Vitenskap om hudpleieområde gjennomgang

Science of Skin utvikler vitenskapelig bevist, løsningsfokusert hudpleie, og tar det aller beste fra naturvitenskap og natur.

Spesielt designet for nye mødre, inkluderer Science of Skin-serien Stretch Mark Defense, og Solution for Stretch Marks.

Hvis du har en c-seksjon, er det Solution for Scars, en arr behandling for å redusere utseende av arr. Løsningen for Scars-formelen inneholder et naturlig aktivt grønteteekstrakt som sies å krympe noen arr med 40%.

Testet av Kim Robertson-Hunt, mamma til Henry (fire) og forventer hennes andre sønn. Hun sa:

Jeg elsker absolutt disse produktene og ønsker bare at jeg hadde dem første gang.

Jeg har ingen nye strekkmerker i denne svangerskapet, og jeg er sikker på at det er ned til å bruke Løsning for strekkmerker gjennom hele denne graviditeten. Det har hjulpet mine gamle strekkmerker falmer og er en fin tekstur og konsistens.

Jeg hadde en liten panikk da jeg kom til enden av flasken og måtte få litt mer å vite at jeg skulle være uten for noen dager. Jeg brukte dette sammen med Stretch Mark Defense - en om morgenen og en om natten.

Løsning for strekkmerker har den perfekte duften og konsistensen og føles ikke for tykk eller rennende på huden din, det gjør det til å føle seg utrolig næret.

Stretch Mark Defence kommer i en veldig praktisk sprøyteflaske og etterlater et nydelig lett belegg som deretter synker inn i huden din. For en aerosol-type kan det også beroligende ikke lukte giftig, så du er glad for å sprøyte dette hver dag.

Jeg har Solution for Scars lined up klar for etter min c-seksjon, og hvis de to andre produktene er noe å gå med, vil jeg også anbefale dem.

Videnskapen om hud vil nå bli anbefalt, bruk for å bruke for å nærme huden din før og etter graviditeten.

Testet av mamma Lauren Withers for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg hadde vært veldig tvilsom om å bruke Science of Skin stretchmark soloution som jeg leser mange artikler om strekkmarkforebygging, disproving lotions som har noen reell påvirkning - men resultatene har vært ubestridelige. Jeg så en merkbar forskjell i huden min fra første gangs bruk. Jeg hadde prøvd flere andre produkter på markedet for å forhindre nye strekkmerker som vises under graviditeten min, og mens jeg ikke fikk nye strekkmerker, følte jeg ikke at de var noe mer enn et mellomrom av kroppsrommet som markedsføres til gravide kvinner som forebygge strekkmerker i stedet for en faktisk behandling.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

SOS stretchmark soloution gjorde ikke bare huden min føles mindre stram og kløende, det forhindret meg til å få noen strekkmerker gjennom hele mitt tredje trimester OG hva er enda bedre er de gamle silvery strekkmerkene jeg hadde på magen fra rask vektøkning i mine tidlige 20-årene fading og nesten usynlig innen 2 uker med gjentatt søknad, noe som er et absolutte mirakel for meg. Jeg har alltid vært veldig selvbevisst om magen min, selv etter at jeg mistet vekten jeg hadde satt på, men fant etter at jeg hadde brukt dette produktet, ble jeg utsatt for magen min og viste meg støt til folk hele tiden.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Helt sikkert! Jeg følte at jeg endelig fant et produkt som gjorde det som ble sagt på etiketten, i stedet for en daglig krem ​​som var kledd som mirakelbehandling. Jeg hadde også funnet andre strekkmarkedsprodukter å være veldig tunge, klossete og altfor fete. Oljer hadde vært vanskelig å bruke og rotete, selv merket klærne mine. Lotionene hadde heller ikke vært veldig lett absorbert og etterlatt et rester på huden min, eller hadde vært vannet og svakt. Kroppsmøtene hadde vært tykke og vanskelige å påføre jevnt. Men SOS strekkmarkedsoppløsningen absorberes raskt og enkelt og mens lys i tekstur føltes som om det hadde stoff.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Duften av dette produktet igjen litt å være ønsket etter min mening. Mens jeg kunne se fordelene ved at det var et uventet produkt og ingrediensene og resultatene var det viktigste salgsargumentet, hadde produktet for meg en tydelig syntetisk "unfragranced smell", og mens jeg ikke var overveldende eller støtende, hadde jeg noen venner kommentere kort tid etter at jeg hadde søkt det at det luktet rart - noen refererte til det som en "rå kakerlakk". Det er ikke noe som vil avskrekke meg fra å kjøpe mer i fremtiden, men det ville være en fin bonus hvis det luktet litt mer elegant.

Testet av mamma Lynsey Orme for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre. Jeg likte kremet, jeg likte sitt utseende, det var ikke så fettete som andre lignende produkter kan være. Det luktet også fint. Når jeg søkte på kremet, føltes det som at huden min var veldig fuktig og det føltes som om det også lettet på min stretchende hud. Absolutt anbefale det.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere som en mor til to gutter allerede og en annen på vei. Det er raskt og enkelt å påføre, gnister veldig raskt i motsetning til noen av oljene jeg har brukt, noe som pleier å la huden føle seg våt i ganske lang tid etter påføring. Dette er en stor fordel når tiden er kort!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg likte dette produktet, det er lett å påføre og tørke raskt i forhold til andre produkter jeg har brukt og la huden din føles fin. Det er skjønt ganske dyrt, og jeg er ikke sikker på om jeg hadde råd til denne relative luksusen med tre barn.Det føles likevel som et luksusprodukt når du søker, så hvis jeg kunne behandle meg selv da ville jeg gjøre med dette produktet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Selv om det var lett å dispensere kremet fra flasken et par ganger, droppet det på gulvet, og når jeg har gått tilbake for å bruke det igjen, fant jeg tørket krem ​​på siden av flasken. Så jeg ville bytte dispenseren på flasken slik at det ville eliminere dette problemet og stoppe det fra å dryppe.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar