Selvoppdagelse etter en oppbrudd: Hvordan lykkes du på

Breakups er smertefulle - de fleste ville trolig være enige med den utsagnet. Men hvis du gjør noe selvoppdagelse, kan du komme tilbake på føttene igjen.

Når et forhold avsluttes, føles det noen ganger å ha det ordspråklige teppet som blir trukket fra under deg. Du går fra å ha normalcy i livet ditt til å plutselig plukke inn i ulike stadier av grimhet: den berusede, tårer, oppbruddssangene og det selvsikkerhet du vil marinere inn. Hvis du noen gang har opplevd en oppbrudd, kan du garantere deg det faktum at alt krasjer og brenner etter at en av dere har "vi er ferdige". Men det trenger ikke å gjøre noen selvoppdagelse.

Hvordan starte selvoppdagelse etter en oppbrudd

Når du har rammet bunnen, finner du at det er to valg: (1) du blir på den måten, eller (2) du begynner å plukke opp det som er igjen, og begynne igjen. Uansett hvilken du velger, må du fortsette.

Når du begynner å fortsette, går du gjennom en prosess med selvoppdagelse. Du lærer noe nytt og gjenoppdager ting om deg selv som ble skjult under forholdet. Til slutt blir du en bedre person.

# 1 Ordne litt pusteplass for deg selv

På samme måte som en dårlig bakrus, vil breakups gi deg noen dager verd av negativitet før du gir mening. I denne fasen er din generelle disposisjon mot alt annet ganske negativt. Du er så deprimert, sint og frustrert at du vil at alle skal føle smerten.

Så det første du må gjøre er å stoppe, lage en brann for å minimere skade på deg selv og andre, og ta en pusterom fra nåtiden. [Les: De 10 stadiene av et brudd og hvordan man kommer gjennom hver av dem]

en. Gjør øynene dine ute. Gråt deg selv til å sove hvis du vil. Et godt skrik vil alltid få deg til å føle deg bedre.

b. Slå av telefonen, og kom deg ut av internett og sosiale medier, slik at du ikke skriver en post-breakup tirade på Facebook.

c. Ta noen dager fra jobb eller skole.

d. Endre din vanlige rutine. Unngå stedene hvor du kan komme inn i din ex eller steder som minner deg om dem.

e. Unn deg selv noe du virkelig elsker. Et skudd med bourbon, en halvliter iskrem, et stykke kake eller en massasje.

Med andre ord, gjør hva du må gjøre for å nøkre opp. Når du har fått hodet tilbake og føler deg litt bedre, kan du starte med helbredelsesprosessen. [Les: Hvordan overleve de første 168 timene etter en oppbrudd]

# 2 Koble til igjen med vennene dine

Husk alle de som henger ut invitasjoner, fester og sammenkomster som du må gå glipp av fordi du var for opptatt med ditt tidligere forhold? Nå har du mye mer tid til å hente og koble til igjen med dine gamle venner.

Romantiske forhold tar ofte tid vekk fra vennene dine fordi du er for hekta med partneren din og de tingene du gjør med dem. I noen tilfeller glemmer folk deres venner helt og fullt, og kommuniserer med dem dersom de hadde en kamp med sine betydelige andre, og de trenger en skulder å gråte på.

Men nå vil du innse at de samme menneskene du glemte og tok for gitt, vil være de som skal bli med deg for en drink etter en drink, høre på sobhistoriene dine, ta deg hjem når du går forbi, og viktigst, tilbud deres støtte og råd. Lytte til hva de har å si vil hjelpe deg med din oppdagelsesreise. [Les: Hvordan håndtere en oppbrudd med et smil]

# 3 Snakk med å lukke venner eller holde en journal

En oppbrudd er ikke den typen erfaring som er så alvorlig at du må delta i en støttegruppe. Likevel trenger du noen til å lytte til hva du må si. Løsningen er å snakke det ut. Fortell foreldrene dine, søskenene dine, dine nære venner, eller alle som vil være der for å høre på deg. Og hvis du ikke er den snakkende typen, hold en journal.

Å holde en journal i seg selv er terapi. Det lar deg dele tankene dine i skriftlig form og slippe ut alle de følelsene du har gjennomført i løpet av breakup. Uansett hva du velger, er punktet her for deg å frigjøre det du føler og tillate deg å reflektere din siste erfaring. Dette er en viktig del av selvoppdagelsen. [Les: Hvordan finne nedleggelse i deg selv etter enden av et forhold]

# 4 Trykk på "reset" -knappen

Akkurat som når datamaskinen krasjer, bør du kunne tilbakestille til et tidligere punkt i livet ditt der du var i full kontroll. Dette er lettere sagt enn gjort, men du vil finne det mer tilfredsstillende enn å leve et liv bygget fra brikkene av det mislykkede forholdet ditt.

Tid til å besøke din gamle liste over planer. Ofte hadde du personlige planer om at du måtte utsette eller gi vei til forholdet ditt. Det kan være noe enkelt som fritidsaktivitet eller noe viktig som en karriereavgjørelse. Sett alle disse på bordet og se hva du kan gjøre nå, da du ikke har grunn til å ikke. Lag en ny liste over planer og begynn å få det livet du alltid har ønsket. Dette er en stor komponent til selvoppdagelse. [Les: 15 virkelig gode leksjoner du kan lære av din egen oppbrudd]

# 5 Reise og gå sjelsøkende

Som Conor Oberst-sangen går, "Det er ingenting som veien ikke kan helbrede." Reiser er en blandet salve av natur, eskapisme og barnslig følelse av eventyr som bringer nye opplevelser, et nytt perspektiv og nye mennesker inn i livet ditt. Reiser distraherer, og det utdanner også.Å finne deg selv på et fremmed sted gjør at du føler deg som en annen person helt - langt fra stedet som forårsaket deg sorg.

# 6 Begynn å gjøre ting alene - solo datoer

Å gjøre ting alene er en slags bittersøt konsekvens av en oppbrudd. Noen ganger kan det hende du finner ut at noen aktiviteter ikke er morsomme lenger fordi du pleide å gjøre det med ex. Men prøv det og bli overrasket.

Begynn med å gå på solo datoer. Unn deg en film, handle, eller gå til en konsert som du alltid ønsket å delta, men kan ikke fordi din eks hatet det. Når du gjør dette, vil du innse at du ikke trenger en annen person for å kunne nyte disse aktivitetene. Å være alene er viktig hvis du skal lykkes med selvoppdagelse. [Les: 15 grunner til at det er enkelt kan være mye mer moro enn å være i et forhold]

# 7 Gjør noe nytt og produktivt

Noen kaller det en distraksjon fra smerten. Noen gjør disse tingene for å fylle et tomrom. Men som de sier, hvis du holder deg opptatt, går du videre. I all ærlighet er det den bedre, proaktive løsningen - så mye mer fantastisk enn å bo i din nåværende situasjon eller forvandle deg i hat og selvmord.

Det er ikke noe bedre resultat for en dårlig sammenbrudd enn å ende opp lykkeligere og mer vellykket enn ditt tidligere liv. Og det er det selvoppdagelsen handler om.

Prøv en ny hobby eller en ny karriere. Du kan reise, ta opp kunst, frivillig for en sak, eller gjøre alt du alltid har ønsket å prøve. Selvoppdagingsprosessen lar deg bli kjent med deg selv på mange måter, og du får nye venner underveis. [Les: De fem beste tingene nesten alle kvinner gjør umiddelbart etter en sammenbrudd]

# 8 Møt nye mennesker, men unngå å falle i en rebound

Å være i stand til å møte folk etter en oppbrudd er det fremste tegn på å gå videre. Du er ikke lenger fast med lengsel etter ditt tidligere forhold. Men din følelsesmessige modenhet vil bli målt gjennom om du tillater deg å falle i en rebound eller ikke.

Hooking for å få følelsen av ditt tidligere forhold tilbake kalles en rebound. Det er urettferdig mot den andre personen og vil trolig ende opp dårligere enn ditt tidligere forhold. [Les: 13 rebound sex spørsmål å spørre deg selv og vite om det er for deg]

Så når du føler at du er klar til å begynne å se andre mennesker, kan du se dem for opplevelsen av å møte et nytt individ, ikke med det formål å få et nært forhold.

En oppbrudd er en bitter pille. Det vil smake dårlig, og det vil være vanskelig å ta. Men til slutt vil det være bra for deg. Det vil alltid være den elendige gråtfasen. Men når du begynner å lære av opplevelsen i stedet for å bli sittende med tristhet, vil helingsprosessen begynne.

[Les: 8 vanligste etterbrudd feil du aldri burde begå!]

Folk håndterer oppbrudd på sine egne forskjellige måter. Noen går gjennom med det lettere og raskere enn andre. Men uansett hvor lang tid det tar, til slutt, vil du være glad for at du startet en selvoppdagelsesreise for å bli en ny og bedre person.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar