Hemmeligheter du burde gjemme fra jenta

Bekjennelse om dine exes og rødt rødme hendelser fra din fortid kan være en god ting, men er det noe du definitivt bør skjule fra jenta? Det er sikkert ...

Klikk her for å lese introduksjonen: Skitne hemmeligheter fra fortiden din

Nå er dette den vanskelige delen, men ja, du må absolutt unngå å fortelle kvinnen din alt. Kanskje, til tider bør du til og med helt lukke dem ut av samtalen.

Intrikate detaljer må hoppes over for enhver pris. Det er ikke nødvendig å fortelle henne hvordan du lå i baksetet på bilen din, og hvor mange sekunder du tok for å rive hverandres klær av. Jo mer spesifikt du får, jo verre hun føler.

Og nei, hun er definitivt ikke interessert i å visualisere dine sordid shagathons. Så hold det enkelt og ekte. Fortell henne hvor mye hun trenger å vite, uten å fortelle alle hemmeligheter.

Ingen relasjon er bygget på de reneste fundamentene. Det er bundet til å være smuss et sted eller det andre, fra dere begge. Men hvis du tror at smuss skal begynne å stinke snart, la henne vite alt om det, slik at du kan kaste det søppelet ut før det er for sent.

Slip alle samtaler om dine exes og en natt står, med mindre de forstyrrer din nåtid. Annet enn det, hvis det er ting som kommer innom dere begge, bør hun definitivt vite om det, men uten detaljene.

Når er det en god tid?

Den beste tiden å fortelle alt er når dere begge går på de gode tider. Ikke fortell henne disse tingene, med mindre de er absolutt nødvendige når du rocker båten din med kjærlighet på stormfulle hav.

Hvis du blir utpresset eller truet av en av dine tidligere escapades, så sørg for at partneren din hører den fra deg først, selv om det er under en av dine verre tider forelsket. Å holde tilbake disse detaljene kan avsløre forholdet ditt.

Ikke hell ditt hjerte ut til henne like før du begge reiser for en ferie eller en romantisk ferie. Du bør heller ikke fortelle henne slike ting like før foreldrene kommer ned til stedet for å tilbringe helgen.

Den perfekte tiden til å fortelle henne slike ting er når hun forteller deg noen dype hemmeligheter av henne. Det kan bli tatt litt lettere enn andre ganger. Hun ville i det minste forstå at du bare ventet på en mulighet til å nevne det for henne. Hvis hun ikke har noe å avsløre, fortell henne på et tidspunkt da du vet at det bare vil være dere begge der, og ingenting vil forstyrre deg når du er ferdig med å avsløre hemmelighetene dine. Det er ingenting verre enn å få sjefens samtale etter at du har snakket med henne, og du må gå fort. Du kan være sikker på at du vil finne bilens treadkarakterer når du kommer hjem.

Fortell henne hva du må, når du vet at du kan være der for å sitte med henne, og ta alt hun har å fortelle deg, uten sorg eller sinne.

Pass på at du ikke gjengjelder mer enn du må på disse tider. Å rettferdiggjøre deg selv i en viss grad, er greit, ikke direkte aggresjon.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar