Seksuell spenning på jobb: 15 tegn og måter å bryte spenningen på

Oppleve seksuell spenning på jobb kan være spennende og skremmende. Slik vet du sikkert at du opplever det - og hva du skal gjøre med det.

De fleste opplever det rare øyeblikket på jobb. Du vet den der du holder blikket på en medarbeider bare litt for lenge. Du føler noe inni - en tingle i magen, en slags nervøsitet som ikke var der før. Noensinne har det følt det? Du kan oppleve seksuell spenning på jobben.

Kanskje du har en massiv crush på en medarbeider i årevis, og plutselig gir de deg mye oppmerksomhet. Eller plutselig begynner sjefen å behandle deg gunstig, og du er ikke sikker på hvorfor.

Det kan være at den seksuelle spenningen er velkommen og gjør at du vil komme inn i arbeid hver dag, eller at det gjør at du føler deg ubehagelig og stadig irritert som du bare vil fortsette med jobben din.

Er det seksuell spenning på jobb?

Selvfølgelig er arbeidsmiljøet farlig når det gjelder sex. Å ha seksuell spenning med en kollega og ikke vite om å handle på det, kan være svært forstyrrende for arbeidet ditt. Det kan påvirke ytelsen din og føre til kontorsladder. Pluss, hvis du gjør noe på det og ting ikke trener, fører det til ubehag i beste og fryktelige hjerteslag i verste fall!

Hva er tegnene på at det er seksuell spenning mellom deg og en arbeidskollega? La oss ta en titt på noen av dem.

# 1 Øyekontakt. Et av de første tegnene på seksuell spenning på jobben er når du fortsetter å møte hverandres blikk. Hvis du oppdager at når du ser opp en av dine medarbeidere ser det på deg, kan det være fordi de har en forelskelse på deg.

Finn du deg selv som ønsker å fange øyne med en viss person på kontoret? Ser du på hverandre lenger enn normalt? Kanskje du finner deg selv rødme og ser bort, men ser deg tilbake til et nytt blikk? [Les: Hotness dekoder: Hvordan vite om du er attraktiv for noen]

# 2 Unnskyldninger for å komme over. Finner du deg selv å gjøre unnskyldninger for å gå og snakke med en bestemt kollega, eller finner du at de alltid synes å stille deg spørsmål eller stoppe ved skrivebordet for en prat? I så fall vil seksuell spenning sannsynligvis øke.

# 3 Flørtende samtaler. Er du alltid fleiper og har seksuelt ladede samtaler? Komplimenterer de deg? Eller lag seksuelle innuendos? Finner du det uansett hva du snakker om at samtalen alltid blir seksuell? [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning for å holde øye med]

# 4 Flørtende e-post. Bruker du tid når du skal jobbe med å skrive flørtende e-post til din kollega? Dette er et sikkert tegn på at det er seksuell spenning mellom deg. Det gjør det enda mer intens når du ser hverandre også.

# 5 Tilbringe lunsj sammen. Går du alltid til lunsj sammen eller finner tid i pausene dine for en rask prat? Å bruke så mye av fritiden som mulig i løpet av arbeidsdagen gjør det ganske klart at det skjer noe mellom deg. [Les: 15 måter å fortelle om en kollega liker deg]

# 6 Etterbehandlede drinker. Hvis flirten fortsetter utenfor arbeidstid, er det her ting blir mest intense. Hvis du ofte går etter drinker etter jobb sammen, så viser det seg at du liker hverandre. Men også, det kan være mer til det enn bare en mild kontorflirting.

# 7 Andre mennesker snakker. Har du hørt andre mennesker sladder om paret av deg? Dette kan bare brenne seksuell spenning videre, men vær advart at det betyr at ditt omdømme på jobben blir skadet.

# 8 Gunstig oppførsel. Er din kollega behandlet deg annerledes enn andre?

# 9 Flørtende. Står de bak stolen og graser skulderen med hendene? Berør beina når du sitter ved siden av hverandre? Gir de deg små klemmer nå og da? Å være betennende feely er et sikkerhetsbrannskilt, den seksuelle spenningen øker.

# 10 Teasing. Teasing er bare en annen form for flørting. Hvis de alltid plager deg, er det sannsynligvis fordi de prøver å vise deg at de har lyst på deg! [Les: Hva flirter? Vitenskapen bak denne felles handlingen]

Hva å gjøre med seksuell spenning på jobben

Alt ovenfor antyder at kanskje du og en kollega flirter med hverandre og at den seksuelle spenningen mellom deg bygger. Å bestemme hva du skal gjøre med det kan være vanskelig. Her er noen ting å vurdere.

# 11 Er de singel? Det er viktig å finne ut om objektet til ditt ønske faktisk er enkelt før du gjør et trekk. Hvis du ikke kjenner dem så bra, så prøv å finne ut det. Å komme seg inn i en situasjon med noen som allerede er vedlagt, er sjelden en god ide. [Les: 18 tegn på at du kan være i en emosjonell affære allerede]

# 12 Hvor bra kjenner du dem virkelig? Noen ganger tror du kanskje du liker dem, men det er virkelig mysteriet som gjør det så hyggelig. Hvis du kjenner dem, kan du ikke engang likte dem.

# 13 Hvor tett jobber du sammen? Må du se denne personen hver dag? Sitter du ved siden av hverandre eller jobber på samme lag? Disse tingene er verdt å vurdere om du bestemmer deg for å ta et trekk, som om ting ikke trer ut, du ønsker at de jobbet i en annen avdeling!

# 14 Hvor mye liker du dem? Virkelig vurdere hvor mye du virkelig liker denne personen. Er det bare en forelskelse eller er du virkelig seriøs om dem? Vurder dine følelser og sørg for at de føler det samme før du gjør noe.Hvis de bare er i det for flørting eller bare vil ha en tilfeldig fling, kan du ende opp med å bli virkelig skadet. [Les: Deltag en medarbeider: 10 største doser og ikke, du kan ikke ignorere]

# 15 Er det verdt å risikere jobben din? Å ha en flørt på jobben kan være mye moro og en god måte å injisere noe spenning og intriger i dagen din. Dette skjer altfor lett, spesielt hvis du ikke finner jobben din som oppfyller.

Problemet er at hvis du handler på det, og så angre på det, eller når du blir et par, men da ting går pæreformet, kan dette virkelig sette jobben i fare. Du kan bare finne det for vanskelig å fortsette å se ansiktet hver dag, du kan føle deg flau, vondt, avvist, sint og så videre. [Les: Seksuell spenning - 20 tegn på trang er ukontrollert sterk]

Hvis du ikke kan løse dine problemer, så har arbeidet ditt, kan du ende opp med disiplinære tiltak mot deg. Eller du vil kanskje forlate jobben din fordi du ikke kan stå lenger der du ikke lenger kan jobbe der.

Dette er spesielt sant hvis du ender opp med å flirte med sjefen din eller noen som er eldre enn deg. Mens det er helt uetisk for dem å bruke sin maktposisjon mot deg, skjer dette altfor ofte. Du kan finne deg selv å være stille tvunget ut av en jobb som du ikke hadde tenkt å forlate.

[Les: Sex på kontoret: 14 fordeler og ulemper med banging på arbeidsplassen]

Seksuell spenning på jobb skjer for mange av oss. Å bestemme hva du skal gjøre med det, er opp til deg. Men det er viktig å gjenkjenne skiltene og avgjøre tidlig om å handle på det eller ikke.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar