Skrap din Wimbledon klø med denne praktiske håndboken til London tennisbaner

Skrap din Wimbledon klø med denne praktiske håndboken til London tennisbaner - øVELSER 2023
Skrap din Wimbledon klø med denne praktiske håndboken til London tennisbaner - øVELSER 2023
Anonim

Wimbledon er den beste tennisturneringen i verden. Hvis du ikke er enig i det utsagnet, spør du deg selv om dette: Hvor mange filmer med Kirsten Dunst og Paul Bettany har blitt satt på Australian Open, US Open eller French Open? Vi har ikke sjekket, men du må anta at det er ingen.

For to strålende uker hvert år - lenger hvis du ser på kvalifiseringene for å se om en tilfeldig Brit kan storme inn i hovedturneringen ut av ingensteds - alle i Storbritannia er en tennisvifte. Eller i det minste mer oppmerksom på at tennis eksisterer. Det betyr at to ting kommer til å skje. Dine mest kjedelige venner vil gjøre vitser om at Andy Murray er skotsk eller britisk avhengig av hvor godt han spiller, og du vil oppleve en uimotståelig trang til å spille tennis selv.

Forutsatt at du ikke allerede er en ivrig racketman, som ingen kaller dem, krever dette å se opp hvor du kan spille tennis. Heldigvis har de travle biene på My Local Pitch gjort mye av legwork for Londoners med den underliggende informative grafikken - infografisk, hvis du vil.

Infographic markerer 19 tennisbaner over hele London som du kan bestille via My Local Pitch nettsiden eller appen, og nærmeste tunnelbanestasjon til disse domstolene. Det viser deg også hvor i Wimbledon Championships i London finner sted, hvis du ikke har klart å jobbe det ut selv ennå.

Image
Image
 1. Trailfinders Sports Club
 2. Vil til å vinne Lammas Park
 3. Vale Farm Sports Centre
 4. Westway Sports Center
 5. Rocks Lane Chiswick
 6. Burnt Oak Leisure Centre
 7. Kilburn Grange
 8. Vil til å vinne Regent's Park
 9. Vil til å vinne Hyde Park
 10. Lincoln's Inn
 11. Erkebiskopens Park
 12. Furzedown Recreation Center
 13. Islington Tennis Center
 14. Highbury Fields
 15. Haggerston Park
 16. Rosemary Gardens
 17. John Orwell Sports Center
 18. Mile End Park
 19. Chobham Academy

Når du har bestilt deg, vil du sørge for at du er i topp fysisk tilstand foran kampen, så sjekk ut vår praktiske gjennomgang av fire treningsøvelser som gjør deg uslåelig på tennisbanen. Vel, kanskje ikke uslåelig. Mindre beatable.

Nå kom deg ut og spill. Hvis du trenger mer inspirasjon, kan vi anbefale filmen Wimbledon. Bettany og Dunst er bare sjarmerende.

Populært emne