Noen mennesker tror at sex er overvurdert, men andre gjør det ikke

Har du noen gang trodd at sex er overvurdert? Vi ser ut til å bo i en sexkrevende verden, men er det virkelig så viktig som vi tror?

Sex er overalt - i fjernsyn, filmer, annonser, historie og til og med i mat! * Jeg ser på deg, Barefoot Contessa! * Så det er ikke overraskende at noen mennesker har fått nok av det, eller bare er for syk på å sette den på en sokkel. Det er mye press som henger over ordet "sex", spesielt siden det er tusenvis av konnotasjoner som omgir det. Det er fysisk. Det er emosjonelt. Det er mentalt. Det er et passord. Det er en premie. Det er ikke så bra. Kjønn er overvurdert.

Uansett hvilken måte du ser på det, blir sex fortsatt diskutert. Men sex er ikke alltid en god ting i disse dager. Det kan være dårlig, og det kan være unappealing. Samtidig er det fortsatt en praktisk del av menneskets natur, og det vil aldri gå ut av stil. Men det har vært en endring i mening og relevans over tid.

Ærlig, jeg er over hele * sex er den mest fantastiske tingen noensinne * fase, men jeg er også fortsatt på * sex er en av de vakreste tingene i verden * -fasen. Så, hvilken er det? Det kan være at sex er overvurdert. Eller det kan det ikke.

Hvem sier at sex er overvurdert?

Mange mennesker, tilsynelatende. Men du må spørre deg selv, hvorfor skulle de si det? Hva fikk dem til å forandre seg? Her er hva jeg fant om hvorfor folk tror sex er overvurdert.

# 1 Når sex blir en nødvendighet i forhold. Det er mennesker som kan leve uten sex, og det er mennesker som kan leve med lite kjønn. I virkeligheten kan alle leve uten fritidsseksualitet i svært lang tid. Dessverre, uansett hva slags romantisk forhold du er i, er sex vanligvis et krav. [Les: 13 utrolige sexhemmeligheter som du trenger å vite]

Tidslinjen kan variere fra person til person, men den eneste måten du kan forgå sex for alltid, er hvis du velger å være aseksuell for resten av livet ditt. Kjønn er overvurdert når det tar forrang over den emosjonelle forbindelsen mellom to personer. Det er enda verre når et par mener at sex er nødvendig for å bygge en følelsesmessig forbindelse. Virkelighetskontroll: det er det ikke.

# 2 Når belønningen ikke er verdt innsatsen. Sex tar en fysisk toll på en persons kropp. Selv om du bare ligger der mens partneren din gjør alt arbeidet, blir din energi sugd ut av deg når du orgasmer. Det er hvordan kroppen fungerer, og du kan ikke unnslippe det faktum.

Bortsett fra det, er det også følelsesmessig og sosial innsats du må sette inn for å få sex. Du kan ikke bare skru noen fra ingensteds - det er ulovlig, forresten - du må jobbe med å bygge en fysisk attraksjon, selv om du bare trenger en time eller så.

Når det viser seg at sexet ikke er så bra, eller hvis noe gikk galt i midten av det, blir det denne ujevnlige situasjonen som du aldri ønsket å ha skjedd i første omgang. Hvis det skjer for mye, blir sex overvurdert. [Les: 9 ubehagelige tegn på at du har veldig dårlig sex med kjæresten din]

# 3 Når formålet ikke passer til hva en person ønsker. En annen gang når sex er overvurdert, er når du forventer et bestemt utfall, men du er igjen med noe mye annet. Folk har sex av ulike grunner, for eksempel å bli gravid, oppdage sin seksualitet, oppfylle et fysisk behov, etc. Hvis en person mener at det er et alternativ til å oppfylle disse behovene, er det den tiden de begynner å innse at sex er overvurdert.

Etter min mening er det mest utfordrende behovet som sex kan oppfylle dyrke et ekstremt følelsesmessig forhold med personen du elsker. Noen ganger skjer det, noen ganger gjør det ikke. Og det er slik vi kommer til hvordan sex faktisk ikke er overvurdert. [Les: Uheldig forteller at du har dårlig sex]

Kjønn er ikke overvurdert ... for noen mennesker

Sexets skjønnhet er at det kan gjøres av to personer, uavhengig av kjønn, rase, størrelse eller form. Hvis du virkelig vil gjøre det, kan du gjøre det. Tusen takk for seksuell befrielse, ikke sant? Men det er et poeng når sex begynner å bli noe som forventes og ikke jobbet for.

Det er da det virkelig begynner å bli overvurdert. Det begynner ofte, uten noen tanke eller investering i den handling eller følelser som går inn i den. Ja, du får en orgasme. Noen ganger. Og så? Det er ikke så bra med sex. [Les: Hvordan ha bra sex med kjæresten din]

Sex er kjempebra når det er gjort med noen du elsker. Det er enda mer fantastisk når du tar deg tid til å lære tekniske ferdigheter av det hele. For å gi deg en bedre forståelse, her er noen av grunnene til at sex ikke er så overvurdert som det virker:

# 1 Sex kan gjøre folk lykkeligere. Alvor. Å ha sex gjør at hjernen kan frigjøre glade hormoner som kalles serotonin og dopamin. Ikke bare det, den fysiske aktiviteten slipper også endorfiner - en annen type lykkelig hormon. Sex samler en ekte cocktail av glade juice, men bare hvis det er gjort riktig.

Selv om det er sant at dopamin og serotoninnivåer stiger i opphisset tilstand, kan det like lett komme ned hvis handlingen ikke kulmineres med en orgasme. Bortsett fra det, hvis du ikke er slått på, vil ingen lykkelige hormoner komme. Så hva er leksjonen her? Lær hvordan du har god sex.

Dessverre kan dette ikke være tilfelle for folk som ikke klarer å oppnå orgasme * anorgasmia *.Heldigvis kan dopamin, endorfiner og serotonin bli anskaffet på andre måter, for eksempel å trene, le og tilbringe kvalitetstid med dine kjære. [Les: Tantrisk sex - hvordan å vekke seksualiteten din]

# 2 Sex hjelper mennesker med å binde seg - uavhengig av deres tiltrekning til hverandre. Et annet hormon som frigjøres under sex er oksytocin. Dette kalles også "kjærlighetshormonet." Oksytokin er det som tillater elskere å binde seg i den første fasen av det seksuelle forholdet.

Det kan være vanskelig å utnytte oksytocin med uformelt sex fordi du må kultivere et følelsesmessig band for at det skal fungere.

Det er derfor folk som har vanlig sex - forskere foreslår å gjøre det en gang i uken - kan ha lengre og kanskje enda mer permanente forhold. Imidlertid må de fortsatt jobbe med kommunikasjon og følelsesmessig tilkobling for å få mest mulig ut av deres oksytocinhøye. [Les: Hvorfor oksytocin kan være giftig for svake forhold]

# 3 Sex er en kraftig handling som omfatter alle samfunnslag. Å ha sex handler ikke bare om å få det på. Det handler også om å lære grensene og verdien av kroppen din. Og jeg snakker ikke bare om dine kjønnsorganer. Sex påvirker også hvordan du tenker, hvordan du bor, hvordan du handler, og hvordan du behandler andre mennesker. Dette er grunnen til at så mange kulturer har forskjellige oppfatninger og regler om sex. Eksistensen av sex gir oss mulighet til å skape grenser som enten hindrer oss eller tillater oss å ha sex.

For eksempel foretrekker noen kulturer og religioner å behandle sex som et passasje. På grunn av dette har de utilsiktet lært sine etterfølgere og folk hvordan man verdsetter noe til det punktet at det sitter på en sokkel. Selv om ideen føles overvurdert, er det fortsatt for mange mennesker fortsatt viktig.

Bortsett fra det, har snakk om sex åpnet så mange grenser mellom disse kulturer. Ganske vist var det den vestlige verden som introduserte liberalismen som eksploderte den seksuelle revolusjonen. Men det banet også vei for både menn og kvinner for å oppdage den sanne verdien av sex og hva det betyr for den personen de elsker.

[Les: 30 sexstillinger i 30 dager]

Tror du at sex er overvurdert? Har denne funksjonen endret deg, en eller annen måte? Fortell oss i kommentarene nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar