Grunne mennesker Manglende dybde: 30 Skilt du svømmer i den lave enden

Grunne mennesker er de som mangler dybde. Det betyr at den eneste personen som virkelig betyr noe, er dem, og det handler om det ytre. Hvor grunne er du?

Det er ingenting verre enn en grunne person. Da jeg mistet mannen min, begynte jeg å lytte. Jeg mener virkelig å lytte for første gang til hva folk teller og klager over. Ikke misforstå, jeg klager over de mest overfladiske og dumme tingene som finnes på jorden. Men grunne folk bare får det ikke generelt.

Vi har alle tider når vi tror at noe er en stor avtale når det er en brøkdel av hva den minst stressede personen i livet går gjennom, men grunne folk får det ikke. De får ikke at de har alt, og alt de gjør er tispe om å ha det bra.

30 varemerker av grunne mennesker

Hva er grunt? Vel, antar jeg at det er mennesker som ikke har noen dybde. De har et fravær av følelse, sosial bevissthet og ingen empati. Så innpakket i sitt eget selvpålagte drama, ser de ikke hva som er rett foran ansiktet deres - resten av verden. I en grunne persons verden er det bare en person som eksisterer.

Den eneste personen som ikke gjenkjenner når noen er grunne, er den personen som er grunne. Så, hodet opp, her er tegnene du er en grunne person, og vet ikke engang det.

# 1 Du klager på skit som husrengjøringen ikke viser, da hun ikke kom fordi noe forferdelig skjedde med henne. Hvis du ikke bryr deg om årsaken til at det er noe for deg, men bare det de gjør, så er du sannsynligvis grunne. Det hjelper å ta et skritt tilbake og vurdere at andre mennesker kan ha et liv også. Noen ganger er ting viktigere enn din rumpa. [Les: Hvorfor liker ikke folk deg? De 20 vanligste årsakene]

# 2 Du er irritert når noen andre har et problem som ødelegger dagen din. Hvis dagen din er det eneste som betyr noe, gjett hva, det er ikke din dag.

Gud skapte ikke verden rundt deg, og ting skjer ikke med din vurdering i sjakk. Kanskje du burde sjekke deg selv når irritert fordi noens ulykke eller hektiske timeplan er ikke praktisk for deg.

# 3 Ingenting er noensinne din feil. Folk er bare altfor følsomme. Hvis du tror hva du sa, ble tatt feil eller noen er altfor følsomme, tenk igjen. Grunne folk tror at de bare påvirker seg selv.

Nyhetsblits, hvis du ikke har hørt om sommerfugleffekten, kan du enten se "13 grunner" eller få en anelse. Hva du gjør vondt og påvirker andre, så vokse helvete opp. [Les: 15 modne måter å vokse opp som oppfører seg som en voksen]

# 4 Du dømmer folk etter hva de gjør, hva de har på seg, eller hvordan de snakker. Hey Valley Girl (Ja, 80-tallet referanse), folk har mer å by på enn det beløpet de bruker, forsøker å dekke sine skitne innsider ved å gjøre deres utsides skinne.

Hva med å slutte å dømme folk etter hva de velger, eller enda bedre, hva de har råd til, og tenk litt mer om hva de legger til livets ordning. Klærne de har på seg er borte i en årstid, det trykket du gjør i livet varer for evigheten.

# 5 Du har aldri en mening om noe, som du tror gjør deg moralsk overlegen. Aldri å ta en side gjør deg ikke avgjørende, det gjør deg bare en fei. Det er greit å være konfronterende og stå opp for det du tror på. Tross alt, hvis du aldri står opp for noe eller har noen overbevisninger, hva har du?

Aldri å ta en side gjør deg ikke moralsk overlegen, det betyr at du ikke har mot til å si hva du synes og står bak det.

# 6 Lyset er på, men ingen er hjemme. Yep, grunne folk la til å være alt i, men de gir aldri noe av seg selv i det hele tatt. En tom skifer er en tom skifer, spesielt hvis den ikke har interesse for å bli imponert over.

# 7 Alt ekte gjør deg ubehagelig. Det er ikke at du trenger å være alt i hver dyp samtale, men hvis du aldri kan delta i noe som ikke er overflate, gjett hva? Det gjør deg til en av de grunne menneskene. [Les: Ingen venner? Ubehagelige grunner til at livet ditt er hvordan det er]

# 8 Du forlater øyeblikket noe blir alvorlig. For Guds skyld, må du slutte å forkaste livet og ta del. Det er egentlig ikke ille å være ekte og seriøs. Jeg får det hele, ikke dykk i den grunne enden, men noen ganger, bare noen ganger, må du gå til den dype enden med resten av oss.

# 9 Ikke bare er "beklager jeg ikke kan" i ditt ordforråd dominerer ditt svar på noe som ikke har nytte for deg. Det er ikke at folk som har dybde er "ja menn" det er bare at hvis du er noen som bryr seg om noen mer enn bare deg, så hjelper andre når de trenger det, bare en del av menneskeheten.

Hvis du aldri kan kaste inn, rulle opp ermene, eller gi deg tid til noe som ikke kan være til nytte for deg, så bør du vurdere muligheten for at du er noen som ringer grunne mennesker.

# 10 Du har tre planer for natten, og velg deretter den beste som forlater de andre i tønnen. Jeg vet, jeg får det. Det er alltid bedre planer rett etter at du har gjort noen. Men det er en del av livet og også en del av ebb og flyt.

For å ha gode venner må du være en god venn.Hvis du vil være grunne og alltid gjøre det som er best for deg, lykke til. Du vil aldri finne sant i noen andre heller. [Les: Hvordan bli en bedre person - 9 gyldne regler for å utvikle hver dag]

# 11 Når det er et problem, er du opptatt og kan ikke bli plaget. Hvis noe ikke berører deg, berører det deg ikke. Jeg får det, men du savner det.

# 12 Du kommer aldri til å være noens nødkontakt, nødsituasjoner er en smerte i rumpa. Hvem liker drama eller nødsituasjoner * vel, foruten en dramadronning som ikke er ulempet av det *.

Hvis du aldri kan bli plaget av hva som foregår i en andres verden, kan du bare være grunne nok til å tro at noen gir mer dritt om deg ... faktisk er de sannsynligvis late som om hvem bryr seg kanskje du bør prøve å late som en litt selv.

# 13 Din sanne kjærlighet er kjærligheten til penger, makt eller status, uansett hvem den er knyttet til. Hvis du er ti knyttet til en to fordi de har penger, kraft eller status, og behandler dem ubetydelig mens de behandler deg som om du er verdens mest betydningsfulle menneske, så skam deg på din grunne rumpa! [Les: 10 sneaky tegn på en ekte 24K gullgraver]

# 14 De er alltid "opptatt" som resten av oss ikke er. Yep, kan aldri svare på en tekstmelding, svare eller RSVP, du er altfor opptatt, mye mer enn resten av oss ... virkelig? Nei, du er grunne og selvsagt viktig.

Det tar en brøkdel av et sekund å svare på noen, få det til å bli riktig. Hvorfor er du så viktig? Tenk på hvordan du får andre til å føle en gang i ditt grunne liv.

# 15 Din trofasthet går til høyeste budgiver. Vennskap, forhold, uansett, det er alt basert på "Hva kan du gjøre for meg?" Filosofi. [Les: Selfish mennesker - 15 måter å få øye på og stoppe dem]

# 16 Du kan ikke velge hvilken selfie som er din favoritt. Hvis du er noen som tror at alle gir en dritt om hva du spiser, står du foran Gud, vet hva som skjer hver dag, eller bare henge med Snapchat-bakgrunnene dine, og du kan ikke bestemme hvilken du liker best, få over din kjærlighetsaffære med deg selv, det er bare friggin 'grunt.

# 17 Du kjøper bare ting hvis de er navnemerker. Ingen vet eller bryr seg. Her er en liten hemmelighet - Target selger den samme dritten. [Les: Oppmerksomhetssøker - 12 tegn er du en selv om du ikke kan se det]

# 18 Sladder er Gud sendt. Hvis du foretrekker å handle i tull som ikke betyr noe i stedet for virkelige vanskeligheter eller ting som gjør det, ber du til en annen Gud enn den som betyr noe ... lykke til.

# 19 Din favorittdato er din telefon. Hei jerk, legg ned selvtelefonen din og sosial media-shit et øyeblikk og bli med resten av oss eller ikke. Kanskje, bare kanskje, du gjør oss alle en tjeneste ved å være i en klasse, alle dine egne.

# 20 Hver historie du forteller er vridd i din favør. Ja, du gjør aldri noe galt, bare for posten, du har alltid rett og også for posten, står din moralske status høyere enn noen annen. Notert. Men bare så du vet, grunne folk tror at de er helt i hver historie også.

# 21 Dine venner er et statussymbol, ikke ekte mennesker. Hvis du velger vennene dine fordi de lager et vakkert Instagram-bilde, trenger jeg ikke si noe. Du vet at du er grunne, men i forsvaret ditt, så er de andre tegnene i ditt perfekte bilde.

# 22 Din karakter definerer deg ikke, din størrelse gjør det. Hvis du kjøper klær som du ikke engang liker bare å si at du passer inn i en størrelse to ... det er grunt. Du er den eneste som er bekymret eller bryr seg om hva din størrelse sier, men hei, det er på deg ... [Les: Hvorfor er indre skjønnhet viktigere enn ytre?]

# 23 Du samler penger til å gå på oppdragsreiser ... hei, gratis ledig! Jeg har ingenting annet enn "Åh, god sorg." Å forsøke å bry seg om en sak er verre enn ikke å bry seg i det hele tatt, du grunne person, deg.

# 24 Hva er problemer mer enn første verdensnasjonsproblemer? Aldri! Jeg vet, hva suger i livet ditt er det verste noensinne. Hei, gjør ikke dette. Finn ut at det er mennesker rundt om i verden som blir skutt, sultet eller mishandlet, du går med de fattige, jeg fikk ikke meg latte i morges. Det fungerer helt for deg!

# 25 #thestruggle. Jepp.

# 26 Ingen har noen gang sett deg uten sminke og levde å fortelle. Hvis du ikke kan la noen se den virkelige deg, så er du grunne nok til å tenke folk bryr seg så mye om hva som er på utsiden og bryr seg ikke om hva som er på innsiden.

# 27 Du må være sentrum for oppmerksomhet, om ikke du gjør det slik. Ja, grunne folk må finne drama når de kan. Ellers har de ingenting å snakke om. Hvis du må være sentrum for oppmerksomhet, ha det. Men det er ikke noe som varer om et blits i pannen. [Les: Attention whore - 16 tegn på at du er en utilgjengelig oppmerksomhetssøker]

# 28 Du bruker folk. Dette er en generell "Alle har en hensikt eller ingen hensikt" type ideasjon. Hvis du ser deg rundt og bare har folk i livet ditt som kan gjøre ting for deg, fikse ting for deg, eller kjøp ting for deg, men ikke en oppriktig venn, som staver SUNNE mennesker og vil ikke føre til en lykkelig slutt

# 29 Du mangler empati. Hvis du tror at alt som går galt med noen, er deres feil, så bør du kanskje begynne å vurdere hvordan alle påvirker hverandre - inkludert deg.Kanskje, bare kanskje, ikke alle har vært så privilegert som din grunne bak. [Les: 17 måter å være en borger av verden]

# 30 Du er alltid i markedet. Enten det er venner eller kjærlighetsinteresser, er du alltid klar til å handle opp. Siden det handler om hvordan du ser på andre mennesker, hva de har å tilby, og hva du får ut av det, er folk bare engangs, ikke sant?

Definisjonen av grunne er ikke dyp. Så det ville være fornuftig hvis noen er grunne, de er bare overflate. Grunnen til at folk blir overlegen, aldri dykker dypt, eller undersøker hva som er under, er fordi de har det bra med sitt skjulte og enkle liv.

Vi kan alle være grunne folk til tider, men hvis det er slik du leder livet ditt, så er den verste nyheten hvordan du går glipp av de beste delene. Du skader ikke noen, men deg selv, ved ikke å bry deg om noen, men deg.

[Les: Hvordan være en god venn - Vennekoden alle BFFs må følge]

Til slutt er de grunne folk de eneste som bryr seg om seg selv, noe som er et veldig trist sted å være.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar