15 hemmeligheter for å gjøre ditt første kyss mer minneverdig

Første kyss er en merkevare eller pause. Hvis du vil ha et minneverdig første kyss som er fullt av gnister og brennende lidenskap, lær du disse 15 hemmelighetene.

Et første kyss er ikke bare et kyss.

Det er et skritt mot intimitet, og likevel, det er en forvirrende affære som kan gå uansett.

Et første kyss kan føre til mange flere perfekte kyss.

Eller det kan være slutten på en spirende romantikk.

[Bekjennelse: Et første kyss gått galt feil!]

Hvis du har delt et første kyss med en spesiell person, vil du vite følelsene som er knyttet til den.

Hjertet ditt begynner å løpe, du føler deg forvirret og nesten svimmel, og på den andre ekstremen har du ingen anelse om hvordan datoen din ville svare.

Ville de kysse deg tilbake? Eller ville de holde tungen i så dyp det ville gjøre deg gag?

Hvorfor er det første kysset så stort?

Et første kyss skaper et forhold. Det er som et bånd som er forseglet med et kyss. Bokstavelig!

Du kan ikke vite dette, men et første kyss kan faktisk forutsi kjemien og den seksuelle spenningen til begge kysserne. Hvis dere begge er glade for å kysse hverandre og er seksuelt tiltrukket av hverandre, er et første kyss nesten alltid perfekt. [Les: 6 måter å få noen fyr til å kysse deg når du vil at han skal]

Men hvis en av dere ikke er klar for et kyss, selv om det er mye seksuell kjemi i luften, kan hele kyssopplevelsen ende opp med en fizzle.

Første kyss er fullt av muligheter.

Men det er som å ta et dykk inn i mørke farvann.

Det er ingen måte du kan fortelle hva som ville skje, med mindre du tar sjansen.

Stupet kan være et mysterium, men du kan fortsatt slå oddsen til din fordel ved å gjøre alle de rette bevegelsene før kysset.

Hvordan lage ditt første kyss mer minneverdig

Selv om du er en erfaren kisser, er et første kyss alltid nervøst, spesielt når du skal kysse noen som betyr mye for deg for første gang.

Men ikke bekymre deg for mye om hvordan det kan gå galt, men prøv å varme din date opp til kysset. Så lenge du spiller det trygt og tar deg tid, ser du det rette potensialet kommer rett gjennom.

15 hemmeligheter for å gjøre ditt første kyss perfekt

Hold disse 15 hemmelighetene du trenger å vite om første kyss i tankene, og du burde virkelig ikke ha problemer med å perfeksjonere det første kysset.

# 1 Planlegge fremover. Et første kyss popper aldri rett ut av det blå. Selv om det virker som en uplanlagt varme i øyeblikket, er innstillingen du lager rundt hverandre, det som gir deg muligheten.

Den beste tiden å kysse en date eller en venn er når du har brukt en stund med hverandre, enten på en dato eller mens du ser en film hjemme, fordi det gir deg begge nok tid til å varme opp mot hverandre. Og viktigst, du må finne en måte å få litt alene tid med ingen rundt. Planlegg deg slik at dere begge kan få litt alene tid på slutten av datoen, enten i bilen, en ensom parkbenk eller på ditt sted. [Les: 6 måter å kysse en venn ved et uhell og komme unna med det]

# 2 Bygg seksuell spenning. Datoen din må kaste deg tilbake, eller i det minste må du vite at datoen din vil gjengi det før du prøver å kysse. Prøv å sitte nær din dato. Det er en fin måte å sende dine seksuelle vibes til dem. Og viktigst, snakk i lav og myk stemme. Snakkende sagt er en naturlig sving på. Snakk om hvor fantastisk du føler deg å bruke tid med denne personen, eller snakk om hvor hyggelig dagen var. [Les: Hvordan få en jente kåt bare ved å sitte ved siden av henne]

# 3 Unngå distraksjoner. Distraksjoner er bane av første kyss. Du vil ikke tro på antall første kyss jeg har gått glipp av på grunn av at en mobiltelefon ringer på feil tidspunkt eller en blære full av kisse. Isoler deg selv i øyeblikket og sørg for at datoen din ikke tenker på noe annet enn dette vakre øyeblikket med deg.

# 4 Beliggenhet. Plasseringen spiller en stor rolle i et første kyss. Hvis du spiller kortene dine godt, kan et første kyss føre til mye mer i løpet av få minutter. Jeg husker første gang jeg prøvde å kysse en jente foran huset hennes. Hun hadde øynene lukket og kysset meg lidenskapelig og klatret over meg, men jeg kunne ikke stoppe å klappe nakken for å se om noen gikk forbi oss.

Hvis folk som går forbi deg, plager deg, kyss din dato på en parkeringsplass eller på stedet. Men sørg for at du holder plassering i tankene hvis du vil gå utover bare et første kyss.

# 5 Hygiene. Dårlig ånde ødelegger sjansene for et første kyss. Hvis du planlegger å kysse datoen etter en hvitløksinfisert middag eller en lang kjøretur, må du passe på å puste en pustemynte i munnen din. Hvis du vil gjøre det første kysset ditt, føler du deg mye mer sexig, drikk en sip vann noen få sekunder før du prøver å kysse datoen din. Det gjør at leppene dine føles fuktige og mye mer kissable.

# 6 Den rette typen berøring. Måten du berører din nye elsker når du prøver å kosge deg med dem, gjør hele forskjellen i et perfekt første kyss. Hold kontakten din på armen på armen eller lek med fingrene dine. La din date føles behagelig med berøring, og til og med som den.

Og når du føler deg dristig nok til å gå på kysset, hviske i ørene nå og da eller lek med håret. Ingenting sender kissesignalet ut bedre enn det. [Les: 20 ting som setter en fyr på om en jente]

# 7 Hjelp din dato å lese tankene dine. Hvis du har brukt alle tipsene så langt og din dato gjengir dine berøringer ved å berøre deg eller komme nærmere deg, har du gjort alle de riktige tingene. Så hurra for deg!

Nå må du la datoen din vite at du vil kysse dem. Gå nær ansiktets dataside, og vent på at de beveger seg nærmere deg. Hvis alt går bra, vil du kysse datoen din og ta deg ut med dem på kort tid.

Men hvis datoen ikke kommer nærmere kyssen, spiller det ingen rolle. Du må opprette andre måter å opphisse dem seksuelt. Gå veldig nær dem og legg håndflaten din på kinnet eller grøt leppene dine på kinnet, veldig nært til leppene sine. Hvis datoen din lukker øynene for å ta følelsen, er de åpenbart klar for kysset. Men hvis tiden er det de trenger, fortsett å få beroligende fei til de blir for svake i knærne for å motstå deg lenger.

# 8 Ta det veldig sakte. Når du begynner å kysse datoen din for første gang, må du ikke bli båret og bli aggressiv umiddelbart. Føler datoen din er myke, berør deg selv og bruk noen få sekunder til å forstå hvem som tar overleppen eller hvem som tar underleppen. Stol på meg, at en ting alene kan føre til forvirring hvis du allerede er vant til en bestemt type kyss. Forbedre din kyssestil ettersom sekundene strekker seg. [Les: 10 ting jenter burde aldri si til gutta noensinne]

# 9 Bruk tungen din. Ikke bruk tungen din umiddelbart så snart du begynner å kysse datoen din for første gang, men hold den ikke skjult heller. Skyv tungen i en liten bit til du berører din dags lepper med tungen. Hvis de gjengjelder, gjør du det akkurat. Utover de første tretti sekunder eller så, er det greit å bli modig og utforske bare litt mer, veldig mykt, selvfølgelig!

# 10 Lær å holde hendene opptatt. Når du har fått leppene dine opptatt, hva gjør du med hendene dine? Til å begynne med, legg hendene på sidene eller på baksiden av din kissekammerat. Hvis du vil slå lidenskapen på, kan du kjøre en hånd gjennom datoenes hår eller flytte den langs halsen.

Hvis du vil bli dristigere, legg hendene dine på partnerenes sider og beveg dem langs sidene av kroppen, tommer bort fra noen strategiske steder. Hvis alt går bra, bør hendene dine bli ganske opptatt på kort tid! [Les: Hvordan klare seg med en jente og få henne til å elske det!]

# 11 Hvor lenge skal et første kyss vare? Første kyss måles ikke i sekunder. De er målt i lidenskapelige øyeblikk. Et perfekt kyss er ikke bare ett kyss, det er en rekke godt tidsbestemte første kyss. Kjør din dato i noen sekunder, og flytt hodet ditt sakte sakte, men hold det innen noen få inches fra ansiktets dato. Det gjør at du føler deg mer i kontroll, og du kan også lese datoen din.

Hvis din dato rygger bort, må du vente. Hvis de kommer nærmere og begynner å kysse deg igjen, liker de hva du gjør.

Men det jeg foreslår er å flytte ansiktet ditt tilbake litt etter flere sekunder, og kom inn for et annet kyss i løpet av et sekund eller to. Det viser at du vil kysse, så det vil ikke la din dato lure på om du ikke er interessert i kysset. Ved å ta sporadiske pauser og komme inn for et kyss igjen, vil du kunne øke lidenskapen og gjøre datoen din vil ha dine kyss enda mer. [Les: 25 venner med fordeleregler å huske om du kysser en venn]

# 12 Varier kyssene. Start med et veldig mykt kyss, og følg det opp med et annet mykt kyss. Men når kyssene begynner å bli hyppige, varierer tempoet og trykket på kyssene. Skyv dagen din aggressivt en gang, og umiddelbart etter det, kyss din date sakte igjen. Det vil la din date bli forvirret i en lidenskapelig frenesi av kyss, og de vil begynne å bli villere og mer aggressive også!

# 13 Ikke stopp ved leppene. Et kyss kan starte på leppene, men kan ende noen andre steder. Etter noen minutter med intens kyss må du ikke stagnere spillet ved å begrense kyssene dine bare til leppene. Gjør av og til kiss din dators kinn, haken eller halsen i mellom alle kyssene på leppene. Det gir deg tilgang til flere steder og gjør hele opplevelsen sizzle mye mer.

# 14 Ikke trykk den. Ikke prøv for vanskelig å nå ut til for mange steder for tidlig. Hvis det første kysset går bra, vet du at det vil være mange flere datoer med mange flere kyss også. Så med mindre du er sikker på at datoen din liker hvor hendene dine går, ikke prøv å nå ut til for mange steder. Perfekt det første kysset og skape en minneverdig opplevelse først. La hendene vandre inn i dagens bukser kommer senere. [Les: Hvordan en fyrs størrelse der nede er faktisk viktig for jenter]

# 15 Se skiltene. Lær når du skal sikkerhetskopiere. Hvis datoen stivner opp, trekker seg bort raskt eller virker distrahert mens du kysser, beveger du hodet tilbake bare noen få inches. [Les: 30 super sexy måter å holde en fyr interessert i deg]

Ikke drep stemningen ved å spørre datoen din, hvorfor de er distrahert. Bare vær nær ansiktet og fokus på nakken eller ørene deres. Hvis du har noe å si, vil de si det. Hvis de ikke sier noe, kom du tilbake til leppene og pucker leppene dine til en annen lang rekke sexy første kyss.

[Les: Slik kysser du en fyr for første gang og slår ham på med det samme]

Disse 15 hemmelighetene på hvordan du gjør ditt første kyss perfekt er alt du trenger for å nyte et flott første kyss med en spesiell person.Hold disse tipsene i tankene, og bruk dem på et passende tidspunkt. Du vil innse hvor lett kyssing for første gang kan være når du mestrer disse hemmelighetene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar