Second Date Tips for å bygge den perfekte romantikken

En første date kan gjøre en stor forskjell, men det gjør også en annen dato. Bruk disse andre datatipsene for å ha det bra og bli bedre kjent med hverandre.

Den første datoen handler om å bli kjent med hverandre.

Men en annen dato er forskjellig, og likevel lik.

Når dere møter hverandre for en andre dato, kjenner dere begge allerede.

Men likevel vet du ikke om hverandres interesser eller virkelige liv.

En første date gir inntrykk.

En annen dato gjør tilkoblingen.

Hvordan ha en god andre dato

Du har kanskje tilbrakt et par timer med hverandre i løpet av den første datoen.

Men i en annen dato må du bygge kjemi sakte og samtidig teste kompatibiliteten din også.

[Les: 5 perfekte spørsmål å spørre om en dato og teste kompatibiliteten din]

Her er 12 andre datatips for å hjelpe deg med å få et godt inntrykk og bygge sammenkoblingen samtidig.

# 1 Prøv noe nytt. Hvis du hadde middag på en første date, ta lunsj og se en film på den andre datoen, eller gå til et spill og følg det med middag.

Prøv noe annerledes og sørg for at datoen din ville ha det bra med deg.

En todelt dato ville være en perfekt måte å ta neste steg etter en første date. Det varer lenger og føles annerledes enn den første datoen. [Les: Hva å gjøre på en dato for å ha en perfekt dato]

# 2 Gå sammen. Som med de fleste første datoer, ville du ha møtt din datamate direkte på spillestedet. Men nå at dere begge kjenner hverandre, gå inn i din dato sammen. Enten blir hentet av din nye søte eller møtes et sted i stedet for å møte direkte på arenaen. Og hvis du er fyren, ikke vær sen, uansett hva. Du vil ikke ha din andre dato for å bli sur fordi du holdt jenta venter på mer enn en halv time.

# 3 Finn unnskyldninger for å berøre datoen din. Flørtende berører har alltid en måte å bringe to personer nærmere. Bygg kjemi med myke børster og berører. Gjør din dato vil være med deg og tilbringe tid med deg.

Bare et ord med forsiktighet skjønt, ikke overmå din prangende flørting hvis du finner datoen din cringing i stedet for å rense. [Les: Kunsten å flirte ved berøring]

# 4 Filmer er flotte. Filmer er de perfekte kjemibyggerne for en annen dato. Det gir dere begge muligheten til å sitte ved siden av hverandre og føle seg koblet uten å måtte fokusere på å snakke. Og når begge hendene begynner å berøre på armlenet, eller når huden gråter hverandres nå og da, vil det definitivt gjøre gnister flyr også! [Les: Tips om filmdatoer for en vellykket dato]

# 5 Kjøp en gave. Dette er egentlig ikke nødvendig, men det er definitivt en fin måte å la datoen din vite at du har tenkt på dem. Plukk opp noe billig og personlig, og noe som enten gjør at du husker datoen din eller har et personlig preg av noe slag. Hvis du er jenta, kan du hoppe over dette trinnet og vente på at fyren du er dating for å kjøpe noe fint og minneverdig for deg.

# 6 Snakk om første date. Fumlet du over noe i første date? Likte du det? Snakk om første date og alle følelsene du knytter sammen med det, inkludert feilene, glade øyeblikkene og alt annet. Å snakke om den første datoen vil oppdatere datoens minne om alle de gledelige øyeblikkene og gjenopprette forbindelsen med fornyet kraft.

# 7 Få de ubesvarte spørsmålene besvart. En første date gir deg muligheten til å bli kjent med noen. En annen dato hjelper deg med å bli kjent med noen mye bedre. Hvis du har noen tvil eller spørsmål fra den første datoen som trenger noen avklaring, spør deg bort.

# 8 Ikke har forventninger. Du kan ha kysset datoen godnatt ved slutten av den første datoen. Men det er ingen unnskyldning for å oppføre seg som du har rett til å kysse datoen når du vil. Donâ € ™ t noen gang oppfører seg som dere begge daterer hverandre allerede. Ta det sakte og husk at dere begge vurderer hverandre. [Les: Hvordan kysse en fyr for første gang og slå ham på]

# 9 Snakk om nylige aktiviteter. Hvis din dato nevnte noe om sitt arbeid eller personlige liv på første date, ta det opp og spør om det. Det avslører en interesse i datoen din, og bringer dere nærmere. Og la oss ikke glemme det viktigste, det viser at du lytter og tar interesse for ditt datas daglige liv.

# 10 Donâ € ™ t bli for personlig. Du kan være spent på å se hverandre igjen. Og kjemi kan også være elektrifiserende også. Men spør ikke for mange personlige spørsmål eller snakk om livets intime detaljer ennå. Du har bare tilbrakt et par timer med hverandre, og du må lære å ta ting sakte og enkelt.

# 11 Ikke snakk om exes. Du unngikk denne samtalen i den første datoen, men en annen dato bør heller ikke være annerledes. Selv om du støter på en eks midt i en dato, prøv å ikke gå inn i samtaler som dreier seg om ditt tidligere liv mens du er midt i en god dato. Det er en tid for den snakkesalen, men en annen dato er ikke den tiden. [Les: Perfekte ting å snakke om i et nytt forhold]

# 12 Slutt datoen sannferdig. Hvis du kommer til å savne din dato etter å ha sagt farvel, si: "Jeg vil savne deg". Slutt på datoen ved å fortelle datoen din nøyaktig hvordan du føler, spesielt hvis du virkelig liker datoen din allerede.Selv om du har kysset på den første datoen, går du nærmere og ser på datoen din. [Les: Hvordan kysse en jente på en date ved å vekke henne]

Hvis din dato ikke gjengir din forespørsel om å kysse, ikke føl deg la ned av den. Så lenge datoen din er glad og glad, er det bra. Det kommer en stund når du kan kysse datoen hele dagen lang. Men i dag er det ikke den dagen.

[Les: Hvordan bli forelsket sakte som om du er i en eventyr]

En annen dato er like skrøbelig som den første datoen. Bruk disse andre datatipsene for å skape en nærmere tilkobling og bygge kjemien mellom dere begge. Og sjansen er, datoen din vil bli vanskelig for deg selv før du skjønner det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar