Seduction Guide for Men: Hvordan forføre henne som en gentleman

Innholdsfortegnelse:

Seduction Guide for Men: Hvordan forføre henne som en gentleman
Seduction Guide for Men: Hvordan forføre henne som en gentleman
Anonim

Vil du vite hvordan du forfører den damen du har øye på? Ta en titt på vår ultimative forførelsesguide for menn, og utøve raffinement og selvtillit.

Enten du har en stor crush på noen og ikke har plukket opp motet til å snakke med dem, eller du har vært på noen få datoer og nå vil ta ting til neste nivå, er det viktig å lære å lykkes med å forføre en kvinne for å få svaret du vil ha. Derfor legger vi sammen denne forførelsesveiledningen for menn.

Forføre en kvinne kan være vanskelig, og for de gutta som ikke er født med naturlig sjarm og raffinement, med de ekstra nervene og trykket som kommer med å virkelig likte noen, synes ideen om å forsøke å være forførende, latterlig.

Du vil ikke komme over som oste eller, enda verre, sleazy. Likevel kan det være veldig vanskelig å forstå hvordan du bruker din sjarm, vits og manlighet til din fordel uten å komme over som en eller begge deler.

Den ultimate forførelsesveiledningen

Seduction handler om det lange spillet. Så, hvis du virkelig liker din dame og er villig til å sette innsatsen i, er det ingen grunn til at selv de mest nervøse av menn ikke kan snu ting rundt.

Med det i tankene her er vår ultimate forføringsguide. En idiotsikker plan når du prøver å sjarmere den spesielle kvinnen.

Oppsettet

# 1 Ta det sakte. Husk at når det gjelder forførelse, er du ikke i et løp. Hvis en kvinne føler seg trykket eller presset inn i noe, vil den ha motsatt effekt. Hun trenger å føle seg respektert, omsorgsfull og komfortabel til enhver tid. Pass på at dette er hva du konsentrere deg om i stedet for sluttmål. [Les: Hvordan være attraktiv for kvinner: Vær kutt over alle andre menn]

# 2 Se delen. Hvis du klær deg godt, ikke bare imponerer du henne, men du føler deg selvsikkerere også. Pass på at du velger et antrekk som passer for anledningen, kle deg smart, og ikke velg noe for høyt eller grønt. Du vil se sofistikert og mannlig, men også rolig med deg selv, og at du ikke har gått for overbord heller.

# 3 Gjør et forsøk. Uansett hvor fantastisk antrekket ditt, hvis du ikke har plaget deg med å dusje, gjør håret ditt og spray litt fint kologne på før du forlater huset, kommer hun ikke til å bli massivt imponert! [Les: Manscaping: Hvilke jenter vil se på en manns kropp]

# 4 Vær trygg. Bygg opp din selvtillit før din dato. Ha et mantra som du sier til deg selv i speilet, lytt til en flott sang som får deg til å pumpe, husk at hun liker deg, og du har ingenting å tape.

Selv om du føler deg ganske nervøs inni, hvis du gir av den selvtilliten, så står du mye bedre på å vinne henne. Når det gjelder forførelse, usikkerhet, stamming, risting og usikkerhet, er det ikke bare dine venner!

# 5 Lag den perfekte atmosfæren. Å skape den perfekte atmosfæren er helt avhengig av hvor du har arrangert å møte, men det er alltid ting du kan gjøre. Hvis du drar for en drink, velg en intim vinbar over et sted med høyt pumpemusikk hvor du ikke kan sitte og knapt ha en samtale.

Hvis du går for en piknik, må du ta med et piknikteppe, champagne, jordbær og mye deilig mat. Hvis hun kommer over til ditt sted, må du sørge for at belysningen, musikken og atmosfæren bare stemmer for å sette henne i humør for romantikk! [Les: 13 veldig romantisk middag date ideer for to]

På datoen

# 6 Lytt til henne. Det er en forskjell mellom å være trygg og helt dominere samtalen. Hvis du vil at hun skal føle seg avslappet og komfortabel som at hun blir kjent med deg bedre, er det viktig at samtalen skal være toveis. Lytt til hva hun har å si.

# 7 Still spørsmål. Pass på at du også spør henne mange spørsmål. Dette viser henne at du er interessert i henne og faktisk ønsker å bli kjent med henne som en person i stedet for bare å få henne rett inn i soverommet. Jo sikrere og komfortable en kvinne føler, desto mer sannsynlig er hun å ønske å ta ting til neste nivå. Så det er alltid verdt å vurdere!

# 8 Vær oppmerksom på hennes behov. Hvis hennes vinglass er tomt, må du fylle det opp. Hvis hun ser kald, gi henne deg jakken din. Å være oppmerksom på de små tingene her og der, gjør hele forskjellen.

Plus, hun tror du er super søt og romantisk, så vel som at du er den typen fyr som vet hvordan du skal ta vare på en kvinne. [Les: Hvordan være ridderlig - Koden for moderne ridderlighet for menn]

# 9 Lag mye langvarig øyekontakt. Opprettholde øyekontakt er en fin måte å la noen vite at du er interessert i dem. Sørg for å holde henne blikket bare lenge nok til å la henne få vite at det er mer enn bare et oversiktlig blikk. Dette vil nok få henne til å føle seg nervøs, og hun kan se bort eller rødme.

Husk at det er en fin linje mellom å gi henne forførende og dvelende blikk og bare stirrer på henne merkelig. Pass på at du ikke gjør sistnevnte. Hold henne blikk i noen sekunder, så hvis hun ikke har sett bort, bare smil på henne og start samtalen igjen. [Les: Langvarig øyekontakt mens du flirter - Hva det er og hvordan du gjør det riktig]

# 10 Vær en gentleman. Å være en god gammeldags gentleman vinner deg mange brownie poeng! Hvis du gjør en innsats for å holde dørene åpne for henne, trekk ut stolen, og tilbud å gå eller betale for sin drosje hjemme, forsterker alle disse tingene du er en romantisk, mannlig omsorgsfull mann. Det er ikke noe mer attraktivt enn det.

# 11 Kompliment henne. Pass på at hun vet hvor attraktivt du finner henne. Å gi kvinnenes komplimenter handler om timingen. Sørg for at du venter på en pause i samtalen eller holder henne blikket og sier noe som "Beklager, jeg kan ikke komme over hvor vakker du er."

Nøkkelen til komplimenter er å sørge for at de ikke er for intense, men også direkte nok slik at hun vet at du virkelig er tiltrukket av henne samtidig. [Les: 19 søte komplimenter for jenter som får dem til å gå "awwww"]

Gjør et trekk

# 12 Kom nærmere. Når det gjelder å ta et trekk, hvis du er på middag eller ute for drinker, flytter du stolen nærmere henne eller børster hånden over bordet eller benet under det.

Du kan foreslå at du danser der du har muligheter til å røre henne, eller en tur hvor du tar hånden. Hvis du har en dato hjemme, foreslår du at du blir mer komfortabel på sofaen din og deretter setter deg nærmere henne.

# 13 Prøv subtil kontakt først. Ikke gå for sterk med en gang. Prøv å lese kroppsspråket og -bevegelsene hennes, hvis du gjør et plutselig lunger for henne, kan du få henne til å våkne. Dette kan ødelegge kvelden! Hvis hun svarer godt på deg, må du prøve å holde hånden eller berøre beinet først og ta den derfra. [Les: Hvordan berøre en jente på en date og sexuelt opphisse henne]

# 14 Husk, ikke tving noe! Noen ganger, uansett om du gjør alle de riktige tingene, er kjemien bare ikke der. Hvis du ikke får gode vibber tilbake fra henne, så prøv ikke å tvinge noe. Klipp ut tapene dine og aksepter at du ikke kan vinne dem alle!

[Les: Hva er maskulinitet? Sannheten bak hva kvinner vil ha på menn]

Husk, over alt annet, hvis dette er en kvinne du ser deg selv å ha en fremtid med, så vær deg selv. Å være deg selv viser at du er fornøyd med hvem du er, og det er veldig attraktivt for kvinner, så husk bare at når du bruker denne forførelsesguiden!

Populært emne