Syv fordeler med å kjøre som vil gjøre at du vil starte akkurat nå

Det er lurt å ta det sakte i starten av hvilken sport du bestemmer deg for å ta opp, men det er spesielt viktig med kjøring. Det er fordi kjører i første omgang kan være en absolutt oppgave. I løpet av et øyeblikk puster du hardt, musklene begynner å skrike på deg innen fem, og etter ti har mange overbevist seg om at de ikke vil plage med å løpe igjen.

Men hvis du tar det lett i starten og ikke legger noe press på deg selv for å løpe fort, vil det ikke vare lenge før sjarmene blir klare. Her er syv grunner til at du blir forelsket i å løpe hvis du gir det en sjanse.

1. Kjører gjør deg til montør

Vel, åpenbart. Kjøring er først og fremst en fantastisk måte å forbedre kardiovaskulær kondisjon, noe som reduserer risikoen for alle slags tilstander, inkludert hjertesykdom, type 2 diabetes, høyt blodtrykk og slag. Det er også en fin måte å miste vekt på, mer som kommer opp riktig ... nå.

2. Kjøring kan hjelpe deg å miste vekt

Hvis du vil være sunn, bør du opprettholde en sunn vekt, rett øverst på oppgavelisten din, og løp vil hjelpe deg med å krysse det av i dobbelt rask tid. Du brenner mye kalorier når du kjører, spesielt hvis du chucker i noen få sprintprofiler under din løp eller strøm gjennom din lokale parkrun. Og selv om du bare opprettholder et fint, stabilt tempo i 45 minutter, kommer du til å brenne flere kalorier enn når du presser deg selv til grensen i en 20-minutters HIIT-økt.

3. Running rydder hodet

Din mental helse kan ha nytte av å kjøre like mye som din fysiske form. Kjører er din egen tid, vekk fra stressene i det daglige livet, og endorphin rush du får fra aktiviteten er en flott pick-me-up.

4. Kjører er en fin måte å møte opp med gamle venner (og lage nye)

Hvis din travle timeplan gjør det vanskelig å møte mennesker og holde fast i treningsplanen, så begynn å overbevise vennene dine om å bli med på en løp. Eller, hvis du ikke har kjører, kan du bli med en løpende klubb, og du vil lage en hel del nye venner på rekordtid.

5. Kjøring gir motiverende mål for trening

Alt for ofte har folk beundringsverdige, men vage mål i tankene når de begynner å trene, som å miste vekt eller få fitter, som er dårlige motivatorer hvis du ikke ser hurtige resultater. Med løp kan du imidlertid glemme dem og i stedet sette klare mål som å kjøre 5K uten å stoppe, eller registrere deg og forberede halv eller full maraton. Eller, hvis du er en erfaren løper, kan du jobbe med å forbedre dine beste tider. I løpet av å treffe de nøyaktige målene, finner du at ting som vekttap kommer naturlig.

Se relatert løping for nybegynnere: En 8-ukers sofa til 5K treningsplan for alle27 Kjøretips for å hjelpe deg med å bli bedre Runner Hvorfor du bør gi oppmerksomhet, løp en prøve

6. Kjører hjelper deg med å utforske nye steder

Enten det er en kort jogge rundt en by på en weekendferie eller en lang sti som løper rundt en nasjonalpark, er løp en utmerket måte å se mer av verden på.

7. Running er billig

Du kan bruke store mengder på å kjøre hvis du ønsker det, splurging på det beste utstyret og brukbar teknologi, men du trenger absolutt ikke. Når du har et par løpesko og ett antrekk å ha på deg, kan du legge lommeboken din bort.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar