Advarsel! Hvordan være forsiktig når du sender skitne Snapchats

Å sende kjæresten din en snap sext er veldig morsomt, men det er også litt risikabelt. Vær forsiktig med disse tingene når du sender de skitne snapchats.

Jeg er ikke fremmed for å sende noen racy snapchats til min nye beau. Faktisk tror jeg det er en fantastisk ide for å opprettholde litt gnist i sexlivet ditt. Det er imidlertid noen farer som følger med å sende sårbare bilder av deg selv til noen via mobiltelefonen din.

Jeg vet at du er alle sannsynligvis irritert med folk som forteller deg aldri å sende naken til noen fordi de kunne bruke dem mot deg eller vise noen andre. Men jeg er ikke her for å fortelle deg hva du skal gjøre med kroppen din eller din mobiltelefon.

Hva i helvete er en snapchat?

Jeg er sikker på at du alle vet hva en snapchat er nå. Men hvis du ikke er kjent, gir jeg deg den hurtige nedgangen.

I utgangspunktet er et snapchat et bilde du sender via en app kalt Snapchat, hvor du kan velge hvor lenge den andre personen ser på bildet. Når bildet er blitt sett, får de ett svar og det er borte for alltid - med mindre de skjermbildes det.

Fordeler med å sende skitne snapchats

Jeg tror å sende skitne snapchats kan være veldig gunstig for ethvert forhold. Det er noe veldig sexy om å gi kjæresten din et snakk om hva de kommer til å se i person senere. Det er flott forspill og kan virkelig øke forventningen om en fantastisk tromme i arkene senere. [Les: Sexy og søte Snapchat ideer du må prøve]

Alt du bør være forsiktig med når du sender snap sexts

Selv om det kan være veldig gunstig, er det også noen farer for å sende sexy snapchats til din elsker, akkurat som det er fare for å sende noen frie bilder til noen via en hvilken som helst metode. Du må alltid sørge for at personen du sender dem, har den beste hensikten.

Mange av dere har sikkert sendt tonnevis av skitne snapchats allerede. Men før du sender noen andre, bør du være oppmerksom på alle disse tingene for å holde deg trygg og din stolthet intakt. Her er alle ting å være forsiktig med når du sender uhøflige snapshotts. [Les: 40 frække, lekende tekster for å holde ting varmt og kåt]

# 1 Pass på at det går til riktig person. Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange ganger jeg ved et uhell har sendt et snap til feil person. Heldigvis har det aldri vært en skitten snapchat som blir sendt til feil person. Det er sannsynligvis min verste frykt når du sender uhøflige snapshotts.

Du vil alltid sørge for at du har den riktige personen valgt før du trykker på sendeknappen fordi du ikke kan angre på å sende en snapchat. Når det er sendt, er det der for godt, og den andre personen vil se den. [Les: Hva du trenger å gjøre når du sender en sexy tekst til feil person]

# 2 Pass på at personen som får dem ikke skjermbilder dem. Å ta et skjermbilde av et snap er ekstremt lett for alle som har typen telefon som kan gjøre det. Selv om Snapchat sender deg et varsel hvis noen gjør dette, kan du ikke kontrollere hva de gjør med det bildet når det er lagret i telefonen.

Så sørg for at den andre personen ikke er typen som ville ta et skjermbilde hvis du ikke er komfortabel med dem og holder den på telefonen. Selv om de sier at de bare bruker det for seg selv, er det aldri en måte å vite sikkert. [Les: 20 sexy tekstmeldinger for å starte en slem samtale]

# 3 Vær forsiktig med eventuelle replays de kan gjøre. Snapchat har nylig gjort det slik at en person kan ha ubegrenset replays. Dette betyr at de kan gjenåpne så mange av dine snaps som de vil i løpet av minutter med å se på den første gangen.

Noen ganger kan de bruke dette til å ta skjermbilder, og andre ganger kan de gjøre dette for å vise sine venner som står i nærheten. Du har virkelig ingen måte å vite sikkert, så vær forsiktig hvis en person gjentar dem ofte.

# 4 Sørg for at du kan leve med konsekvensene. Alle som sender en sexy snapchat, bør være 100% sikre på at de kan håndtere eventuelle konsekvenser som kan oppstå ved å sende en naken eller skitten snap. De kunne sende bildet ut for at verden skulle se, og du må være sikker på at du klarer å leve med det. Hvis du ikke kan, så ikke send dem. [Les: Hvordan sende sexy nåde selvtillit og ikke komme i trøbbel]

# 5 Vær forsiktig med den andres rykte. Jeg vet ganske mange gutter som har et rykte for å få snap sexts sendt til dem og så viser mange mennesker. Alle vet om det, og likevel sender jenter likevel pudder.

Mitt poeng er at du alltid bør være forsiktig med en persons rykte. Selv om ingen har sagt noe om hva de gjør med skitne snapchats, vær fortsatt forsiktig hvis de har et rykte om å være middel til deres exes. [Les: Hvordan ødelegge kontrollen når nakender blir lekket]

# 6 Vær forsiktig så du ikke sender en skitten snap før de ser deg personlig. Jeg tror at du aldri skal sende en stygg snapchat uten at den andre personen har sett deg i samme form i person. Hvorfor ville du sende et nakent bilde når de aldri har sett den virkelige tingen?

Du vil heller ikke gi dem inntrykk av at du er lett. Sende veldig skitne snapchats for tidlig i et nytt forhold kan gi dem ideen om at du bare vil ha noe fysisk, og de vil reagere med å ha det samme. [Les: 18 ting du gjør som vil få folk til å tro at du er en lett lek]

# 7 Vær forsiktig så du ikke viser ansiktet ditt. Som et forsiktighetsmål, viser jeg NEVER NEVER mitt ansikt når jeg sender søte snapchats til kjæresten min. Selv om jeg har vært sammen med ham i et par måneder og stoler på ham, vet du aldri hva som kan skje.

Hvis du aldri viser ansiktet ditt, men bare sender noen sexy kroppsdeler, kan de aldri bruke bildet ditt mot deg siden det ikke er noen måte å bevise at det er deg. Av denne grunn foreslår jeg også å forlate noen tatoveringer som kan indikere at det er deg, hvis du kan. [Les: 6 ting å vite før du går stripping foran webkameraet]

# 8 Vær forsiktig så du ikke sender noe unflattering. Dette er bare for din egen skyld. Bilder ser ut til å resonere i en persons tanker mye lenger enn å se et glimt av noe som ikke er flatterende i person. Jeg foreslår at du stikker til å sende bilder som ikke er nært og detaljert, fordi et zoomet skudd av brystvorten din ikke kommer til å bli søt.

# 9 Vær forsiktig så du ikke lagrer dem på telefonen din! Snapchat gir deg muligheten til å lagre bilder på telefonen hvis du ønsker det. Og jeg vil fortelle deg å være veldig forsiktig med at du ikke gjør dette. Uansett om du trykker på lagreknappen med vilje eller ved et uhell, kan noen gå gjennom kameraet en dag, og du vil bli flau for å se et røvfoto som bare sitter på telefonen.

# 10 Pass på at du ikke gjør det når du er beruset. Drunken snap sexting er en stor feil, uansett hvem du sender den til. Det er økt risiko for å sende den til feil person, sende et unflattering bilde, og ikke huske om de tar et skjermbilde eller spiller på nytt. Akkurat som om du aldri burde drukne tekst, ikke drukne snap sext.

# 11 Vær forsiktig med dine egne usikkerheter. Jeg vet at å sende et varmt bilde av deg selv til en potensiell elsker kan øke selvtillit, men det kan også ha negative effekter på det.

Hvis du er noen som lider av mange usikkerheter, kan du unngå å sende skitne snapchats sammen, for det kan bare gi deg mer, hvis du gjør det. Du sitter og lurer på om de likte det, hvis du så bra, og det vil til slutt føre deg ned.

# 12 Pass på at du stoler på den andre personen fullt ut. Tillit er en stor del av å sende uhøflig snap sexts. Du må kunne stole på den andre personen 100%, slik at du vet at risikoen er begrenset med dem. Hvis du stoler på dem, og du vet at de aldri vil gjøre noe for å skade deg med bildene du sender, kan det gi deg mye mer trygghet og frihet til å sende noen enda raske snapchatter.

[Les: 36 racy og tilfeldige spørsmål og tekster for flørtende gutter og jenter]

Sende skitne snapchats er definitivt noe de fleste par gjør i dag. Men du bør være forsiktig når du sender uhøflige snap sexts til noen fordi du aldri kan være sikker på at de vil respektere deg med dem.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar