre det, spesielt i å handle.

Hvor unikt er treningsfingeravtrykket ditt?

De sier når du er på jobb, må du holde deg i form, men når du er ute av jobb, må du bli enda bedre. Det handler om å holde disiplinen når du ikke gjør det, det er det harde. Som skuespiller bruker du kroppen din, men det er viktig å holde sinnet sunt også.

Latif vil stjerne i den nye sesongen av Penny Dreadful på Sky Atlantic fra 3. mai

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar