Super Self-Obsessed: 22 Secret Signs Du er Dating en Egomaniac

Tror du kanskje ha en egomaniac i kjærlighetslivet ditt? Her er 22 måter å fortelle om de er forelsket i deg eller bare seg selv.

Å ha et stort ego kan være veldig sunt og gunstig for selvværd og selvtillit til tider. Den fremdriver deg fremover i livet, og hjelper deg med å ta avgjørelser som endrer hvordan du reagerer på dine prestasjoner. Men hva skjer når noen er ego blir ute av kontroll, og gjør dem til en egomaniac som tror de er overlegne mot andre?

Dette forsterkede trangen til smiger og tilbedelse manifesterer seg i arroganse og forfengelighet, og til slutt korroderer relasjoner.

Å være kåt er alt godt i moderasjon, men mangel på ydmykhet er ikke en attraktiv kvalitet å eie. Egomaniasm er født ut av usikkerhet. Det indikerer et dypt behov for å føle seg akseptert gjennom masse mengder oppmerksomhet og ros. Mange egomaniacs har et inferioritetskompleks. De får sin følelse av selvverdighet gjennom andre mennesker. Noen oppblåste egoer er drevet av ekte suksess, men mye er ofte på baksiden av ingen virkelige store prestasjoner.

Hva er forskjellen mellom en egomanisk og en narcissist?

Selv om det er mulig å være både en narcissist og en egomanisk samtidig, forveksler folk de to. Mens de deler mange lignende egenskaper, er de ikke helt det samme. [Les: 23 hemmelige tegn på narcissisme de fleste overser til det er for sent]

En av de største forskjellene er at narcissister viser mangel på anger eller skyld for deres handlinger. Mens egomaniacs har evnen til å empati, men til slutt dirigerer tilbake til deres standard apatiske og egoistiske måter når de får fokus på dem.

Narcissister gir vanligvis sporadiske impulser, mens egomaniacs ikke alltid og er i stand til å holde jobber eller relasjoner lenger. Til tross for dette lekker deres egotistiske natur ut som de blir mer komfortable. Det er ikke lenge før du finner deg selv bøyd over bakover for å tilfredsstille dem.

Mange egomaniacs fungerer fullt ut i sosiale grupper, bedrifter og relasjoner. Det kan være vanskelig å sutte dem ut, men når du vet hvordan du får øye på dem, jo ​​bedre.

Her er 22 egenskaper som hjelper deg med å finne ut om din betydelige andre er en egomanisk.

# 1 De er i fornektelse om deres feil. De hater følelsen som om de har noen feil i det hele tatt. Når du konfronterer dem med noe du ikke liker om dem, gjør de sitt beste for å avlede det så mye som mulig. I deres øyne bør alle se dem og deres handlinger som perfekt.

# 2 Det er ingen kommunikasjon. Noen ganger føles det som om du snakker med en murvegg. De nekter å lytte til dine synspunkter, de gjør at du føler deg dum for å uttrykke dine bekymringer, og de vil ikke fortelle deg når noe er plaget av dem. Det er lettere for dem å bare lene seg tilbake mens du prøver å finne ut hvordan du kan bryte gjennom kommunikasjonsbarrieren. [Les: Emosjonelt løsrevet? 15 tegn de ikke bryr seg om deg]

# 3 De tror de vet bedre enn deg i alle situasjoner. Selv når det handler om noe som hovedsakelig ligger innenfor ditt fagområde, tror de fortsatt at de har større myndighet til å snakke om det enn deg. De anser seg for å være eksperter om alle emner, og tar sjelden råd om hva som helst.

# 4 De kan ikke håndtere en smak av egen medisin. De retter det opp, men de kan ikke synes å ta det tilbake. Det tar ikke mye å komme under huden ved å ringe dem ut. De smuldrer ved første tegn på at noen utfordrer dem. De er virkelig de verste menneskene når man håndterer kritikk. [Les: Kontrollere mennesker - 14 felles egenskaper og måter å håndtere dem]

# 5 Det er ikke noe ansvar. En egomaniac liker aldri å ta noe ansvar for sine handlinger. Når noe er deres feil, prøver de å finne en vei ut av det, og klandre noen eller noe annet. Ved å innrømme ansvaret faller på dem, innrømmer de at de har muligheten til å mislykkes, noe som de unngår for enhver pris.

# 6 De er master manipulatorer. De klarer å sulke, sparke opp et oppstyr, eller følelsesmessig utpresse deg til å få det de ønsker. Når de vil ha noe fra deg, vet de alle de riktige tingene å si og gjør for å trykke på knappene dine. Når du reagerer sint, sier de at du overreagerer, til du gir dem reaksjonen som passer dem.

# 7 Du er den viktigste drivkraften bak forholdet. De legger i minimal innsats når det gjelder forholdet ditt og regner regelmessig med å gjøre det meste av arbeidet.

Du bruker mye tid på å jage dem for å spørre om dagen, vurderer deres følelser for seg selv og tar vare på dem når de er syke. De knapt noen gang gjengjeld. [Les: Selfish folk - 15 måter å få øye på og stoppe dem fra å skade deg]

# 8 De er flotte på svingete situasjoner som passer dem. De gjør at du føler at du er problemet i enhver situasjon. Når du sa noe å stikke opp for deg selv, plutselig angriper du dem. De sier regelmessig ting som: "Jeg ble bare sint og ropte sånn fordi du gjorde noe for å få meg til å føle den måten."

# 9 De vet ikke hvordan å be om unnskyldning. Jo, du får unnskyldning fra tid til annen, men de er aldri ekte. De kan føle seg dårlige for det de gjorde, men de vil ikke fortelle deg det.I stedet finner de enten en måte å gjøre deg unnskyld eller gi deg en passiv aggressiv eller sarkastisk respons.

# 10 De er totalt flørt. Du finner dem hele tiden flørting med andre mennesker, og må ofte fortelle dem å stoppe. Du har hatt mange kamper om det, men de pusser det hele tiden ved å si "Det betyr ikke noe, det er bare det jeg er." Men dine instinkter forteller deg annerledes.

De krever alltid oppmerksomhet fra andre fordi de elsker å lure seg til å tro at alle finner dem uutholdelig ønskelig. [Les: Instagram flirter: Hvordan det hemmelig ødelegger forholdet ditt]

# 11 De bruker mer tid på å bli klar enn deg. Når du er klar for en natt ute sammen, er du nesten alltid klar til å reise før de er. De tilbringer timer som preening seg for visuelt forbruk. De vil ikke forlate huset før de har dobbelttjekket deres utseende, bedt om din mening, og endret antrekket flere ganger.

# 12 Du blir behandlet som et trofé. Du finner de elsker å vise deg til sine venner og familie og regelmessig skryte foran andre om hvor attraktivt eller intelligent du er. Med en egomaniac er dette mindre å gjøre med sin stolthet i deg, og mer å gjøre med å bruke deg til å gjøre andre sjalu eller få seg til å føle seg validert.

# 13 Alt går rundt deres behov. Nesten alt de gjør er personlig vinning. De forsøker alltid å oppnå noe til egen fordel, selv om det betyr å gå over hva du vil gjøre. Hvis de er hjelpsomme eller omsorgsfull, er sjansene bare de gjør det fordi de vet at de kan få noe ut av det, eller det fordeler dem på en eller annen måte. [Les: Emosjonell manipulering og 14 triks folk bruker til å rote med tankene dine]

# 14 De er veldig motebevisste. Du ser regelmessig deres Instagram-feed fylt med endeløse mote sider, eller stil blogger bokmerket på nettleseren sin. De føler behovet for å alltid være på toppen av kommende stilbevegelser, så de holder seg oppdatert med hvilke trender som er neste store ting. De fleste av lønnsslippene går mot materialistiske ting.

# 15 Alt handler alltid om dem. Når noe forferdelig skjer, handler det om hvor trist de føler om det. Hvis du får en kampanje på jobb, handler det om hvordan det påvirker dem. Hvis du ikke betaler nok oppmerksomhet til dem, handler det om hvordan du ikke elsker dem lenger. Til slutt går alle situasjoner rundt dem til din mening knapt engang betyr noe. [Les: Emotionelt investert: 13 ting du bør vurdere før du går inn i alt]

# 16 De elsker lyden av sin egen stemme. Du finner ofte dem bare for å få det til det, eller å starte en debatt i en gruppe mennesker de allerede kjenner, deler de samme meninger som dem. De gjør dette slik at de får validering fra folk når de komplimenterer deres synspunkt. De elsker også å spille djevelens talsmann i et argument, bare for å sikre at de aldri mister.

# 17 De er besatt av deres utseende. Hver gang du går forbi en reflekterende overflate, stopper de og kontrollerer hvordan de ser ut. Du tar dem ofte og ser på refleksjonen i speil, eller spør folk om de ser bra ut. Det er nesten sikkert at ingen noen gang ser på dem så kjærlig som de ser på seg selv.

# 18 Deres mangler kommer ut i sengen. Hvis du noen gang finner deg selv i en situasjon der de ikke kan tilfredsstille deg i sengen, blir de virkelig skadet, veldig enkelt. Selv om det ikke er deres feil og i stedet fordi du er for trøtt, spiller det ingen rolle. For dem er din manglende evne til å klimaks en direkte refleksjon av deres evner som fullstendig knuser deres ego. De føler seg hele tiden som du tror de er det beste du noen gang har hatt - selv om det ikke er sant. [Les: Bli kvitt seksuell usikkerhet for et bedre sexliv]

# 19 De må alltid ha overhånden. Du har aldri lov til å være rett, fordi de tror de vet best. Du må alltid være en-opped i enhver situasjon. De liker det ikke når du begynner å føle deg bedre om deg selv enn de gjør. De bruker ofte manipulerende taktikker for å slå deg ned, eller få deg til å føle seg dårligere, slik at de føler seg bedre om seg selv.

# 20 De har alltid på seg en maske. En egomaniac har en tendens til å skjule sine sanne følelser eller tanker, og vil ikke dele informasjon som potensielt gjør at du ser dem i et negativt lys. De er egentlig ikke selv og åpner fordi det krever å vise sårbarhet, noe som de regelmessig prøver å unngå.

# 21 De fisker hele tiden etter komplimenter. Ikke en dag går forbi hvor de ikke krever oppmerksomhet, eller subtilt prøver å få deg til å fortelle dem hvor kjempebra de er. Du finner dem opptre på en selv-avskrekkende måte fordi du trenger trygghet uendelig. Deres skrøbelige egoer må bli validert regelmessig, ellers føler de seg utilstrekkelige. [Les: 16 tegn på en utilgjengelig oppmerksomhet hore]

# 22 De er faktisk ganske gjennomsnittlige. De tilbringer mye tid på å pusse moro på deg, eller bruke tilbakehendte komplimenter på en måte å undergrave deg eller sette deg ned. Men så når du konfronterer dem med det, forteller de deg at de bare spøker eller at du ikke bør ta det så alvorlig. Ikke la deg lure til å tro at det er bare en vits, når det faktisk er bare bevisst latterliggjøring.

[Les: Hvordan håndtere en narcissist: 13 måter du kan manipulere dem]

Hvis du befinner deg i et forhold med en egomanisk, konfronterer du dem eller forlater.Det er ikke verdt å holde seg i et forhold med dem fordi for lenge de suger alle positive vibes og tillit ut av deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar