Serial Cheat Code: 9 grunner til at svindlere ikke kan hjelpe seg selv

En seriell svindel er noen som har en rekke juks bak dem. Ikke bare en engangsavtale, de ser ut til å nyte dramaet med å være en seriell juks.

Vi kan alle være enige om at ingen ønsker å bli lurt på i et forhold. Det er ubehagelig dramatisk, det gjør vondt, det bryter tillit, og selvfølgelig slutter det relasjoner. Og hvis du ved en tilfeldighet finner ut at personen du har sett tidligere har lurt på tidligere samtaler, ville det være et øyeblikkelig rødt flagg for deg å holde unna. Fordi en seriell juks er den siste personen vi vil ende opp med, ikke sant?

Det er imidlertid ikke det verste av det slag. Det er også en slags jukse som gir utroskap et helt nytt nivå: den serielle juksen. Fordi saken som er verre enn vanlig utro, snyder noen ikke bare en eller to ganger, men i tall som de ikke kan komme seg vekk fra. Men spørsmålet her er, hvorfor? Hvorfor gjør serielle cheaters hva de gjør? Hva er deres grunn og motivasjon?

Hva er en seriell jukse?

Hvis psykiatere definerer en seriemorder etter antall offer, gjelder det også for serielle svindlere? Vel, egentlig ikke. Men du vil bli overrasket over å finne ut at det er flere mindre aspekter som bringer de to sammen, noe som egentlig ikke er god nyhet.

Serial cheats er sagt å være folk som har en forkjærlighet for utroskap. De går inn i relasjoner, men bryr seg ikke egentlig om grunnleggende troskapsregelen som er nødvendig for å holde seg i et forhold. Serielle cheaters jukser flere ganger i et forhold, og som vi tidligere nevnte, har tidligere relasjoner som er avsluttet på grunn av deres konstante utroskap. Tross alt, "en gang en jukse, alltid en jukse." [Les: Lur meg en gang, skam på deg - Hvordan bli ikke lurt igjen]

Hvorfor snyder serielle cheaters?

Hvis man tenker på det, er juksen faktisk dårlig for snyderen på mange måter, men de gjør det fortsatt. Så hva driver dem for å fortsette å ta den risikoen? Her er hvorfor:

# 1 Fordi de kan. En vanlig grunn til at en seriell juks gjør hva de gjør er at de kan, og de bryr seg ikke. Noen serielle cheaters er folk som er for flotte, for rike og for selvsikker til å bekymre seg for deres nåværende partneres følelser. Og gitt sin fordelaktige situasjon, er de sikre på at hook-ups vil komme seg uansett hvordan de skruer opp sine fortid og nåværende forhold.

Med denne mentaliteten fortsetter de å jukses, selv om deres nåværende forhold avsluttes dårlig. Hvorfor? Fordi de lett hopper inn i det neste. [Les: 10 lurefulle forsøk på en potensiell snyder]

# 2 Seksuell promiskuitet. En annen typisk og vanlig grunn til de fleste serielle cheaters er sex. Det vil være slike mennesker som ikke kan holde seg til en seng for hele livet. Selvfølgelig kan deres nåværende partner være av noe verdi for dem, men med deres oppfordrer ukontrollable, finner de sin seksuelle rettelse utenfor forholdet til forskjellige partnere.

# 3 De er ikke inn i langsiktige relasjoner. Andre ganger, serier cheaters juks fordi de har korte forpliktelser spans for å kunne passe i et langsiktig forhold. Når de finner neste sjanse til å hoppe skip, gjør de det uten advarsel. De er også for lat og selvbetjente å bryte opp med sin nåværende partner som ikke gjør dem mindre av et a-hull. [Les: Saken tåke - Hvordan vite om kjæresten din er under en annen stavelse]

# 4 De finner stabile forhold kjedelig. Når to personer starter et forhold, er det et stadie. Den første fasen er "bli kjent" scenen hvor du binder og oppdager hverandres personligheter. Det neste trinnet er "settling scenen" hvor du har en klar forståelse av hverandres personligheter. Den andre fasen er også hvor du blir komfortabel å gjøre ting som du vanligvis unngå å gjøre foran din spesielle noen.

En seriell svindel fornekter vanligvis den stille, bosatte andre fasen og pinner med å bli kjent med scenen. Så når forholdet bremser ned til rolige farvann, føler de seg ubehagelig og kjedelig, og tvinger dem til å finne den første etappen i en annen person. [Les: 9 forholdsfaser alle par går gjennom]

# 5 De mangler modenhet for å håndtere forholdsproblemer. Ingen relasjon er perfekt. Når du står overfor problemer, er det for det meste to modne alternativer: Du setter deg ned og jobber disse problemene ut eller kommer ut av forholdet hvis det er uten å spare. For serielle cheaters er det andre alternativet å omgå å håndtere problemet med partneren sin og finne forhold lykke utenfor deres nåværende forhold.

# 6 Seksuell selvobjektivering. Noen serielle cheaters jukser ikke på grunn av et uønsket aspekt i deres nåværende forhold, men i en dårlig følelse av seksuell selvobjektivering. Det kan ganske enkelt være en munnfull, men enkelt sagt: de ønsker å se seg selv som noen seksuelt ønsket av andre.

Disse menneskene legger stor verdi i deres seksuelle ønskelighet blant befolkningen, men de ser at det å være i et forhold sluttet den muligheten for dem. Det er derfor de tilfredsstiller deres "behov for å være ønsket" ved å finne seksuell spenning utenfor deres forhold. Når de vellykket er i gang med en tredjepart, er deres falske selvoppfattelse av seksuell ønskelighet fornøyd som en vampyr som får en drink av blod etter en lang tid. [Les: Forholdet til en narcissist - hva det betyr å elske en]

# 7 Gamle verden "machismo." Vi er ikke sikre på hvorfor denne typen tenkning fortsatt eksisterer, men det er fortsatt blant noen menn som er oppvokst i denne typen tenkning. Et av kjennetegnene til det gamle machismo-tegnet er evnen til å sove så mange kvinner som de kan. Denne egenskapen er ønskelig for denne typen tenkning, men du vet at disse typer gutter havner full, ensomme menn.

# 8 Serial cheaters juks fordi de har en veldig tilgivende partner. Noen ganger handler det ikke om juksemannen, men partneren som tillater det å skje mange ganger over.

Vi er beundret over disse typer mennesker som bare leter seg stille og lar seg bli lurt på om og om igjen bare for å holde "tilgivelse" synderen. Men uansett grunn de har, er vi alle enige om at dette er et usunt forhold. [Les: Hvordan tilgi en svindler: 8 spørsmål for å møte forresten]

# 9 Fordi de er opportunistiske. Seriell utro er som kapitalisme. Hvis du får alle belønningene med liten kostnad, så gjør du det som trengs for å få deg i den vinn-vinn-situasjonen. For eksempel forsøker en fyr med en kjæreste som er fin og hjemmekoselig, men seksuelt inkompetent å fylle den mangelen ved utroskap. Hvis han kan gå videre for å finne en kjedelig, rik enke og så videre og så videre. Du får ideen.

[Les: De største tegnene til en seriell snyder - 14 tegn du deler noen som elsker å snyde]

En seriell svindel har varierende motiver i å være utro, men til slutt kommer det hele til en mangel på hensyn til partneren sin, og en selvdestruktiv syklus for å finne en løsning på deres forholdsproblemer utenfor forholdet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar