Sean Maitland: New Tech har forandret Rugby for alltid

Innholdsfortegnelse:

Sean Maitland: New Tech har forandret Rugby for alltid - øVELSER 2023
Sean Maitland: New Tech har forandret Rugby for alltid - øVELSER 2023
Anonim

Rugby plasserer fysiske krav til spillerne som matches med få andre sportsgrenser. Du trenger hastighet, pluss treningen til å sprute rundt i 80 minutter, og du må pakke på nok muskler for å takle 22-steinbeemoter. Trener fanget opp med Skottland tilbake Sean Maitland før starten av høstlandene for å få et innblikk i det arbeidet som kreves for å holde seg på toppen av spillet.

Hvor mye har rugby fysiske krav endret seg de siste årene?

Alle blir større, sterkere og raskere, og spillet utvikler seg alltid - det blir raskere. Teknologi blir en enorm del av spillet fra da jeg først begynte å spille, og nå kan du ikke komme unna med noe på treningsbanen. Noen ser alltid på. Det er kameraer der, eller GPS viser hva du har gjort. Rugby har utviklet seg massivt. Jeg er 28 nå, så jeg fokuserer langt mer tid på utvinning etter kampen - har skinn rett etter kamper, ising og stretching.

ANBEFALT: Rugby-trening for å komme tilbake i form for pakken

Bruker du mye statistikk?

Vi har GPS, det viser avstandene du kjører i et spill. Det er spesifikt for deg, så det hjelper deg med å fokusere på hva du trenger å jobbe med.

Hva er målene dine per minutt i et vanlig spill?

Et godt eksempel på meter per minutt er 120 til 130. Du ser også din høye prosentandel i det. Som en back tre spiller, er det 80 til 90% av maksimal hastighet. Du kan jogge rundt i et minutt og løpe 120m, men hvis 70m av det er i høy intensitet, er det annerledes, avhengig av posisjonen du spiller. Ryggene kan omfatte 7,5 til 8 km i et spill, men det kan være en kilometer mindre for fremover.

Hva slags mat spiser du for å gjenopprette?

Etter et spill er det på tide å spise litt fettete mat for å få karbohydrater inn og hjelpe gjenopprettingsprosessen. Du har nettopp spilt 80 minutter med rugby, så du trenger ikke å bekymre deg så mye om hva du legger inn. Maten er fortsatt vanlig, det er greit, men det er bra.

REKOMMENDERT: Hvordan Bulk opp som Wales Rugby Union kaptein Sam Warburton

Er det noen utfordringer å spille lagene fra den sørlige halvkule?

Med Rugby Championship vil de sørlige lagene allerede ha noen spill under beltet. De er på slutten av sesongen, mens vi er i starten, og dette er vårt første hode sammen, så det er alltid tøft. Sørlige halvkule lagene i løpet av det siste tiåret regnes som kraftbyer i rugby.

Skottland spiller Australia den 12. november i den første av høstlandene sine, mens England tar på Sør-Afrika samme dag. BT er i hjertet av skotsk rugby, som støtter dem fra alle fire akademier, på tvers av klubber, liga og cupkonkurranser, til og med til landsholdsjersey og BT Murrayfield.

Populært emne