Seksuelt væske: Hva betyr dette selv i Dating World?

Hvis du noen gang har kommet over noen som er seksuelt væske, kan du forstå mer enn den gjennomsnittlige personen. Hvis du ikke har det, har du mye å lære.

Hvis du har vært på internett i løpet av det siste året, er jeg sikker på at du har lagt merke til en opprør om seksuell orientering. Ikke bare om homofile rettigheter, men også om det store samfunnet som er LGBT. Blant dem er de som identifiserer som seksuelt væske.

Hva betyr seksuelt væske?

Den morsomme tingen om hva seksuelt fluid betyr er at selv begrepet selv kan være ganske flytende. Seksuelt flytende folk beskriver denne termen som å være forskjellig avhengig av hvordan de finner det, er mest relatert til dem.

Jeg tror The Lala sier det best når de refererer til å være seksuelt væske. "Enkelt sagt, seksuelt fluid refererer til ideen om at seksuelle preferanser har evnen til å forandre seg over livet, og i mange tilfeller er avhengig av forskjellige situasjoner."

Seksuelt væske er ikke biseksuell

Mange mennesker som ikke forstår hva seksuelt væske betyr, antar automatisk at de er biseksuelle. Mens noen seksuelt væske folk kanskje hadde opprinnelig trodde de var biseksuelle, er sannheten det mye annerledes. Seksuelt våte mennesker ENDRE deres kjønnspreferanser noen ganger, mens biseksuelle mennesker ALDRI har en preferanse for begge kjønn.

Tenk bare om noen som er seksuelt væske, og deres seksuelle orientering endres som smaksløkene dine. Du pleide aldri å like sopp, men som du har alderen har du utviklet en smak for dem. Seksuelt væske er nesten det samme - unntatt med mennesker. [Les: Pansexual bekjennelser - Hva er det som å være en?]

Seksuelt flytende mennesker i dating verden

Som du kan sannsynligvis forestille deg, kan du prøve å date som en seksuelt væsket person. Du er i en verden de fleste forstår egentlig ikke. For å dykke inn i sinnet til seksuelt våte mennesker, er dette alt du trenger å vite om deres datingliv.

# 1 Deres alternativer er himmelhøye. Seksuelt flytende mennesker har så stor variasjon når det gjelder folk de kan datere. Mann eller kvinne, det spiller ingen rolle. Uansett hva de føler i det øyeblikket, er hvem de kan gå for.

Dette gjør at de virkelig kan gå for sine sanne følelser, ubegrenset av kjønnsbarrierer. Den som de liker kan være deres neste dato. Og vi vet alle hvor vanskelig det kan være å finne noen som vi er tiltrukket av, enn si det vi liker. [Les: 10 måter å fortelle om du er en prøveeksuell]

# 2 Men også svært begrenset avhengig av humøret. Å være seksuelt fluid betyr ikke at du alltid vil ønske den samme typen person hele tiden. Dette betyr at deres valg også er veldig begrenset avhengig av hva de føler.

Noen ganger vil de hodet ut for en natt for å møte noen flotte og ende opp med å ikke møte en enkelt person de er tiltrukket av. Når en annen gang hadde de funnet masse folk de beundrer. Dette kan være frustrerende for dem fordi de virkelig ikke kan hjelpe til med at deres smak endres.

# 3 De kan sverge av et kjønn for en viss tid uten en annen tanke. Hvis de nylig var dating en fyr som helt skrudd dem over og forlot dem så overveldende hjertebrudd at de ikke engang klarte å spise et enkelt måltid uten å føle at verden ville implodere, så kan de si "Glem menn" for som så lenge det tar for dem å føle seg bedre og komme tilbake på føttene.

Jo, folk som identifiserer like rett kan gjøre dette, men da forblir de single for den hele tiden i stedet for å ha en god gjenoppretting. Seksuelt flytende mennesker beveger seg enkelt med det neste kjønn. [Les: Heteroflexible: Alt du trenger å vite om denne sjeldne seksualiteten]

# 4 De vil ha det gøy å være vitne til at du prøver å finne ut seksualiteten deres. Seksuelt våte mennesker får virkelig et spark ut av å oppleve at noen andre sliter med hva deres seksualitet egentlig er. De kommer til å le av alle dine gissespill.

Fordi egentlig, hvis noen spør en seksuelt flytende person om de er raske eller homofile, er "ja" et helt akseptabelt svar. Den slags fornøyelse kommer ikke fram i mange andre seksualiteter. [Les: Dating en biseksuell: 12 ting du aldri burde si]

# 5 De kan like visse kjønn, avhengig av situasjonen. Noen mennesker har høyere preferanse for et bestemt kjønn når de er på stranden enn de gjør på ski. AKA, de vil finne en kvinne i en bikini for å være mye varmere enn en fyr i brettspill.

# 6 Det er litt ensom. Så mye som seksuelt flytende folk har friheten til å date mange forskjellige mennesker, de føler seg litt ensomme til tider. Kanskje ikke fysisk ensom, men følelsesmessig ensom fordi de kanskje finner ut at det er vanskelig å være seg selv.

Det er mange mennesker der ute som bare ikke forstår seksuelt våte mennesker. Det kan være veldig ensom å forsøke å skjule så stor del av hvem de er rundt folk som er åpenlyst selv. [Les: 9 måter å vite sikkert hvis du er bi-nysgjerrig]

# 7 De kan komme inn i problemer når deres nye elsker ikke forstår. Å dele noen som ikke forstår eller aksepterer seksuelt våte mennesker, kan være hjerteskjærende. Når de daterer noen nye og de avdekker sin seksualitet, kan deres nye kjærlighetsinteresse ha negative følelser om det.

Dette forårsaker et problem i forholdet og kan til og med avslutte en ellers fantastisk ting de har kommet. Seksuelt flytende mennesker har en tendens til å ha flere problemer rundt dette i et forhold enn andre mennesker fordi det er bare så vanskelig å forstå.

# 8 Det kan være forskjellig for menn og kvinner som er seksuelt væske. Nå har dette lenge vært et argument. Det ser ut til å være en dobbel standard når det gjelder forskjellene mellom seksuelt flytende menn og kvinner.

Menn i gjennomsnitt er seksuelt væske bare for sex. De ser ikke seg selv en annen mann nødvendigvis, men de underholder ideen om å ha sex med dem. Kvinner, derimot, har en mer personlig forbindelse med kvinnene de daterer og er i det for mer enn bare sexet - normalt. [Les: 18 gir grunner til å elske å være lesbisk]

# 9 Å finne den rette personen kan være vanskelig. Siden det er så vanskelig for folk å forstå, enn si, akseptere seksuelt våte mennesker, kan det være mye vanskeligere for folk med denne seksualiteten å finne noen de er kompatible med.

Dating er virkelig et mareritt for å teste ut hver potensiell partner basert på premisset om at de vil elske og akseptere dem for hvem de er. Noe som ikke er like vanlig som du tror. [Les: Jeg føler meg ensom: 30 måter å overvinne følelser av ensomhet]

# 10 De kan ha det mest moro med dating. Fordi de ikke har noe som hindrer dem fra å dele begge kjønn, får de det mest moro med det. De prøver å plukke folk opp på stolpene og går nesten aldri hjem tomhendt.

Dette er fordi de har så mange forskjellige mennesker de er potensielt seksuelt tiltrukket av. De kommer til å gå ut og eksperimentere med flere mennesker, gå på forskjellige typer datoer, og ha det gøy med hvem de er.

[Les: 25 morsomme myter om sex de fleste av oss pleide å tro]

Borte er dager for ikke å forstå seksuelt flytende mennesker. Nå vet du bare hvordan deres datingliv er påvirket av deres seksualitet og hva det egentlig betyr å være seksuelt væske.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar