10 Second Date Rules Du må følge med om du er en kamp

Så du hadde en vellykket første date, flott! Men den harde delen er ikke over. Disse andre datoreglene er det du trenger for å se om de er de for deg.

Mange tror den første datoen er hvor alt presset ligger, men hvis vi er ærlige her, er det virkelig den andre datoen. Visst, det første er viktig å se om du har en forbindelse, men du regner virkelig ut om du vil være med noen i løpet av den andre. Og av de grunnene må du vite visse andre datoregler som kan hjelpe deg med å avgjøre om de er de for deg.

Ikke alle vil gjøre det til en annen dato, og det er greit. Du kan til og med tro at du treffer det veldig bra bare for å ha den andre personen uenig helt. Dette er normalt og det er en naturlig del av datingprosessen.

Hvordan du får et godt inntrykk på din første date

Den aller første datoen du går på er i utgangspunktet for å sette opp grunnlaget. Du vil gjøre et godt førsteinntrykk, slik at den andre personen kan se hvor morsomt og spennende du er. Men det er ikke alltid så lett som det høres ut.

Du må virkelig vise noen som du er, samtidig som du sikrer at de nyter selv. Noen tips for å gjøre det ville være å holde samtalen lyset. Hold deg unna berøringsfag og spør dem mange spørsmål - spesielt om de tingene de synes å ha glede av å snakke om. Med hell er du på vei til en annen dato for sikker. [Les: Førstegangsregler som garanterer en annen dato]

Andre datoperegler du må bruke hvis du vil finne "den ene"

Etter din første date har du bestemt deg om du liker personen eller ikke. Nå må du gå på en annen dato som handler om å se om de er en god kamp for deg. Det handler om å se hvor kompatibel de to er på den andre datoen.

For å gjøre dette, er det visse regler du bør følge. Disse vil hjelpe deg å finne ut om personen du er med, er enda verdt tiden din, og hvis de kan være i et vellykket forhold med deg.

# 1 Snakk om livsmål og synspunkter. Nå som du allerede har fastslått at du liker hverandres personligheter, er det på tide å grave litt dypere. Normalt er disse typene emner egentlig ikke dekket på den første datoen fordi det bør holdes lett og morsomt.

Men en av de andre datoreglene du bør følge, er å snakke om mer meningsfulle ting i livet. Finn ut deres synspunkter på forskjellige saker og se om de stemmer overens med din. Det er en fin måte å avgjøre om de vil være en god kamp for deg på lang sikt. [Les: 41 samtalestartere for når du vil bli seriøs]

# 2 Ta med dem til en mer intim setting. Jeg er en fast tro på å gjøre første date offentlig, morsom og ikke så alvorlig. Det setter grunnlaget for en flott tid og et godt inntrykk. Imidlertid bør en annen dato definitivt være mer intim.

Gå en lang spasertur gjennom en park eller sett opp en piknik for bare de to av dere. En mer intim setting kan hjelpe deg med å se hvor dypt kjemi med dem går uten noen påvirkning utenfor.

# 3 Få en følelse av deres tidligere forhold. Men spør ikke direkte om dem. Du kan ikke bare opp og be dem om å fortelle deg om alle sine tidligere relasjoner. Det er noen ganger et berørt tema som bør vente på en tredje eller til og med fjerde dato.

Men en av de andre datoreglene som kan hjelpe deg her, er å få en følelse av hva deres tidligere forhold var. En måte å gjøre dette på er å bare fortelle en historie som inkluderte ex. Hvis de deler en om deres tidligere kjæreste eller kjæreste, betyr det vanligvis at de ikke ender dårlig - noe som er bra for deg. [Les: Hvordan snakke om dine tidligere forhold med en ny partner]

# 4 Åpne deg selv litt mer. Jeg forstår akkurat hvordan skremmende første datoer kan være, og de kan gjøre deg så nervøs at du holder tilbake litt. Den andre datoen er tiden for å åpne opp. Del noe pinlig og personlig om deg selv og se hvordan de reagerer. Hvis de finner det endearing, er de definitivt noen verdt å tilbringe tid med.

# 5 Vær ærlig med dem om hvordan du føler deg. Du er på en annen dato. Klart de liker deg og du liker dem. Men du kan til og med ta det et skritt videre ved å bekrefte dette. Siden kommunikasjon er nøkkelen til ethvert vellykket forhold, forteller de hvordan du føler deg, kan hjelpe deg med å finne ut om de er gode til å kommunisere i retur. [Les: Hvordan fortell noen du liker dem ærlig måte]

# 6 Pass på at de vet at du leter etter et forhold. Du vet aldri hva noen vil ut av en første date. Imidlertid kan en andre dataarregel som kan hjelpe deg med å finne ut om de er seriøse om et forhold eller leter etter moro, bare å spørre dem.

Nevn at du leter etter et ekte forhold og finne noen til å dele et liv med. Fortell dem at du er over hele "casual dating" ting og se hvordan de svarer.

# 7 Men snakk ikke om å være eksklusiv ennå. Bare kan ikke gå rundt og ringe dem kjæresten din eller kjæresten etter to datoer. Å skyve ideen om et eksklusivt forhold til noen du ikke vet alt så bra, går ikke alltid bra. En annen datoregel for denne situasjonen er å bare unngå "offisiell" snakk. [Les: Hvordan unngå å bevege seg for fort i et nytt forhold]

# 8 Praksis ridderlighet gjennom hele dagen. På samme måte som din første dato, må din andre dato være riktig og hjertelig. Du vil fortsatt vise dem din gode side og for å gjøre det, må du være ridderlig.

Men i stedet for å bare gjøre det for moro, gjør det for å se hvordan de setter pris på det. Sier de takk? Eller forventer de bare det? Dette er en stor forskjell fordi det kan indikere hvordan de ville vise påsken i et seriøst forhold også. [Les: Hvordan bli ridderlig og vinne dem over]

# 9 Tillat dem å se den virkelige deg. Denne andre datoen er ikke bare for deg å kunne avgjøre om de passer for deg. Det er også en mulighet for dem å ta samme beslutning. Derfor kan du ikke gå rundt som en annen person.

Du må vise dem hvem du egentlig er. For første date var det litt akseptabelt på grunn av nerver. Men den andre datoen handler om at du viser din dato som du virkelig er og hvordan du virkelig opptrer. [Les: 12 andre datatips for å bygge den perfekte romantikken]

# 10 Vær sjarmerende samtidig som du er sårbar. Skal lagene dine tilbake. Del et øyeblikk av sårbarhet med dem slik at de kan se en annen side av deg. Hvordan noen reagerer på din sårbare side, vil fortelle deg mer enn du trenger å vite om hvordan de vil være i et forhold.

Tilbyr de støtte eller prøver de å unngå emnet helt? Hvis sistnevnte skjer, er det ikke personen for deg. Noen som er verdt tiden din, vil lytte forsiktig og gi råd og støtte på noen måte de kan.

 [Les: 12 grunner til å være åpen og ærlig med dine følelser]

Hvis du trodde alle retningslinjene på datoer stoppet etter det første, er du definitivt feil. Disse andre datoreglene er et must hvis du vil vite om personen er den for deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar