Seksuelt hodepine: hva de er og hvordan bli kvitt dem

Sex kan være hodepine, bokstavelig talt. Hvis du opplever hodepine etter orgasme, kan du lide av seksuelle hodepine. Finn ut hvorfor!

Vi har alle hørt ole linjen, "Jeg kan ikke i kveld, jeg har hodepine" som en grunn til ikke å komme seg ned og skitne, men er det faktisk noen fordel for denne utsagnet? Vi hater å være bærer av dårlige nyheter, men å oppleve hodepine etter orgasme er en ekte ting. * Som en side notat, bruker noen virkelig den unnskyldningen disse dager? Vi graver! *

I en ideell verden, bør flott sex føre til en tankegangende orgasme. Men hva skjer når flott sex fører til en orgasme-indusert migrene? Seksuelt hodepine forårsaket av orgasme er en ekte ting, og hvis du har opplevd en før, er du sannsynligvis kløe for å finne ut hvorfor du får dem og hvordan du kan gå tilbake til å ha bra sex fri for bokstavelig talt mind-numbing smerte.

Seksuelt hodepine refereres til som "hodepine forbundet med seksuell aktivitet" eller HSA. Årsaken til denne ubehagigheten kan variere fra mild og irriterende til alvorlig farlig. Hvis du lider av gjentatt hodepine forårsaket av orgasme, må du gjøre en avtale med legen din så snart du kan.

Enhver som har lidd av en alvorlig migrene, vet hvor forferdelig en opplevelse det kan være, med bankende smerter, lysfølsomhet, en døsig mage og gnister i øynene. Nevnte vi at det ikke er noe du vil ha skje hvor som helst i nærheten av sexlivet ditt?

Les videre for å finne ut hvem som er mest utsatt for å få hodepine etter orgasme, symptomene på seksuelt hodepine, og hvordan du kan si farvel til de ikke-så-sexy migrene for godt.

Hodepine etter orgasme: Hvordan det starter

Seksuelt hodepine er akkurat hva de høres ut som hodepine utløst av seksuell utgivelse. Denne mer enn manglende seksuell reaksjon påvirker bare 1% av hele befolkningen. Mens vi pleier å knytte orgasme med seksuell intimitet, kan seksuelle hodepine også skyldes onani. Det ser ut til å være to stadier eller typer seksuelle hodepine:

# 1 Kjedelig hodepine under seksuell opphisselse. Symptomene på seksuell hodepine er ganske lik en vanlig hodepine. Under seksuell variasjon vil imidlertid en mild, kjedelig pounding begynne ved seksuell opphisselse og vil fortsette å intensivere ettersom nytelsen eller spenningen øker. Dette merket av smerte er noen ganger referert til som "ærekryptisk cephalgia" og kan ha noe å gjøre med sammentringene i nakken og hodet før orgasme.

# 2 Alvorlig, bankende migrene. Orgasmisk coital cephalgia er en alvorlig hodepine etter orgasme, som en migrene, som vil sende sterke throbbing sensasjoner gjennom hodet, nakken og bak øynene. Denne smerten oppleves umiddelbart før eller etter klimaksaks. Takk for at du ødela min O, yo. [Les: 14 merkelige, interessante fakta om sex du ikke visste]

Varighet av hodepine etter orgasme

Ifølge Mayo Clinic, kan de som opplever hodepine etter orgasme oppleve flere seksuelle hodepine i løpet av en seks måneders periode av den opprinnelige hodepinen. Når det er sagt, vil noen heldige ører bare oppleve den ene seksuelle hodepinen og kan aldri bli plaget igjen.

Hodepine forbundet med orgasme kan vare alt fra to minutter til dager om gangen. Nå må du spørre deg selv: Er en orgasme virkelig verdt dager med hodepine? * Vi er på gjerdet * [Les: 12 skjulte grunner til at du ikke har en tankebrytende orgasme]

Årsaker til seksuell hodepine

Interessant nok har eksperter funnet ut at menn er tre ganger mer sannsynlig å oppleve seksuelt hodepine enn kvinner. De vanligste aldersgruppene for menn som opplever disse seksuelle downers er mellom 20-25 og 35-45.

Mens den eksakte årsaken til hodepine etter orgasme ikke er kjent, inkluderer noen vanlige godartede risikofaktorer:

-Obesity

-Prior historie eller disposisjon til kronisk hodepine og migrene

-Understreke

-Okklusiv arteriell sykdom

Bruk av noen prevensjonsmidler

Bruk av stoffet amyl nitritt

-Marijuana bruk

Bruk av anti-angstmiddel-anxiolytika

Dette er de vanligste årsakene som kan kobles tilbake til ulike studier. Årsakene til en seksuell hodepine er imidlertid ikke alltid enkle å fikse. Dette er noen av de mer alvorlige risikofaktorene for seksuell hodepine:

Koronar sykdommer

-En aneurisme

-Bleeding i hjernen

-Inflammasjoner på grunn av infeksjoner

Donâ € ™ t la disse årsakene freak deg ut! I de bare 1% av befolkningen som blir rammet av sex hodepine, er sjansen for at disse vil være årsaken til din seksuelle woes ganske lav.

Behandling for seksuell hodepine

Hvis du er en av de uheldige som har tilbakevendende sexhodepine etter O, kan du kontakte legen din for å forsikre deg om at det ikke er noen underliggende problemer. Legen din vil sannsynligvis planlegge deg for en MR- eller CT-skanning, og vil stille deg noen faglige spørsmål om hvor og når din orgasme-indusert hodepine. Når du er klar i det medisinske, kan du kanskje lure på hva du skal gjøre nå. Du kan redusere sjansen for hodepine etter orgasme ved å:

-Creating en daglig mosjon rutine som engasjerer kroppen din

-Gå ned i vekt

-Engasjere i mindre kraftig seksuell aktivitet * få din partner til å gjøre det skitne arbeidet, for en gang! *

-Væres med enhver form for rekreasjonsbruk

Legen din kan også anbefale bruk av visse medisiner for å lette migrene.Disse forebyggende medisinene inkluderer beta-blokkere, som ofte brukes til å bekjempe kranskärlssykdom. Andre medisiner inkluderer anti-inflammatoriske eller anti-migrene medisiner, som bare skal tas av og til, for eksempel en halv time til en time før sex oppstår. [Les: 25 inspirerende tips for å bli motivert og trene]

Sex er altfor mye moro å la litt * eller en stor * hodepine stå i veien for deg! Effektive behandlinger er lett tilgjengelige for å helbrede sex hodepine, så ikke la sexlivet gi deg hodepine! Hvis du lider av noen form for seksuell hodepine, må du komme til roten av det ASAP slik at du kan begynne å nyte ditt sexliv igjen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar