De 10 sexigste mannlige jobber som imponerer kvinner enkelt

Har du visse standarder når det gjelder en manns jobb? Slår ut de sexigste mannlige jobbene som imponerer kvinner, er ikke det du tror!

Dating er vanskelig. Uansett om det er fargen på en manns hår, hans generelle holdning, seksuelle evner eller sin jobb, er kvinner etter en viss ting. * Rolig nok, det virker som om kvinner er enten i den ene enden av spekteret, eller helt motsatt når det gjelder standarder med menn. Enten er de beryktet kresen, eller noe går! *

Og når det kommer til en arbeidende mann, viser seg at kvinner er tiltrukket av en bestemt type jobb, og nyere studier viser at det er absolutt ikke hva du tror det kommer til å være!

Menn, få din tenkningskapsler på, fordi vi ser på jobbene i år som mest sannsynlig vil imponere din dame-kjærlighet. Det virker som en ny undersøkelse gjort av auksjonen dating nettsted * de har noe for alt nå, ikke de? * Har avslørt de mest tiltalende menns jobber i øynene til kvinner og resultatene har folk opp i armene! [Les: 10 rare dating nettsteder for de med uvanlig smak]

De mest sexy mannlige jobber som imponerer kvinner enkelt

Undersøkelsen ble gjort ved å avstemme mennene ved å bruke nettsidens tjeneste og avstemning hvilke stillingsbeskrivelser fikk mennene flest datoer. Hmm ... Lurer på om de tok bildene sine i betraktning? Jeg går ned. I ingen bestemt rekkefølge er her listen over noen av de mest ønskelige mannlige jobber.

# 1 ingeniør

Det er ikke noe sexier enn en mann som designer, skaper, nyskaper og utforsker for å leve. Enkelt sagt, ingeniører er rett og slett sexy. Um, hallo? Ingeniører opprettet rovers som landet på Mars. Ønsker du å gå til Mars? Dato en ingeniør!

Ok, det fungerer nok ikke sånn. Men hei, han vil alltid kunne fikse datamaskinen, telefonen og nettbrettet. Når det gjelder tusenårsdatter, kalles det en keeper. Oh yeah, og $ 80 + grand et år lønn ikke vondt heller. Høyre, damer? [Les: 25 tegn og kvaliteter i en mann som gjør ham til en god kjæreste]

# 2 Arkitekt

Enkelt sagt, arkitekter design bygninger og de er ganske mye bedre i matte enn du noensinne kunne håpe eller ønsker å være. Så hva gjør arkitekter så sexy? Igjen, det er hjernens bruk vi kvinner elsker å se. En mannlig arkitekt betyr ikke bare at han er kreativ og stilig, han er også helt forpliktet til sitt prosjekt. Arkitekter gjør hvor som helst fra $ 40-100 + grand a year, kommer inn med et gjennomsnitt på $ 79,000 årlig. Ikke altfor dårlig.

# 3 Markedsfører

Med jobbene deres bokstavelig talt involverer å finne måter å tiltrekke folk til deres produkt, er det ikke rart at markedsførere er med damene! For ikke å nevne med økningen av online markedsføring, har det bokstavelig talt aldri vært en bedre tid til å jobbe i noen form for PR!

Mens du definitivt ikke vil være bumping sko med Don Draper i dette tiåret, er du sikker på å gjøre en pen penny. Det er anslått at gjennomsnittslønnen til en markedsfører er $ 133 000 + årlig. [Les: 7 ting å vite før du daterer en fyr med type A personlighet]

# 4 finansiell rådgiver

Finansielle planleggere er små hjelpere, er de ikke? Den bokstavelige jobben til økonomiske planleggere er å hjelpe folk å bestemme hva de vil ha fra livet, og deretter gå etter det. Vel, i et nøtteskall er det det de gjør. Det er også all den pengene virksomheten å komme inn i, men ... detaljer, detaljer. Den gjennomsnittlige lønnen til en finansiell rådgiver kommer inn på $ 50 000 i året.

# 5 eiendomsutviklere

Fast eiendom utviklere kjøpe opp land og deretter skape eiendomsmegling avtaler å fylle landet med vakre bygninger! Denne jobben innebærer mye kreativitet, kontroll og utvikling. Alle ting damer som i relasjoner, og eiendomsutviklere kan gjøre alt fra $ 50 til 80 000 årlig.

# 6 Legen

Ok, til slutt begynner denne listen å gjøre noe fornuftig. Legene er sexy fordi de hjelper folk, de er bokstavelig talt opplært til å ha god sengevennlighet * Les: Sjarmerende! * Og få en fantastisk livsstil på $ 120-200.000 + et år. Score!

Den eneste ulempen til din karriere i fantasien hubby legen? Du vil sjelden ha ham hjemme! Faktisk finner vi sjelden hjemme, og avhengig av spesialitet, kan de være på jobb hvor som helst fra 60-70 + timer i uken. Faktisk spurte en studie fra CBS News at leger spurte om de ville velge samme medisinske spesialitet hvis de kjente timene og arbeidet, og bare 44% sa ja!

# 7 CEO

Over legen og advokaten kom den # 1 sexigste jobben som imponerer kvinner inn i en konsernsjef. Hvorfor? Ubestridelig kommer alt tilbake til den sexy kvaliteten som kommer fra en makt som bærer en drakt. I tillegg er det noe spesielt sexy om en gründer som er så lidenskapelig om jobben sin at han gikk og erobret et selskap. I gjennomsnitt kan en administrerende direktør gjøre alt fra $ 50 000 i året til flere millioner i året! [Les: 30 egenskaper i en mann som gjør ham til en sann Alpha]

Merkbare nevner

Så, med fullstendig forferdelse for noen av de sexy fellahsene, som ble utelatt av denne listen, bestemte vi oss for å trekke en "bemerkelsesverdig nevner" -seksjon med en siste tanke. Basert på denne nye listen, er det klart at noen kvinner kan finne menn i makt til å være en sexy ting, men til slutt er det sexy om en manns jobb den mengden lidenskap han har for det. Nå ... på de ærverdige nevnene.

# 1 Menneskerettighetsarbeidere. Er ikke ideen bak marchering for menneskerettigheter grunnen til at kvinner finner "menn i uniform" så sexy? Setter du behov over ditt eget? Menn som kjemper for andre og forsøker å redde verden hver for seg er et klart "JA" i våre bøker.

# 2 FIREMEN. Tilgi de store hovedstadene, men mange kvinner var sjokkert og forferdet av mangelen på sexy menn i uniform som gjorde veien til denne listen, spesielt risikovillingen, damsel og puslespillende brannmenn! Det kan hevdes at kvinner kanskje ikke er som i dating menn som setter sitt liv i fare hver dag, men er det ikke det som gjør det så sexy? En mann som hjelper andre på bekostning av seg selv, er akkurat det som klassifiserer som modig og sexy.

# 3 Veterinær. Dette alternativet gjorde faktisk listen for hvilke yrke menn syntes sexy i kvinner, men merkelig, gjorde ikke mannens liste. Hva er sexier enn en mann som har viet sin profesjonelle karriere til å hjelpe søte, hjelpeløse dyr? [Les: Dating-stereotypene av kvinner i en manns sinn]

Noen sexiest mannlige jobber som imponerer kvinner som vi sluttet ut av listen? Programvareutvikler, advokat og forretningsrådgiver.

[Les: 15 ting du må se etter i noen fyr du date]

Disse jobbene kan høres ganske sexy, men husk en viktig ting: Det er ikke jobben som gjør en mann sexy, det er hans holdning til kvinnen han elsker. Hvis du ville slå ned drømens mann bare fordi han ikke hadde en drømjobb, ville du være gal!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar