Selvlading Smart Sko Og En Undervanns Punchbag - Meet The Future Of Fitness

Treningsteknologi forbedrer seg i et stadig raskere tempo, noe som gjør det vanskelig å forutsi hvilke fantastiske nye produkter som kommer fram i nær fremtid, men en kunnskapsrik måte å komme foran pakken er å sjekke ut patenter innlevert av de største sportsmerkene.

Det var akkurat det PureGym gjorde, og dermed oppdaget han et vell av spennende ideer. Her er noen vi håper ende opp i treningssentre og butikker i løpet av de neste årene.

Selvlading Smart Sko

Adidas håper å fjerne bryet med å måtte lade treningsutstyrene dine med disse smarte skoene som genererer sin egen juice gjennom bøyningen av sålen som oppstår når du går eller kjører. Innebygde sensorer overvåker hastigheten og trinnene dine. Ideelt sett vil skoene ha en port, slik at du kan lade andre enheter fra dem, men det kan være for mye å håpe på.

Underwater Punch Bag

En relativt lavteknologisk ide, som er patentert av Robert Magrino og Bernadette D'souza. De håper å designe en armatur som gjør det mulig å bruke punsposer i svømmebassenger, ved hjelp av den naturlige motstanden ved å bevege seg gjennom vann for en tøff, men lavt treningstrening.

Restaurant Nutrition Tracker

Under Armor, holder merket bak den populære kalorietellerappen MyFitnessPal, patentet på denne ideen, som tar sikte på å holde dietten på rette spor ved å legge alle næringsdata på mat i butikker og restauranter i hånden. Ved hjelp av GPS på smarttelefonen finner du restauranten du er i og krysser av det du spiser, slik at du får all næringsinformasjonen på måltidet ditt telt til eventuelle daglige mål du har.

Pulse Wave Arterial Analysis

Dette Fitbit-patentet kan føre til at en sensor legges til wearables som kan overvåke arteriell stivning, som er knyttet til helseproblemer som hypertensjon.

Kjemisk frigjøringsklær

Små ledninger i klær som sakte frigjør gunstige kjemikalier som magnesium, som deretter absorberes av huden. Det er den futuristiske oppfatningen bak dette patentet, som holdes av Under Armor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar