Kjønn selger så bra: Bruken av sex og lyst gjennom tidene

Borte er de dagene da vi pleide å gå rødt mens de så på den røde baksiden av en pen jente som luxuriated med en såpebøtte. I dag selger sex og det er fullt på i våre liv, i våre soverom og hele veien til burgeren vi spiser til kaffen vi drikker! Så er sex virkelig det som er nødvendig for å selge alt? Clay Coral tenker høyt.

Hva kaller du en annonse som oser sexklager? En sleazy vilje-fange-din-øye bleeper? Eller kanskje, vi må bare kalle det en strålende annonse.

Jeg har aldri vært i stand til å motstå å holde fort på en sexy Axe Effect-annonse, selv når jeg prøver å slå verdensrekorden for den raskeste kanalsurfing.

Jeg har heller ikke vært i stand til å overse en flott ølannonse med svette kvinner, eller at annonsen med en vakker, søt kvinne i en sexy antrekk, kan ikke huske produktet selv! Ikke at jeg klager her.

Sex selger hele verden

I dag går verden ikke rundt sin akse, det dreier seg helt rundt kjønn.

Alle de som tror ellers, er nok nudister. De menneskene som bare elsker å hoppe på klær og vandre rundt i buken, men likevel føler seg ikke tøff, men litt bekymret for manglene og lengdene av deres eiendeler. Vel, det er bare min teori. Du har din. Jeg har min.

Vi prøver alltid å blande sex med alt. Cocktailer, maratoner, strender ... og selv når vi reiser på fly og busser, for å gråte høyt! Det virker som det vi gjør, det fører oss til kjønnets rike. Etter hvert. Noen måte eller den andre. Vi tenker på det hele tiden. Dette er et problem som alltid vil være varme ting så lenge vi varer på jorden. Bli realistisk her, dagen vi blir lei av sex, ville åpenbart være dagen vi skjærer vårt eget dårlige sted i utryddelseslandet!

Alle av oss tenker på sex hele tiden!

Alle kan være en ikonoclast eller akseptere et positivt paradoks hvis debatten handler om sex. Mennesker er aldri lei av planlegging og gjør unnskyldninger for å ha sex hvor som helst. Og åh ja, når som helst.

Mens vi er på ferie, søker vi lekfullt eller frantisk for et koselig bortgjemt sted for å få en quickie. â € œOh! Det er en stor stein, hva med det? Det ser koselig ut? Babyâ € | Det ville definitivt gjøre ferien vår siste levetid i vårt fantasiland hvis vi gjorde det!

Drift unna nå, snakk om en romantisk middag. Hvor fører en stearinlysmiddag til? Selv når vi snakker om mat, er det sex på baksiden av våre sinn. Alle de saftige jordbærene, pisket krem ​​og sjokolade smaker så mye bedre i sengen. Hva med litt iskrem da? Vi er alltid interessert i aphrodisiacs når vi vil tilfredsstille ganen vår.

Vi shuffle butikkene for produkter for å øke våre libidoer, selv om det er helt høyt. Bare FYI, østers rock. Ikke bare som en high fashion uttalelse i en fancy restaurant, men selv i sengen. Og så er det den fascinerende prairie østersen. La oss ikke engang komme dit, med mindre du er interessert i bull testikler. Ok, vi går ingen steder her ... |

Vi bruker så mye tid på å snakke om nye stillinger for å prøve, nye leker å bestille og nye metoder å lære. Hva er tantrisk sex? â € ~Kamasutraâ € ™ er som den freaking-shrieking Bibelen i dag. Hva med å bli med på Mile High Club på dette flyet? En gutt får sin jollies opp hvis hans motorveiens kjærlighet bestemmer seg for å leke med gir og strekker seg ut for â € ~wrongâ € ™ akselen. Og hvilken jente ville ikke like noen Morse-kodespill som går? Mmm m mm bare sør, i bilen et eller annet sted på motorveien. Eller ville det bare være motorveien til himmelen?

Godstilkoblede mennesker forandrer partnere som deres garderobe. Vi tjener for å få mer sex. Det er den største luksusen de fleste av oss, hvis ikke alle av oss (løgnerne!) Ønsker å hengi seg. Jenter drømmer på velutstyrte menn. Og hvorfor i helvete trenger en mann å kle seg godt, i Hugo Boss og Senor Dâ € ™ Orsi? Sannsynligvis fordi han ønsket å invitere en varm gullgraver (ikke!) Til leiligheten sin.

Sexy samtaler

På kontorer, vi menn ogle på sexy sekretærer i korte skjørt prøver å imponere sjefen deres, som selvsagt bærer Hugo (jeg lurer på hvorfor!). Alt dette må øke produktiviteten, hvem vet? Gutter ser med slik hengivenhet, med munnen åpen bred, når de finner et intimt par som mushing opp (perverts) eller et sexbånd i skapet deres.

De krypter rundt for å fange den nyeste voyeurvideoen med virkelighetsinnhold om sex. Surf nettet, og vi vil oppdage uendelige eksplisitte seksuelt orienterte nettsteder. Naken damer blinker overalt. Ta en titt på Youtube-servertellingen hvis du ikke tror på meg. Vi må bare klikke og bli med i sjangeren. En kvinne som bærer en bikini som gjemmer seg bare noen få inches av hennes beskjedenhet, unnlater aldri å trekke ærefrykt.

Brystvorter og garderobefeil er snakket om mer feberishly enn politikk eller den grønne revolusjonen. Heck, selv PETA trenger store bryster og varme hineys for å få meldingen over!

Klær har blitt kortere i disse dager. Det er mer om å avsløre enn å skjule nå. Minst nå og da. Tenk på det. En jente presterer i stramme tic-tac holdeplagg og varme bukser som knapt dekker henne derriere på en lørdag kveld fest. Alfa-menn og den mindre typen stirrer uten å blinke fordi deres primære instinkter er provosert. Og la oss ikke engang komme til å snakke om å bære avslørende klær på kontoret.

Jenter selger sex også!

På den annen side kan jenter ikke slutte å snakke om sex også. De er tiltrukket av medlemmer av samme kjønn også.Hvis den jenta er vakker og oser av sexklager. Fortell meg det er sant!

De sjekker ut ting også, akkurat som menn. Som når de ser en mannlig modell av undertøy med et skulpturelt legeme som er godt nok til å løpe rundt i â € ~ 300 â € ².

Den feministiske revolusjonen er i full blomst og sex har blitt ekstremt dominerende. Ingen klager her i det hele tatt.

â € œSex selger så braâ €

Dette må være den kuleste kliché av all tid. Den kapitalistiske verden har vokst ut av kontekst, det er så mange produkter som lanseres hver dag, og der er cutthroat-konkurranse i doggie-markedsføringsverdenen. For å selge sine produkter må de stole på den mest effektive dagsorden.

Og hva er mer kvalifisert enn sex? Med annonsering å bli en ekstremt overbevisende, gjennomgripende og allestedsnærværende bransje, er vi bortskjemt av reklamepresentasjoner av varme, krydrede, sizzling og sensuelle bilder og bildetekster i reklamefilmer som har invadert og infiltrert alle kjente medier i dag. Det var ikke referanseproduktene, det handlet om påvirkning og påvirkning fenomenet har på samfunnet.

Bruke sex å selge

Etter en merkevareobduksjon er dommen høy og klar. Brevet med tre bokstaver betyr virksomhet. Stor forretning. Den opprinnelige synden som gjorde denne verden, kjører den også. Og uten det virker alt kjedelig. Noen sier det er naturlig, og det er derfor det virker. Er det derfor sex har vært en integrert del av å gripe oppmerksomheten, fordi den selger? Sex selger nesten alt på jorden. Det er den mest effektive mantraen for suksess, og den leverer alltid. Det er høyt og tydelig og i ansiktet ditt.

Seksuelt suggestive bilder for å markedsføre og til slutt selge omtrent alt, viser at det er et merchandiseres favorittverktøy. Vi er alltid sikre på å komme over ustede skimpily kledd modeller ved en produkt lansering hver dag. De er hovedattraksjonen og effektive merkevareambassadører, og enhver markedsføringsbonus kan ikke ignorere betydningen. Du går, du Redbull jenter!

Økt toleranse, pålitelig censur, stupendous utvikling og økende kjøpekraft av verdigende målgrupper i markeder har ført til en markant økning i bruk av sex som tema. Ingen kan løpe vekk fra den. Men hei, vil du ha det?

Du bør slå på røret og se en flick, en video for eksempel, så får du sannsynligvis ideen. La oss ta en liten walkathon i produktverdenen for å sjekke noen eksempler som eksempler. En av de mest populære reklamekampanjene var den av Victoria's Secret Angels dameundertøy. Jeg tviler på om det er noen hemmeligheter igjen. Det er fornuftig for produkter som undertøy eller til og med menns cologne, brennevin og noen andre ting å ha et seksuelt tema for kampanjer, men det var andre utallige elementer som brukte det samme emnet uten noe forhold. Overhodet!

Sex på feil sted?

På scenen. Det var en varm modell i en rød bikini som stod ved siden av en helt ny sportsbil som poserte og pouting for lukkermuskler, og folkene rundt kunne ikke unngå å kaste seg på henne. Noen få menn hadde vev under munnen. Hva har hun å gjøre med bilen?

En annen topløs modell holdt en melkeskakebeholder mellom hennes bryster. Det etterlater oss forvirret. Hvilken ser vi på, kanna? Eller jugs ?! Med samme holdning var en ekstremt nøt dame med godt solbrun hud som holdt en ølflaske, og linjen var "skrik det baby!" Alvorlig, hva kan det bety? Hvorfor ønsker jeg å riste en ølflaske? Eller er det Duke Nukems linje?

Sex i filmene

Fra mat til mote, filmer til musikkvideoer, drikke til retter, biler til elektronikk, papirer til parfymer og bøker til barer, hva er vi igjen med, hvor sex forblir ute av bildet? En varm, dampende eksplisitt seks scene gjør en skuespillerinne til en super celeb natten over. Hvem bryr seg om historien mens du ser Sharon Stone krossende bena-kommandoen, og oppfordrer etterforskerne i det klassiske "basiske instinkt"?

Det var en av de hotteste og mest berømte tyrkiske benkryssene jeg har sett i noen film i hovedstrømbiografens historie. Ingen kunne glemme seksuelle scenene som er involvert, selv om vi ikke kunne huske plottet etter å ha sett tusen reruns. Ja, historien var støttende også. Samme det. Filmen ble en blockbuster og gjorde Ms Stone en av de høyest betalte skuespillerne og et amerikansk sexsymbol. Hennes navn ble synonymt med Hollywood. Det var bare et stykke av kaken.

Sexy avslørende mote

Internasjonalt supermodeller som setter rampen i brann med bare deres bare grunnleggende, noen ganger i antrekk som ville få deg til å rødme i privat, er en daglig dose i mote- og underholdningsindustrien. Jo mindre de har på seg, blir resultatet eksponentielt proporsjonal med størrelsen på suksess for det bestemte produktet som er fremmet.

Kroppene deres er gullminer, en pengeinnsamlingsinstitusjon. Alt de gjorde var flaunting deres eiendeler. Overflod av bar hud er et desperat forsøk på å gi overflødige produkter en ny identitet mens de gjør deres sveitsiske kontoer svulmer. Hvis det oppstod en garderobeskap, vær sikker på å ta den i de nye nyhetsseksjonene.

Sex gjør merker

Tramps blir merker, og penger flyter som vin, og det beste, temaet fungerer begge veier. Modellene får sin publisitet og eksponering for berømmelse og formue. Eierne får sine investeringer verdt som produktene selges. For mange år siden så jeg på en video hvor det var semi-nakne dansere som rystet støvler og bryst. Selv de kvinnelige sangrene hadde neppe noe som de krone. En av jentens brystvorter stakk ut så hardt at det kunne stykke rett gjennom en vegg! Kanskje det gjør deres stemmer søtere. Eller mer krydret, jenter?

Husk at Calvin Klein annonse med Mark Wahlburg og Kate Moss? Hun klarte å glemme hennes topp i skytingen hennes. Og vi savnet aldri det skuddet. Det var legendarisk og som angret det? Hun ble en av de mest suksessfulle modellene av all tid.

En annen naken kvinne hadde melk sprutet over hennes bryster i en helsekostannonsekampanje, og den ble vist overalt i Canada. Hvem vil si â € œnoâ € ™ å melk nå?

Sex og reklame

PETA fremmet årsaken med stjerner som foretrekker å være naken i stedet for å ha pels eller dyr hud og ingen stopper dem. Hvem kan aldri glemme den beryktede Paris Hilton-annonsen? Hun var i en bikini som vasker en Bentley mens hun spiste en Carl's Jr. burger. Man bør prøve det, spise fett dripping burger og vaske en bil.

Har du lagt merke til at Yves Saint Laurent-plakaten fremmer en parfyme som heter Opium? Jeg kunne ikke finne det minste bilde av produktet, men det var denne kvinnelige modellen, naken, grep hennes bryster med hendene i en spennende holdning. Hva har bildet å gjøre med parfymen? Hu h! Hvem bryr seg? Du hadde opium.

Da jeg trampet rundt dypere, klarte jeg å finne mye mer av de sensasjonelle annonsene. Noen var gamle, men de var fortsatt skrikende sexy.

Jeg snublet på en Sony-plakat med en vakker kvinne naken midje oppe ved et vindu og en like eksponert mann bak henne. Hvis noen kunne fortelle meg sammenhengen mellom musikkspilleren og denne utroskapens handling, ville jeg definitivt være glad.

Jeg hadde en latter da jeg så Volvo-bilannonsen med håndbremsen pekende oppover som ligner et oppreist hanelement. De ser ut til å tro at sex selger bestâ € ™. Den neste i køen var en Aprilia scooter avis dominert av en stor naken butt stirrer direkte på meg og to hender prøver å måle bredden med en tomme tape. Vi forstår det. Alt er fornuftig, virkelig! Hvem kan savne den rumpa? Jeg spente øynene mine og det var et lite bilde av scooteren på høyre side. Nesten usynlig.

Og så var det en annen sexciting-annonse om et italiensk kaffemerk som fanget min oppmerksomhet. Den hadde en naken modell som presset sine store krukker mot et nakent bryst av en mann i et basseng av kaffebønner. Gjør kaffe deg til å tenke på sex? Det er nyheter til meg. Etter det kom jeg over den berømte puma kampanje der en ladya € ™ s knelende å få tilgang til en Boya € ™ s bukser indikerer en blowjob i gang, og det var noen form for væske på låret hennes. Pip! Jeg sier ikke mer.

Arrayet er uendelig. Sex blir brukt overalt fra iPad til PlayStation, servietter til toalett papir, kosmetikk til godteri, undertøy og Mena € ™ s undertøy, massasjesalonger til private dansere, og selv skilsmisse advokater og eiendom! Hva er sex med eiendomsmegling? Nå er det virkelig!

Og sporten har ikke spart heller. Skal vi bryr oss om en varm tennisstjerne vinner en stor slam, etter å ha dømt hennes eiendeler i enhver form for kampanjekampanje? Vi vil bare se Anna Kournikova spille igjen, og si "bare ballene må sprette!"

Hvis du fortsatt trenger et annet bekreftelsesord, bør du se Ana Ivanovic, den serbiske tennis ess eller Maria Sharapova, den fantastiske russiske Grand Slam-vinneren som brenner skjermene.

Kjønn selger formel

Hvorfor jobber "sex" -formelen? Det opphisser oss, vekker oss og tenner vår lidenskap og til slutt gjør oss oppmerksom på produktene. Det ble implantert i våre gener. Kjønn selger fordi vi er mennesker og sex er den viktigste delen av våre liv. Vi kan kjøre, men vi kan aldri skjule. Det er en utmerket instruktør, og er det mest kraftfulle og effektive markedsføringsverktøyet.

Selvfølgelig oppmuntrer det øyeblikkelig interesse også. Formålet med reklame er å informere, overbevise folk om et bestemt produkt på en eller annen måte, og sex er det beste ved å holde fast i en persons gullfisk-minne. Det er aldri et metningspunkt når du introduserer sex i det konseptet.

En naken jente selger flere menns produkter enn en entusiastisk selger med gabens gave. Hvem er ikke interessert i sex? Så det er virkelig sant at sex selger alt. Det unnlater aldri å tegne oss som mølle til en flamme. Hvis vi går tom for ideer, bør vi bare legge det til sex. Det vil gjøre trikset. Det er det beste valget, neppe noen av oss har forskjeller på det aktuelle emnet. Nå kan vi forandre klichéet at kjønn selger som varme kaker til sex selger mer enn varme kaker, faktisk solgte kaken også! Ikke omvendt.

Dommen? Sex er her for å bli så lenge vi varer på jorden. Protester? Er du gal? Jeg klager ikke. Ingen bryr seg hva du tror uansett.

Hvem kan glemme Gail Wynands ord i Fountainhead, "Seks First, Tears Second. Gjør dem kløe og få dem til å gråte. Og du har dem. "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar