7 ting å huske før en pre-baby ferie

Graviditet er en fin tid til å ta en pause - så lenge du ikke bruker det, stresser du om hva du skal spise og hvor nær nærmeste sykehus er

Enten det er i første halvdel av graviditeten din når du er mest utmattet, eller senere når du er på barselsorlov, er det en bra måte å slappe av og sette pris på hvor du er - før livet med en baby virkelig sparkes i gang. Husk disse, og du vil kunne få mest mulig ut av det.

Ta notatene dine

Enten du går på en mini-pause i Storbritannia eller jetter ut til USA, må du sørge for at du pakker dine fødselsbrev, bare hvis noe skjer mens du er borte. Det gjør at andre leger ser det og får behandling mye lettere.

La nok tid være

Dashing fra tog til fly eller rushing en lang biltur vil ikke være morsomt. La ekstra tid, slik at du kan få flere stopp for å strekke bena (og bruk loo). Også unngå å reise i skoleferien - det gjør du nok av det senere.

Unngå å reise i skoleferien - det gjør du nok av det senere

Sjekk forsikringen din

Før du reiser, kontroller at din sykeforsikring dekker gravide og eventuelle graviditetskomplikasjoner som kan skje. Hvis ikke, endre det.

Planlegg reisen nøye

Selv om de fleste flyselskaper lar deg reise til du er 32 uker gravid, er andre trimesteren fortsatt den beste tiden for en tur, siden risikoen for abort er betydelig lavere, morgendommen din har (forhåpentligvis) gått ned og du er ikke enda stor og ubehagelig for et fly eller tog tur.

Bruk Flight Socks

Hvis du flyr i mer enn tre timer, er det en god ide å bruke flysokker (tilgjengelig i Boots) for å redusere risikoen for trombose eller blodpropp i bena. Gravide kvinner har større risiko for dyp venetrombose på grunn av økt trykk i blodårene i bekkenet og beina.

Unngå vaksinasjoner

Ifølge NHS-retningslinjene er det best at du unngår å ha vaksinasjoner under graviditet, spesielt de som inkluderer å injisere deg med en liten mengde levende virus, da dette kan skade babyen din. Snakk med legen din hvis du er i tvil, da dette vil begrense mer eksotisk reise.

Pakke Snacks

Det er ingenting verre enn å være sulten når du er gravid, så sørg for at du lar plass i bagasjen din for din favorittmatbit. Ja, du kan kjøpe mat uansett hvor du går, men du kan finne deg selv å savne graviditetsklammerne dine - også pakke vann for å være hydrert på reisen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar