Scott Adkins intervju: Hercules

Innholdsfortegnelse:

Scott Adkins intervju: Hercules - øVELSER 2023
Scott Adkins intervju: Hercules - øVELSER 2023
Anonim

1980-tallet og 90-tallet var store for kampsportfilmer, noe som førte til en ny tilnærming til koreografi og en uovertruffen realisme til kampsekvenser på skjermen. Men det nye årtusenet så en nedgang i sjangeren, til tross for at det fortsatt er mye talent. Scott Adkins er en av de få skuespillerne som viser at kampsport fortjener sin plass på den store skjermen.

Mens han gjør sitt beste for å gjenopplive kampsportfilmer, har Adkins lagt til andre strenge i sin bue. Hans nyeste utseende som King Amphitryon i The Legend of Hercules viser at han har gjort overgangen til andre filmgenrer sømløst.

Hva gjorde du først å øve både kampsport og scenekunst?

Min far og bror gjorde kampsport da jeg var rundt 10 år gammel, og jeg følte meg alltid som om jeg savnet meg. De praktiserte judo, men da jeg begynte, hadde de stoppet. Jeg likte det så mye jeg bar på. Jeg dro fra judo til taekwondo til kickboxing og prøvde noen andre på vei. Utøvende kunst jeg kom inn etter skolen, da jeg var rundt 18. Mens kampsport kom naturlig til meg, fant jeg meg skuespillere langt, så jeg tok det ikke så fort. Ved å kombinere det med kampsport, følte jeg meg litt mer avslappet å gjøre det.

Har noen spesifikke filmer gjort at du vil være skuespiller?

Jeg husker at jeg kom opp sent og så på Enter the Dragon (Bruce Lee) da jeg nok var for ung! Det var ganske intens og skummelt, men jeg var fascinert av det. Bloodsport (Jean-Claude Van Damme) skiller seg også ut. Jeg husker å se det og tenke, "Det er det jeg vil gjøre!"

Har du sett tidligere Hercules-filmer før du tok rollen som King Amphitryon? Har du tatt inspirasjon fra andre inkarnasjoner fra kongen, eller prøvde du å gjøre karakteren din egen?

Jeg kjente legenden om Hercules, men jeg hadde egentlig ikke sett noen av filmene. Det gjorde det lettere å lage karakteren min egen og utvikle rollen som filming utviklet seg.

Likte du å spille den blodtørste mothelten?

Jeg gjorde! Han er en rett opp skurk. Men jeg likte også å prøve å finne årsakene til at han var slik og hvordan han ble en slik ond fyr. Selv om det ikke var for vanskelig - hans kone hadde det bort med en gud, så jeg antar at de fleste gutta i hans stilling ikke ville være for vennlige.

Det er noen flotte full-on-kampsekvenser med Kellan Lutz. Hva var det slik?

Kellan er i god fysisk tilstand, så det var ganske intens, men morsomt. Noen av kostymer var tunge, så det var ikke alltid lett å flytte rundt, men vi hadde en flott koreograf, så det var alltid hyggelig.

Hva slags trening gjorde du for å forberede rollen?

Du ser karakteren min på to forskjellige stadier i livet hans: yngre og eldre. Jeg ønsket å se meg og rive når vi filmet de yngre scenene og mer muskuløs og klumpete for da han var eldre. For de mer revet scenene spiste jeg godt og trente mer, mens for de større scenene fortsatte jeg å trene, men hadde en tendens til å spise det jeg ønsket.

Image
Image

Tog du og Kellan sammen? Hvem ville vinne i en armkamp?

Vi er alle opplært av oss selv. Alle hadde en annen fysisk form som de ønsket å få sine tegn inn, så det var lettere på den måten. Når det gjelder armkampen, er jeg ikke sikker. Kellan er en stor sterk gutt, men alle som vet noe om kampene, forteller deg at store muskler ikke betyr noe!

Foretrekker du å spille kampsportssekvenser eller all action-stilen i Hercules, med våpen og alle?

Det var interessant å prøve noe nytt med de korte sverdene. Jeg fant faktisk det lettere med våpen, for å være ærlig. Hånd-til-hånd kampsekvenser er up-close og personlig - du blokkerer med armer og ben, noe som er mye mer smertefullt enn å blokkere med et sverd. Men jeg nyter alt, og når du er vant til våpen og rustning, er kampscenene ganske like.

Hvilken stil krever den mest intense trening?

Opplæringen for begge stiler er lik. Når du er vant til å kjempe med knyttneve og føtter, blir et sverd en forlengelse av disse, så treningen endres ikke for mye.

Var det hyggelig å snakke i en britisk aksent i en film for en gang?

Det var! Jeg gjør ofte andre aksenter, så det var hyggelig å ikke forandre min naturlige for mye for denne rollen. Jeg fant meg selv å basere den på Stephen Frys aksent i Blackadder.

Gå tilbake til kampsportens røtter, vi har lagt merke til at du er i Ninja: Skygge av en tåre, som er ute på DVD i mai. Hva handler det om og ser du deg selv flytte bort fra kampsportfilmer etter Hercules?

Det er en full-on kampsport hevn thriller - slags ting jeg hadde gjort før Hercules. Selv om kampsportfliker ikke er vanlige, elsker jeg å gjøre dem. Men jeg antar at hvis jeg vil fortsette karrieren min, er det best jeg beveger seg bort fra dem litt, som jeg har gjort med Hercules.

Legenden om Hercules er i kinoer over hele Storbritannia nå.

www.scottadkins.com

Populært emne