Sexdemoner: Historiske unnskyldninger for avvikende seksuell adferd

Sex demoner er arketyper som enkelte kulturer bruker til å forklare avvikende seksuell oppførsel og konsekvensene av uakseptabel seksuell moral.

Ok, tittelen har nok fått deg litt begeistret, men sexdemoer handler ikke om jenter som er et freak i arkene. Sivilisasjoner har trodd på mytiske kjønnsdemoner så lenge registrert historie. Siden kjærlighet og sex er et slikt mysterium for mennesker, har noen demoner blitt brukt gjennom tidene for å forklare det hele. Hvorfor vi elsker folkene vi gjør, hvorfor noen jenter eller gutter kan stave på oss, og hvorfor vi fortsetter å elske folk som sårer oss, er alle ting som er innenfor det uforklarlige.

Sex demoner vokste ut av behovet for å finne noen "vitenskapelig" grunn til at kjærlighet og lyst eksisterer. De er demonene som overtar kroppene våre og gjør oss opptatt på unaturlige eller ukarakteristiske måter. Sexdemoner har også tradisjonelt vært den måten at folk ville forklare graviditeter, promiskuitet og abort i eldgamle og historiske tider. Det er en slags "djevelen gjorde meg gjøre det" mentalitet. Sex demoner var mytiske skapninger skylden for uforklarlig seksuell eller uakseptabel oppførsel. [Les: Vajankle og andre rett og slett skumle sexleksaker]

De mest kjente sexdemennene gjennom historien

Dette er de beste sexdemonene som ikke bare reddet omdømmet til utallige kvinner gjennom tiden, men var også en stor unnskyldning for å gi seksuelle opplevelser som ellers ville blitt dømt.

#1 Trauco. Trauco har blitt beskrevet som en dverg som har supermakt til å lamme kvinner med bare ett blikk. En titt på denne mytiske skapningen, og kvinner kunne angivelig være overbevist om å ha sex med denne stygge skapningen.

Trauco bærer en drakt og lue og gjør ingenting, men grunts for å få en kvinne til å bli overvunnet med seksuell lyst og ikke kunne hjelpe seg selv. Dessuten er han så utrolig at han ikke engang må trenge inn i en kvinne for å spre hans frø. Han kan gjøre henne gravid bare ved å se dypt inn i øynene hennes.

# 2 Popobawa. Betydningen "bat vinge" på swahili, Popobawa er en enøyet bat-ser vesen med en enorm appendage. Stalkeren til både menn og kvinner i Zanzibar, Afrika, han er en form shifter som kan skjule seg som noen eller noe for å skaffe seg ønsket. Normalt bare etter mørke, har han ikke noe problem å sodomisere menn, kvinner og barn i alle husstander til enhver tid. Hvis de som har blitt offer, ikke innrømmer det til andre, truer han med å komme tilbake og krenke dem igjen.

En nylig sexdemon, han viste seg først i 1965, og det har tilsynelatende vært observasjoner så nylige som 2007. Noen forskere mener at han ble opprettet for å forklare slaveriets forverring, som fremdeles er lovlig i Zanzibar til i dag.

#3 Encantado. I regnskogene i Brasil ble det sagt at det var Boto River delfiner som var form shifters. Ifølge legenden hadde de makt til å forvandle seg til fortryllede menn, derav navnet Encantado, som betyr "den fortryllede." Encantado ville finne sitt kvinnelige offer, ta henne tilbake til elven og gå tilbake til sin delfinform for å impregnere hans ønske. Fordi Encantado hadde et blowhole, ble han sagt å ha på seg en lue for å skjule den, noe som gjorde kvinner trette av en karismatisk mann som hadde hatt en lue.

#4 Liderc. Skjult i den nordlige regionen i Ungarn sies å være en skapning kalt en Liderc. Hatched fra det første egget av en svart høne, ville Liderc gjemme seg inn i menneskets lomme. En gang inne i et hjem ville det skifte til noen form, men favorittformasjonen var å bringe tilbake en død avledet slektning. En veldig voldsom demon, ville da voldte et offer i hjemmet og slå huset opp og ned i shambles før han kom seg til døren.

# 5 Lilu. I den jødiske læren er det en demon ved navn Lilu, som besøker kvinner midt om natten mens de sover. Lilu ble sagt å ha makt til å kidnappe barn. I den samme historien var det en inkubus med navnet Irdu Lili, hvis eneste formål var å impregnere kvinner midt på natten for å fortsette sin demoniske regjering.

# 6 Alp. I tysk folklore er det en skapning som heter Alp. Det er en liten elf-lignende demon som er i stand til å klatre på et offerets bryst og deretter bli til en gassformet tilstand for å få inngangen til neseborene, skjeden eller munnen. En gang inne har Alp muligheten til å kontrollere drømmer og skape forferdelige mareritt. [Les: Hvordan ha sexdrømmer: 7 måter å lure deg på]

# 7 Muses. Musene var mytiske skapninger som var vakrere enn noen person hadde sett på. Men det var ikke bare deres forførelser som kjørte menn vill og øyeblikkelig slo dem til slaver for å gjøre bud. Det var en bestemt sang som de sang som brakte ut sensualiteten i noen.

At mennene blir vanvittige med lust, ville musen føre trette voyagers inn i vannet, der de sikkert ville drukne under musens stave. Muser snakker fortsatt om i dag som vesener som gir kreativitet, og som menn vil gjøre omtrent alt for å vise sin kjærlighet og suksess. [Les: Lust vs Love: 10 tegn på at du føler lyst, ikke kjærlighet]

# 8 engler. Engler er vanligvis ikke noe du vil vurdere sexdemoner, men det var en bestemt rase av giganter født ut av den hebraiske bibelen, kalt nephilim. De var tilsvarer fallne engler. Disse nephilimene ble sendt til jorden for å lære mennesker å være rettferdige i Bibelen.Men på et tidspunkt kunne de ikke inneholde sitt eget ønske og dermed begynte å mate med menneskelige kvinner og skape et blandet løp.

Det er foreningen av disse rogue englene med menneskelige kvinner som er den antatte årsaken til ondskap og synd. Gud, da han var så opprørt av det som skjedde, bestilte Gabriel, sin akeengel for å føre krig, som til slutt førte til deres utryddelse.

# 9 Aliens. Endelig er en mer moderne form for sexdemon utlendingen, som kommer fra langt unna verdener for å finne ut av våre vaner og å lage et blandet ras av romvesener og mennesker. Avkom fra slike fagforeninger antas å vandre blant oss i en slags skjult overtakelse ved å impregnere menneskelig kvinne. Millioner rundt om i verden tror at romvesener ikke bare eksisterer, men har også planlagt et opprør i århundrer.

Mennesker har blitt eksperter på både å forklare ting som ikke ellers kan forklares gjennom fortellinger, og også finne en måte å befri seg fra noen feil, ved å gjøre ting tilsynelatende ute av kontroll. [Les: 15 skitne måter å ha det sexigste, raske kjøttet noensinne]

Sex demoner er ganske enkelt en annen måte at folk gjennom århundrene har gjort lyst, uviklet ekteskap og trance-lignende lyst noe som bare kan 't bli hjulpet. Eksistensen av noen av de ovennevnte sexdemonene er i beste fall sjeldne, men de har i hvert fall noen underholdningsverdi.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar