17 hemmelige ingredienser til et lykkelig, monogamistisk forhold

Innholdsfortegnelse:

17 hemmelige ingredienser til et lykkelig, monogamistisk forhold
17 hemmelige ingredienser til et lykkelig, monogamistisk forhold

Video: 17 hemmelige ingredienser til et lykkelig, monogamistisk forhold

Video: 17 hemmelige ingredienser til et lykkelig, monogamistisk forhold
Video: Rethinking infidelity ... a talk for anyone who has ever loved | Esther Perel 2023, September
Anonim

Å være med en person er ikke lett, spesielt når du er oversvømt av fristelser. Det er imidlertid mulig å holde seg glad sammen hvis du gjør en innsats.

Det er det gamle argumentet som hevder at mennesker som dyr, er ikke bygget for å være monogame. Mange mennesker vil være uenige med meg, men jeg skal ringe på denne setningen.

Ja, vi kan ha overlappende trekk, men likhetene stopper der. Dyr er ikke i stand til å fortelle rett fra feil. De kan ikke uttrykke følelser som mennesker gjør, og de absolutt ikke enige om å monogamiere måten mange mennesker har.

Det er ingen grunn til å jukse, og alle som bruker unnskyldningen at mennesker er dyr, gjør bare unnskyldninger for sin dårlige oppførsel.

Folk glir opp og gjør feil hver dag. Utroskap er et stort problem som møter dagens samfunn, og det kan skyldes mange av skilsmissene der ute. Men la oss ikke bare fokusere på det negative, skal vi?

Hvorfor tar vi ikke et øyeblikk for å fokusere på positive endringer. Til tross for at mange mennesker jukser, gjør mange ikke! Det er de der ute som innser at det er mulig å være glad i et monogamistisk forhold.

Hvordan være trofast og glad i et monogamistisk forhold

Enten du er gift eller ikke, her er 17 tips om hvordan du også kan være fornøyd med bare en partner. Uansett hvordan det spiller ut, kan du i det minste være stolt over at du klarte å holde løftet ditt og få det til å fungere uten å snyte.

# 1 Kommuniser godt. Det er ikke noe viktigere enn å holde kommunikasjonslinjer åpne. Det vil bare fungere til din fordel hvis du er ærlig og ikke holder ting pent oppe inne.

Når du kommuniserer godt med partneren din, har du samtaler om alt og alt, og deler dine drømmer og frykt. Du vil kunne jobbe gjennom noe.

# 2 Stoke flammer av lidenskap. Mange mennesker som har affære, klandrer sin vaniljes sexliv hjemme. Ikke la det samme skje med deg, og sørg for å holde ting varmt og krydret i soverommet.

Ja, det er vanskelig å holde ting spennende etter å ha brukt år sammen, men hold et åpent sinn og introdusere leker, nye trekk og andre morsomme ting neste gang du dykker under arkene. [Les: 10 virkelig stygg måter å få langvarig sex til å føle som en natt står fra i kveld]

# 3 Motstå fristelse. Tenk på det mylder av konsekvenser som kommer med fusk. Er det verdt det? Uansett hvor forsiktig du er, kommer du til slutt å bli fanget, og du kan være sikker på at du kommer inn for en tåre når det skjer.

Husk alltid det lover du har gjort.

# 4 Lag en bevisst innsats. Du må gjøre en innsats for å holde forholdet levende. Hvis du kan slave bort på jobben for å tjene penger til et hjerteløst selskap, kan du sikkert som helvete jobbe hardt hjemme for å holde forholdet ditt fra tredjepart.

# 5 Arbeid mot et gjennomførbart mål. En grunn til at mange par ikke kan holde tritt med monogami er fordi de går bort fra ektefellen. De ender opp med å leve separate liv og smi nye relasjoner med andre mennesker.

Ikke la dette skje, og sørg for at du og din partner jobber mot et mål sammen. Det kan være alt fra å planlegge å kjøpe en båt og seile rundt om i verden de neste 7 årene, og ta det neste året til å slappe av eller til og med planlegger å pensjonere tidlig på Hawaii. [Les: 12 virkelige grunner til at så mange par går i stykker over tid]

# 6 Reise ofte. Å reise sammen gir deg muligheten til å bryte rutinen, oppleve nye ting, og velkommen til ny innsikt i forholdet ditt. Det er ikke noe mer magisk enn å dele livsendrende minner med partneren din.

Enten det er å ta en biltur til neste stat eller på en tur til India, gå et nytt sted med kjæresten din minst en gang i året.

# 7 Har dine egne venner. Pass på at du har din egen vennekrets som kan gi deg positiv støtte når du trenger det. Noen ganger er alt du trenger, en objektiv og objektiv mening fra noen annen enn partneren din, spesielt når dere begge kommer inn i et argument.

Dette kan gi deg sjansen til å se ting fra partnerens synspunkt og innse at de også har meninger.

# 8 Hold deg positiv. Uansett hvor dårlige ting blir, må du være sikker på å holde deg positiv. Det er ingenting som vil drive deg inn i en andres armer mer enn tanken på å gi opp forholdet ditt.

Husk at ting blir bedre, og gjør noe for å sikre at det skjer. [Les: 16 dumme dårlige vaner som virkelig kan skade forholdet ditt]

# 9 Tålmodighet er nøkkelen. Ikke tapt humøret over de små tingene, fordi oppbyggingen vil presse din partner over kanten. Den siste tingen du vil ha er ditt temperament som får din partner til å løpe av og bli trøstet av noen andre.

# 10 Gjenkjenne at partneren din er en person. Behandle aldri partneren din som en trofekone, gutt leketøy, sexbunny, hushjelp, kokk, brødvinner eller noe annet enn din partner. Husk at partneren din er en person, og at de fortjener all kjærlighet, hengivenhet, respekt og oppmerksomhet som du kan mønstre.

Når din ektefelle er lykkelig, vil de i sin tur gjøre deg glad, og du finner mindre og mindre grunner til at du trenger å jukse.

# 11 Fornøyd datoer. Hvis du kan holde gnisten i live og oppføre seg som et helt nytt par, er forholdet ditt en vinnende. Unn deg datoen netter, og brus din elskede med oppmerksomheten og kjærligheten de fortjener.

Når du holder fokus på ditt nåværende forhold, er det ikke nødvendig å søke en annen.

# 12 Ikke unnslippe overraskelser. Gjør din kjære lykkelig ved å overraske dem uten grunn. Enten det er å kjøpe blomster eller kjøpe fancy mansjettknapper for ham, må du aldri slutte å prøve å snakke.

Hvis partneren din er den som gjør det overraskende, må du ikke scoff til deres innsats. Sørg for å gi dem beskjed om hvor takknemlig du er, og vær sikker på å svare i form. [Les: 25 søteste bevegelser for å holde romantikken levende hver dag]

# 13 Hold deg opptatt sammen. En annen hemmelig ingrediens til et lykkelig, monogamistisk forhold holder seg opptatt sammen. Nyt hobbyer og hente nye ferdigheter. Fra å starte en vegetabilsk lapp i hagen din for å lære å klippe sammen, ha det gøy med kjæresten din, hvilken sjanse du får.

# 14 Få dine løfter fornyet. Hvis du er gift, minn deg selv hvorfor du knytt knuten i utgangspunktet. Feire din kjærlighet ved å fornye dine løfter. Hvis du ikke er gift, gjør en stor del av ditt kommende jubileum. Det er en fin måte å minne og styrke kjærligheten på.

# 15 Godta og stole på. Vær sårbar og vær sikker på å akseptere din partner for hvem de er, og stol på at de aldri vil bryte hjertet ditt. Be partneren din om å gjøre det samme. Bare når du er begge på samme side, vil du forstå at det ikke er verdt å snyde. [Les: 25 virkelig romantiske måter å gjøre din kjæreste smelter!]

# 16 Vær sikker på at det er en maktbalanse. Mange relasjoner falter fordi begge parter ikke kan opprettholde en sunn maktbalanse. Ikke la en fest kalle alle skuddene, for den andre vil sikkert føle seg mindre av en person og være ulykkelig.

Hva skjer etterpå? Den belittlede partiet vil sammenligne forholdet til andres, innse at de kan få det bedre, ta varsomhet mot vinden, og oppsøke deres ideelle partner.

# 17 Gresset er ikke grønnere. Til tross for hva folk sier, er gresset ikke alltid grønnere på den andre siden. Du fant noen som elsker deg og har blitt enige om å forplikte deg, så hvorfor trenger du noe annet?

Du har ingen anelse om hvor mange mennesker der ute dør for å være i din posisjon. Innse at du har noe flott i lommen og skatt det.

[Les: 25 må-følge forholdsregler som vil forsikre deg om en perfekt romantikk]

Ingen, men du kan stoppe deg fra å snyde. Det er ikke for sent for deg å stoppe det, eller slutte å tenke på det, og gjør en bevisst innsats for å få forholdet ditt til å fungere. Bare følg disse enkle trinnene, og du vil finne veien til et lykkelig, engasjert forhold.

Anbefalt: