10 Sexy Fordeler med å være en sjokolade elskeren

Visste du at sjokolade kan være bra for helsen din? Fra PMS til flott sex, sjekk ut disse 10 uimotståelige sexy fordelene med sjokolade.

Det er bare ikke å komme seg rundt: sjokolade er fantastisk. Det er deilig i en kake, i kaker, kake, varme drikker, kalde drikker, og på en spesielt eventyrlig kveld, slathered over deg eller din elskers kropp.

På toppen av å være deilig, har sjokolade imidlertid noen virkelige helsemessige fordeler, både mentalt og fysisk. Jeg mener, det er en grunn til at du ikke ser jenter ferske etter en breakup dukkert i en skarp salat i stedet for et kar med trippel sjokoladeis. Sjokolade er trøstende, sexy, og har vi ikke nevnt, deilig? [Les: Hvordan overleve de første 168 timene etter en oppbrudd]

Det skal bemerkes at studier og fakta i denne artikkelen kun refererer til mørk sjokolade, da mørk sjokolade inneholder en mer kompleks og naturlig sminke enn melk eller hvite sjokolade. Dette kan skyldes at mørk sjokolade består av 70% kakao, som har blitt hilst av mange som en av de beste naturlige legemidlene i hele verden. Faktisk, i middelalderen, ble kakao vanligvis brukt for tarmproblemer, feber, anemi, emaciering og massevis av andre plager.

Fordelene med sjokolade for deg og din partner

Her er bare noen av de mange fordelene med sjokolade som både deg og din partner ville elske.

# 1 Bedre enn sex? Wellâ € | Jeg kan ikke gå så langt. Likevel sier mange forskere at det å sluke noen delikatesse med mørk sjokolade, faktisk kan frigjøre de samme endorfinene som utløses av å ha en orgasme! Nå er det en sjokk av en sjokoladebar! Men hvis det er sant, ville ikke kvinner bli lined opp rundt blokken av nærmeste nærbutikk, og kjøpe opp all sjokolade de kunne? Vel, jeg sa ikke det ville * gi deg en orgasme ... bare de glade følelsene som følger med den.

Mange studier har blitt gjort på sjokolade, sex og deres likheter, med enkelte studier til og med funnet at forbruker sjokolade gir deg en lengre, sterkere "bubbe" enn å kysse gjør!

# 2 Flott før en første date. Sjokolade er flott for angst. Noen hevder selv at det er en naturlig angstbehandling! Sjokolade inneholder Theobromine, som hever vårt humør. Merkelig, det er også samme ingrediens i sjokolade som gjør det farlig for hunden din å ingest!

Likevel, neste gang du føler deg sosial angst på vennens sexy bachelorette-fest, eller når du føler at nervene dine sparker inn rett før en første date, kan du prøve å ha et tøff stykke mørk sjokolade, og se hva som skjer! [Les: 14 hurtige stressbusters å lade opp tankene dine]

# 3 Totalt PMS fighter. Kjærester, uniteâ € | og kjøp kjæresten din litt sjokolade! Det er ingen hemmelighet at noen ganger kan jenter bli krabbe under den tiden i måneden. Vil du hjelpe kjæresten din ut? Gi henne en boks med mørke sjokolade, og hun vil elske deg av flere grunner enn en.

De fleste kvinner krever naturlig sjokolade i løpet av menstruasjonen. Dette er på grunn av endorfinene * vanligvis liknet med en orgasme, kjemisk * som sjokolade utgivelser. Disse endorfinene reduserer deretter angst. Flere grunner til å elske sjokolade når du føler deg krampete og oppblåst? Den inneholder et høyt magnesiumnivå, som bidrar til å bekjempe et dårlig humør, og reduserer vannet du beholder. [Les: 10 måter å få jenta til å føle seg bedre på sin periode]

# 4 Det inneholder kreftbekjempende antioksidanter. Bortsett fra å være deilig inneholder sjokolade kraftige antioksidanter som er gode for kroppen. Antioxidanter er ofte hyllet som et supermolekyl. Antioksidanter i sjokolade kan bidra til å bekjempe kreft, minneproblemer, øyeproblemer, humørsykdommer og hjerteproblemer. De kan også bidra til å fjerne frie radikaler, beskytte huden, støtte immunforsvaret og beskytte DNA-mutasjoner og cellemembraner. Så neste gang du blir tilbudt en mørk sjokoladebrune, spis opp!

# 5 Et lykkelig hjerte gir lykkelig sex. Mørk sjokolade kan faktisk være bra for hjertet ditt, og hva er bra for hjertet ditt er ofte bra for sexlivet ditt! En studie om mørk sjokolade og hjertes helse viste at de som konsumerte 20 gram mørk sjokolade per dag, hadde forbedret blodstrømmen.

På grunn av polyfenoler funnet i mørk sjokolade, så vel som antioksidanter, har mørk sjokolade muligheten til å forbedre blodstrømmen og forhindre blodpropper. På grunn av riktig sirkulasjon og blodstrømning, kan mørk sjokolade også forhindre at arteriene herdes.

Vet du hva annet det betyr? Det betyr at den forbedrede blodstrømmen rundt kroppen din, spesielt kjønnsområdet ditt, kan hjelpe deg med å oppnå og opprettholde oppblåsthet. Det er definitivt gode nyheter for par!

# 6 Type II diabetes. Hva? Sjokolade, bra for diabetes? Tro det eller ei, mørk sjokolade holder blodet og sirkulasjonen frisk, noe som bidrar til å beskytte kroppen din mot type 2 diabetes. Flavonoider i mørk sjokolade kan også brukes til å redusere insulinresistens og fremme sunn cellefunksjon. Mørk sjokolade er også overraskende lav i sukker, noe som betyr at det ikke vil skade en diabetiker s sukker.

# 7 Flott for graviditet. Du vet hvordan du får de vanvittige trangene under graviditet, som smeltet sjokolade over pickles? Vel, så lenge det er mørk sjokolade, kan det bare være fint ... hvis ikke litt grovt!

Ja, en annen kvinnebasert grunn til å elske sjokolade er at studier har vist at teobromin, et kjemikalium funnet i mørk sjokolade, faktisk kan redusere graviditetskomplikasjonen "pre-eclampsia".

Pre-eclampsia er en graviditetsforstyrrelse hvor kroppen har høyt blodtrykkstall, og en høy telling av protein kan bli funnet i urinen. Pre-eclampsia kan skyldes å ha diabetes, nyresykdom, lider av fedme og andre faktorer. Bare en annen grunn til å få mye på deg mens du er gravid!

# 8 Sexier, smidig hud. Mens skovling i sjokoladen kanskje ikke rydder opp akne når som helst snart, fant en studie sikkert sensasjonelle fordeler etter sjokoladeforbruk. Den tyske forskeren Wilhelm Stahl hadde deltagerne spist sjokolade i seks uker, noe som muligens er verdens mest fantastiske jobb, og utsatt dem for ultrafiolett lys. I løpet av de neste seks ukene fant 15% at huden viste mindre rødhet enn tidligere. Andre fordeler som ble funnet var tettere, mindre scaly og sexier hud.

# 9 Bedre enn kaffe? Kaffeavhengige kan motsette seg, men sannheten er at mørk sjokolade kan gjøre det bedre enn kaffe gjør for å holde hjernen din klar! Like med hjertet, gjør mørk sjokolade underverk for blodstrøm, noe som også er et pluss for seksuelt aktive menn! Sammen med å redusere risikoen for slag, åpner mørk sjokolade og øker blodstrømmen til hjernen. En annen positiv for hjernen din? Mørk sjokolade inneholder koffein, og mye mindre enn den som finnes i kaffe, som er 27 mg vs 200 mg i kaffe. Dette gjør sjokolade til det perfekte stimulans for hjernens funksjon.

# 10 Det er den ultimate sexmat. Jeg snakker ikke bare om å ha en bit deilig kakao før du glir under arkene. Jeg mener at bundet med pisket krem ​​til første plass, sjokolade er den ultimate maten du kan og bør blande med sex. Bruk spiselige sjokoladekrem, eller rett opp sjokoladesirup på kjæresten din, og du er i en natt som ingen av dere vil glemme helst snart! Bare vær sikker på at du ikke får den på penisens hode, eller hvor som helst inni kvinnens vagina - stol på meg, UTI er ikke sexy.

[Les: Feasting på hverandres kropper og 49 andre måter å gjøre rompene dine kinkier]

Bare fordi du har lest om de mange helsemessige fordelene med mørk sjokolade, betyr det ikke at du skal spise sjokoladekake til middag! Å holde alt i moderat betyr en raskere måte å bedre sex, senke angst og et sunnere sinn.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar